Prosím vysvetliť
demokraticka vlada podla predstav zapadu...
prípadne aká je demokratická vláda nie podľa predstáv západu
myslel som to ako taku beznu demokraciu zapadneho typu. len to sa podla mna v rusku nikdy nestane. ina mentalita, rusko je velke, rozne narodnosti, historia....
len aby putina nevymenil raz niekto horsi... chudoba a zufalstvo ludi casto plodi este vacsi extrem. na to by sa tiez nemalo zabudat, lebo historia sa moze celkom lahko opakovat (a to sa ale moze celkom lahko stat aj s europou - ked sa elity odrezu od reality a podlahnu pocitu vlastnej neomylnosti. moc je nakazliva a lahko meni ludi)... vid vzostup nsdpa v nemecku po 1.sv vojne, tiez to bol dosledok niecoho.
ja fakt neviem ake plany, ocakavania a ciele ma zapad ale vlastne aj samotna ukrajina... ako ukoncit tu vojnu... naozaj som to za tie 2 roky nikdy nepocul... akoby len tápali vsetci... hovorte si co chcete ale najjasnejsie ciele ma este rusko - nech uz si o nich myslime co chceme a je podla mna aj najcitalnejsie... dopredu vela veci avizovalo...
najmenej zla by podla mna sposobilo aby ukr zostala neutralna... ja na tom nic zle nevidim... podla mna ani NATO nestoji za to aby si kvoli tomu tolke stotisice ludi nicilo zivoty a buducnost... preto sa o tom malo uz davno rokovat a dohodnut sa na niecom kompromisnom... od majdanu na to bolo casu dost.... mam taky pocit ze zapad len taha pred ukr len taka pre medove motuziky...