Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ako je na tom naraznikova zona pod belgorodom ked tak masivne UA straca uzemie?

v kazdom pripade nie ako odpoved. ale za tri mesiace mozno budu mat rusi tretinu funkcnych rafinerii... dnes horela ich najvacsia. krym je uz teraz neudrzatelny kedze potopili vsetky vlakove trajekty a most sa boja pouzivat...

trpezlivost ruze prinasa ;)
Zobraziť komentár 02.08.2024 - 21:48:42
00
6.Rusko sa ekonomický zrúti,vypuknú nepokoje,následkom čoho bude úplný ústup ich jednotiek z Ukrajiny(prvá svetová), následne nepokoje a boj o moc,bude sprevádzať delenie Ruska,a také ako ho poznáme dnes prestane existovať.Narod ktorý si nepamätá svoju minulosť,si ju musí zopakovať.A to platí aj pre Slovensko.
Zobraziť komentár 02.08.2024 - 21:55:39
010
arrow_leftHosť napísal:
len taka otazka, aka je vasa predstava o ukonceni vojny? ako by ta vojna mala skoncit?

4) v rusku nastane prevrat alebo ekonomicky vykrvaca a k moci sa dostane demokraticka vlada podla predstav zapadu...

alebo je ina moznost?

Prosím vysvetliť
demokraticka vlada podla predstav zapadu...

prípadne aká je demokratická vláda nie podľa predstáv západu
Zobraziť komentár 02.08.2024 - 22:11:48
01
keď sa rusko nerozpadlo za jelcina tak za putina ťažko.západ nechce,aby sa rusko rozpadlo aj za cenu obetovania ukrajiny.
Zobraziť komentár 02.08.2024 - 22:32:03
00
wrong again... zapad vie ze ked na to pride tak rusko poriesi cina...
Zobraziť komentár 02.08.2024 - 22:40:55
02
Civilizovanemu svetu viac ako na nejakych uzemnych/surovinovych ziskoch zalezi na tom, aby sa jadrove zbrane nedostali mimo kontroly.
Zobraziť komentár 02.08.2024 - 22:55:42
01
ano ,ale čína bude kludne čakať ďalších 50 rokov kým si zoberie čo jej rusi ukradli...raz sa to stane,ale ukr.ten čas nemá.
zhn sa nemôžu dostať mimo kontrolu,lebo kódy sú v kremli a nerozoduje jeden človek.
Zobraziť komentár 02.08.2024 - 22:57:35
00
Pavel Macko-Ucelene o ukrajinských stíhačkách F-16

https://www.youtube.com/watch?v=nG3sVF6z6fg
Zobraziť komentár 03.08.2024 - 08:27:40
00
pbs.twimg.com
uz sa chystaju....
Zobraziť komentár 03.08.2024 - 18:03:28
00
oni raz strašne zle skončia.
Zobraziť komentár 03.08.2024 - 18:52:54
00
Fajn :y:

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-ukrajinci-potopili-u-krymu-ruskou-ponorku-a-poskodili-protiraketovy-system-257103
Zobraziť komentár 03.08.2024 - 19:06:47
09
Toto je fakt diagnóza.
Ruské matky posielajú synov na front, aby sa mohli pochváliť, že majú doma hrdinov.
Sú dobre zmagorené z tej propagandy
:tmi:

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-valka-ukrajina-rusti-vojaci-plat-odskodne-rodina.A240730_195028_zahranicni_dtt
Zobraziť komentár 03.08.2024 - 20:01:38
03
Asi najprijatelnejsi scenár rozpadu ruZZka by bol,že keď budu dostatočne vyhladovani,tak pristúpia na výmenu svojich NEPOUŽITÝCH jadrových zbraní za "psenicu" ako to spravila svojho času UA.
Zobraziť komentár 03.08.2024 - 20:07:00
01
ruské matky neznášajú svojich synov,katastrofálna pôrodnosť (1,4),brutálna potratovosť 5/1,3).výsoký nárast populácie moslimov(30%). Moslimov bude v RF v roku 2050 až polovica z celkového počtu obyvateľov....Na kremli pribudne k hviezde aj jej kamarát mesiačik.
Zobraziť komentár 03.08.2024 - 21:50:30
00
arrow_leftSrsen napísal:
Prosím vysvetliť
demokraticka vlada podla predstav zapadu...

prípadne aká je demokratická vláda nie podľa predstáv západu

myslel som to ako taku beznu demokraciu zapadneho typu. len to sa podla mna v rusku nikdy nestane. ina mentalita, rusko je velke, rozne narodnosti, historia....
len aby putina nevymenil raz niekto horsi... chudoba a zufalstvo ludi casto plodi este vacsi extrem. na to by sa tiez nemalo zabudat, lebo historia sa moze celkom lahko opakovat (a to sa ale moze celkom lahko stat aj s europou - ked sa elity odrezu od reality a podlahnu pocitu vlastnej neomylnosti. moc je nakazliva a lahko meni ludi)... vid vzostup nsdpa v nemecku po 1.sv vojne, tiez to bol dosledok niecoho.

ja fakt neviem ake plany, ocakavania a ciele ma zapad ale vlastne aj samotna ukrajina... ako ukoncit tu vojnu... naozaj som to za tie 2 roky nikdy nepocul... akoby len tápali vsetci... hovorte si co chcete ale najjasnejsie ciele ma este rusko - nech uz si o nich myslime co chceme a je podla mna aj najcitalnejsie... dopredu vela veci avizovalo...

najmenej zla by podla mna sposobilo aby ukr zostala neutralna... ja na tom nic zle nevidim... podla mna ani NATO nestoji za to aby si kvoli tomu tolke stotisice ludi nicilo zivoty a buducnost... preto sa o tom malo uz davno rokovat a dohodnut sa na niecom kompromisnom... od majdanu na to bolo casu dost.... mam taky pocit ze zapad len taha pred ukr len taka pre medove motuziky...
Zobraziť komentár 03.08.2024 - 22:44:14
00
keyboard_arrow_up