No len podľa mňa by media mali začať viac pripomínať to jeho (ne)fungovanie v kraji a nie stále Ako mu rastu %, že je druhý a podobne . Takto len podporia dalsich ľudí, ktorí si budú myslieť: " kotleba stúpa asi je to dobre riešenie, dam mu hlas " . 🙉🙄
halo***** Vravim ti musis tu prist aby si to zazil a potom vsetko pochopis
Ale vsak ja som na vychode bol a viackrat dokonca. Naposledy na jednej svatbe kde prave ako kapela hrali nejaki cigosi. A dobre bolo Nikdy tam na vychode po mne alebo po niekom koho poznam kamene nikto nehadzal.
Hary13 K Levoci sa vyjadrovat nebudem, lebo som tam nebol a co jedna pani povedala ma nezaujima. Nevravim ani to ze to vyŕiesi Kotleba a Mazurek. Neviem odkial si to zobral. halo***** Neuveris ,ale mam ciganov aj kamaratov. Ja som nikde nenapisal ze kazdy cigan je zly. Mam radost ze ti na svadbe pekne zahrali a si sa zabavil a potesil. Pokial chces zazit aby po tebe hadzali kamene tak ti dam suradnice a vyskusaj si to.
Zhrniem to asi tak ze vsade na svete su dobry ludia a zly ludia. No som presvedceny aj o tom ze zakony by mali platit pre kazdeho rovnako ci je cierny , biely atd. Nech uz volby vyhra ktokolvek tak je jasne ze raj na Slovensku nebude. Politika je spinavost v ktorej ide o peniaze a moc a nie o dobro obcana. Bol tu Meciar, Dzurinda, Fico a preslo 30 rokov od revolucie a ludia su stale nespokojny a stale sa tu kradne.
Bola to ina doba a neda sa to porovnavat s tym co je teraz a to plati vseobecne. Ludia mali vtedy strach povedat aj svoj nazor a nie ze kradnut. Teda uz to plati aj dnes ze sa ludia niekedy boja povedat svoj nazor.
* 1. Každý mal prácu.
* 2. Hoci mal každý prácu, nikto nič nerobil.
* 3. Hoci nikto nič nerobil, plán sa plnil nad 100 %.
* 4. Hoci sa plán plnil nad 100 %, nikde ničoho nebolo.
* 5. Hoci nikde ničoho nebolo, predsa mal každý všetko.
* 6. Hoci mal každý všetko, predsa všetci kradli.
* 7. Hoci všetci kradli, nikdy to nikde nechýbalo.
Treba si uvedomit ze co vsetko sa vybudovalo pred revoluciou. Sidliska , cestna infrastruktura, rozne statne firmy. Na druhej strane bola chudoba a prazdne obchody. V kazdej dobe sa najde nieco dobre a nieco zle. Uz by bolo na case aby bol viac toho dobreho ako toho zleho.
Za komunizmu prídu redaktori zistiť k pracovníčke v továrni na šijacie stroje ako žije.
"Pani, veď vy nemáte doma šijací stroj!" hovoria jej.
"To ste si za tú dobu nemohli nakradnúť súčiastky a doma si ho poskladať?"
"Veď som to tak aj urobila, ale jak skladám tak skladám, furt mi vyjde guľomet."
Pred rokom 1948 tu nebolo nic? Prva Ceskoslovenka republika (1918–1938) bola objemom priemyselnej vyroby na 10. mieste na svete. Po 2. sv vojne bolo z ekonomickej stranky Rakusko na tom horsie ako my. Tu komunisti ulupili ludom majetky a po 40 rokov ich bacovania sa staci pozriet za hranice do Rakuska ako to vyzera tam a ako to vyzera tu...
Takze Ty vlastne podporujes Smer a Kotlety? To som netusil. Len sa potom dalsie roky uz na nic nestazuj. Hlavne nie na tazbu v statnych lesoch kedze vlastne podporujes aj tu.
Dobry napad bol zalozit tuto temu Volby 2020.
Ale zly napad bol urobit tento prieskum neanonymne.
Vidiet to aj na malom pocte hlasujucich. Myslim, ze vela ludi ma problem sa tu verejne odhalit aj ked vystupuju pod nickom.
Keby to bolo anonymne, prieskum by sa rychlejsie rozbehol a mal by vypovednejsiu hodnotu.
Urcite sa da odstranit ta adresnost, ze kto ako volil. Skuste to.
Vysledok bude objektivnejsi v zmysle "Ako by volili bajkeri".
Voliť neplatne.
Zadosťučiníš morálnej povinnosti a nevolíš menšie zlo.
Vhodné by bolo zmeniť volebný zákon v zmysle, že bude obsadený len taký počet kresiel v parlamente ktorý percentuálne zodpovedá volebnej účasti. Podľa toho upraviť aj finančnú odmenu pre strany.
Nevoliči by potom robili online elektronické referendum keby sa hlasovalo v parlamente.
Keď už máme to slovensko.sk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale vsak ja som na vychode bol a viackrat dokonca. Naposledy na jednej svatbe kde prave ako kapela hrali nejaki cigosi. A dobre bolo
Zial u nas v BA sa to uz parkrat stalo.
https://www.aktuality.sk/clanok/278213/video-extremisti-hadzali-kamene-na-arabsku-rodinu-s-dietatom-v-kociku/
A dokonca aj na mna ked tito smradi zrusili preteky city downhillu kde som bol ako divak
https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=7SJyumPodOE&feature=emb_title
Priznam sa ti ze vtedy by som bol radsej na tom vychode u vas niekde na bicykli.
https://spis.korzar.sme.sk/c/22287351/styria-maloleti-na-spisi-brutalne-napadli-starsiu-zenu.html
https://www.tvnoviny.sk/domace/1959027_brutalny-utok-v-dobsinej-mladik-pri-krcme-na-smrt-dobil-muza-28-drevenou-palicou
https://www1.pluska.sk/regiony/kozarovciach-hadzu-romovia-aut-kamene
a hromady dalsich pripadov. Problem ale nie je vo farbe pokozky, ale inde.
Vysinuti ludia sa najdu vsade, ale su roztruseni, sibe im samostatne. Ale niekde hromadne
halo***** Neuveris ,ale mam ciganov aj kamaratov. Ja som nikde nenapisal ze kazdy cigan je zly. Mam radost ze ti na svadbe pekne zahrali a si sa zabavil a potesil. Pokial chces zazit aby po tebe hadzali kamene tak ti dam suradnice a vyskusaj si to.
Zhrniem to asi tak ze vsade na svete su dobry ludia a zly ludia. No som presvedceny aj o tom ze zakony by mali platit pre kazdeho rovnako ci je cierny , biely atd. Nech uz volby vyhra ktokolvek tak je jasne ze raj na Slovensku nebude. Politika je spinavost v ktorej ide o peniaze a moc a nie o dobro obcana. Bol tu Meciar, Dzurinda, Fico a preslo 30 rokov od revolucie a ludia su stale nespokojny a stale sa tu kradne.
lto ano najhorsie su tie osady
* 2. Hoci mal každý prácu, nikto nič nerobil.
* 3. Hoci nikto nič nerobil, plán sa plnil nad 100 %.
* 4. Hoci sa plán plnil nad 100 %, nikde ničoho nebolo.
* 5. Hoci nikde ničoho nebolo, predsa mal každý všetko.
* 6. Hoci mal každý všetko, predsa všetci kradli.
* 7. Hoci všetci kradli, nikdy to nikde nechýbalo.
Za komunizmu prídu redaktori zistiť k pracovníčke v továrni na šijacie stroje ako žije.
"Pani, veď vy nemáte doma šijací stroj!" hovoria jej.
"To ste si za tú dobu nemohli nakradnúť súčiastky a doma si ho poskladať?"
"Veď som to tak aj urobila, ale jak skladám tak skladám, furt mi vyjde guľomet."
Takze Ty vlastne podporujes Smer a Kotlety? To som netusil. Len sa potom dalsie roky uz na nic nestazuj. Hlavne nie na tazbu v statnych lesoch kedze vlastne podporujes aj tu.
https://dennikn.sk/blog/381526/nevolit-nie-je-volba-aka-je-sila-vasho-hlasu/
Ale zly napad bol urobit tento prieskum neanonymne.
Vidiet to aj na malom pocte hlasujucich. Myslim, ze vela ludi ma problem sa tu verejne odhalit aj ked vystupuju pod nickom.
Keby to bolo anonymne, prieskum by sa rychlejsie rozbehol a mal by vypovednejsiu hodnotu.
Urcite sa da odstranit ta adresnost, ze kto ako volil. Skuste to.
Vysledok bude objektivnejsi v zmysle "Ako by volili bajkeri".
Teda jedine kedy si to viem predstavit je ked by som volil lsns alebo smer
Vhodné by bolo zmeniť volebný zákon v zmysle, že bude obsadený len taký počet kresiel v parlamente ktorý percentuálne zodpovedá volebnej účasti. Podľa toho upraviť aj finančnú odmenu pre strany.
Nevoliči by potom robili online elektronické referendum keby sa hlasovalo v parlamente.
Keď už máme to slovensko.sk