Lebo ty si povedal tak to tak je ? Dnes chces bloknut za nazor ty, zajtra niekto blokne teba a nic s tym nespravis ...
Ja sa nezastavam blahu, ale slobody slova ... totalita skoncila ...
nic si z neho nerobte, vlastoch je narkoman s HIV, ktorym sa infikoval ked si na dennu davku zarabal predavanim svojho analneho otvoru 60 rocnym zaujemcom z Nemecka a Svajciarska.
Kamo teba by som chcel niekde strenut a zacat nakladat na teba take sracky ako ti blazni co tu boli spomenuti. A ked by si mi chcel p***** tak ti poviem ze sak sloboda slova a si len zasrany komunista...
@vlastoch, klamstvo nie je vecou nazoru, s dostatkom informacii sa da celkom objektivne zhodnotit, ci je tvrdenie pravdive alebo nie. S objektivitou je to pri usvedcovania z nenavisti tazsie, to beriem. Ja to vnimam tak, ze dobre podlozene "ohovaranie" sa da povazovat za nazor, kym nezasahuje do inych prav, zatial co nepodlozene je len prahsproste sirenie nenavisti. Na spominanom Blahovi aj Harabinovi by som ti vedel najst priklady toho druheho.
Stale je tu jednoduche pravidlo, ktore "obmedzuje" slobodu slova- tvoje slobody koncia tam, kde zacinaju slobody druhych. A v sucasnosti nie je problemom nedostatok slobody slova, ale skor prebytok. Pretoze niektori, odvolavajuc sa na slobodu slova, by radi obmedzovali slobody inych.
Americká ambasáda sa ohradila voči konšpiráciám Ľuboša Blahu, že prevzatie moci na Slovensku zosnovali USA.
Nooo, na tom je trošku viac pravdy. Totiž, čo si asi mnohí, čo hádzali trnavského pajáca do škatule neuvedomili, hardcore taliban z jeho kandidátky vrátane napríklad Lipšica je prisatý na cecek ADF, organizácie financujúcej náboženský útok na ľudské práva nielen v USA, ale pokiaľ možno VŠADE. Situácia po nástupe oranžového pajáca na americký trón a menovaní nových sudcov SCOTUS, napospol hardcore konzerv, je dosť vážna aj pre sekularistov a ľudskoprávne organizácie vnútri USA (klasická už hláška, že za to isté musia zas a znova demonštrovať už 60 rokov).
A teraz príde srandistická pirueta. Tunajšia americká ambasáda sa totiž často správa pomerne netrumpovsky a naopak, Smer sa správa značne ADFovsky. Ako totiž môže akože ľavicová strana strpieť takého Podmanického (za IVF basa a za abortus dvojnásobná), to ani srnka netuší.
vlastoch, ja som nic nepovedal ze nieco nejak bude. Nikoho nechcem blokovat. foobar ti dal pekny priklad toho, co som sa ti snazil vysvetlit - paci sa ti taka "sloboda slova"?
Nooo, na tom je trošku viac pravdy. Totiž, čo si asi mnohí, čo hádzali trnavského pajáca do škatule neuvedomili, hardcore taliban z jeho kandidátky....
toto aj mna napadlo - ludia chceli volit zmenu a vo velkom volili matovica, no neuvedomili si ze matovic ma pod sebou cely katoliban. Hlavne ze sa tesia, ze vypadlo KDH
pokial nie je zostavena vlada bude sa tu prispievat, potom sa to pomaly asi presunie do Politiky, ale je to uplne jedno. tema je a cokolvek k politike sem moze ist, nechapem nejake zamknutia a podobne ftakoviny...pride mi to silou mocou hrat sa na nieco/niekoho
Očakávam, že v PS začnú padať "centristické" masky a príde k slovu ten "progresivizmus" západného typu, čo je vlastne len ofarbený socializmus presadzovaný cez tuhú politickú korektnosť a náboženstvo eko-alarmizmu. Stačí čítať FB zápisky prívržencov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja sa nezastavam blahu, ale slobody slova ... totalita skoncila ...
nic si z neho nerobte, vlastoch je narkoman s HIV, ktorym sa infikoval ked si na dennu davku zarabal predavanim svojho analneho otvoru 60 rocnym zaujemcom z Nemecka a Svajciarska.
To je "moj nazor" a mam "slobodu slova".
Tu mas taku pohodickovu slobodu slova
https://www.instagram.com/p/B8rLVHiJo77/
https://www.instagram.com/p/B8o9mLIpRT2/
https://www.instagram.com/p/B8o-jXiJjzt/
https://www.instagram.com/p/B8hKxNVJTnx/
https://www.instagram.com/p/B9FJEewJ7Xa/
Stale je tu jednoduche pravidlo, ktore "obmedzuje" slobodu slova- tvoje slobody koncia tam, kde zacinaju slobody druhych. A v sucasnosti nie je problemom nedostatok slobody slova, ale skor prebytok. Pretoze niektori, odvolavajuc sa na slobodu slova, by radi obmedzovali slobody inych.
Nooo, na tom je trošku viac pravdy. Totiž, čo si asi mnohí, čo hádzali trnavského pajáca do škatule neuvedomili, hardcore taliban z jeho kandidátky vrátane napríklad Lipšica je prisatý na cecek ADF, organizácie financujúcej náboženský útok na ľudské práva nielen v USA, ale pokiaľ možno VŠADE. Situácia po nástupe oranžového pajáca na americký trón a menovaní nových sudcov SCOTUS, napospol hardcore konzerv, je dosť vážna aj pre sekularistov a ľudskoprávne organizácie vnútri USA (klasická už hláška, že za to isté musia zas a znova demonštrovať už 60 rokov).
A teraz príde srandistická pirueta. Tunajšia americká ambasáda sa totiž často správa pomerne netrumpovsky a naopak, Smer sa správa značne ADFovsky. Ako totiž môže akože ľavicová strana strpieť takého Podmanického (za IVF basa a za abortus dvojnásobná), to ani srnka netuší.
priroda to asi zasa prehra toto volebne obdobie, skoda toho PS-ka
toto aj mna napadlo - ludia chceli volit zmenu a vo velkom volili matovica, no neuvedomili si ze matovic ma pod sebou cely katoliban. Hlavne ze sa tesia, ze vypadlo KDH
to len aby sa nezabudlo a aby sa niektorí nedivili
Skôr si položme otázku, či a ako im to pomôže
Pripadne ju otvorit az ked budu volby 2020 - 2.
Téma nech si žije koľko chce.
ja som myslel, ze volby uz skocili.
Prepáč, že ti téma zavadzia a obťažuje ťa.
https://spravy.pravda.sk/volby-2020/clanok/544244-beblavy-a-truban-koncia-ako-sefovia-stran/