Pomozem si citaciou zo slovnika sucasneho slovenskeho jazyka, aby si niekto nahodou nepomyslel, ze si vymyslam
Komentar je:
" žurn. ▶ vysvetlenie závažného spoločenského javu so zaujatím vlastného stanoviska"
Panko v Los Angeles vstava 2:30, ale to u nas o 12:30 je uz aj kazdy darebak hore!
Tesne vedľa scarinko, na našom psychiatrickom oddelení kontroluje hodiny AETR, takže je to trochu komplikované a takých sú tisíce a keď nechcem aby ma eblo, tak bajk.
Problém je, že časť našej populácie sa ešte nespamätala z feudalizmu ... , ( asi preto sa nevieme nejak rozvíjať )
jediná možnosť ako vtedy chovať doma nejaké tie zvery bolo nakŕmiť ich na svitaní pred tým ako ťa vyhnali na panské a druhý krát pred zotmením, keď si sa z panského vrátil
- a berú to ako fakt, ktorý sa nemá meniť
a niekto tu potom spomenie - milióny rokov programovania na režim sliepka - však - cokupit
Mám suseda hneď vedľa, čo chová sliepky - na dvore,
asi bude šikovný programátor, hravo zvládol preprogramovať tento "milióny" rokov trvajúci program, pretože jeho sliepky aj s kohútom sa zobúdzajú až po o ôsmej, bez ohľadu na to kedy sa rozvidnieva
a čo potom taká chudák sliepka napr, v Holandsku kde v lete je svetlo ešte aj o 23:00 alebo na rovníku kde to je v pomere 12/12
takisto aj moje mačky vedia skoro presne kedy je 6 hodín - vtedy dostanú papať
A teraz v skratke
človek je mimoriadne prispôsobivý tvor, ináč by napr, nevedel ani pracovať na smeny, ani žiť v rozličných zemepisných šírkach.
čiže nevidím žiadny rozumný dôvod aby nás *****i o jednu hodinu svetla
Hovorí sa tomu kakať si do huby. Ak sme tak prispôsobiví, tak prečo bedákaš, že ti berú hodinu svetla?! Veď sa len stačí prispôsobiť na skoršie vstávanie...
OT
ja som sa v škole učil o pracovných smenách, že to zmenili v 1991 nejak neakceptujem
Tvorcovia pravopisu sa venujú takýmto kravinách - ešte ma irituje pretek / závod, akože teraz to je tiež čechizmus a to vadí
To že v aktuálnej na hovorovej reči, je plno anglikanizmov, nejak nevadí,
naposledy som vypočul debatu - ako sa má Tvoj hasbend - myslel som, že ma *****
cokupit: Ty si to tu aj cital alebo si budes veselo hrkutat to svoje? Ano, nie je problem sa prisposobit a skorsie vstavat, len tym akosi nic nezmenim, lebo vsetci ostatni (skolka, skola, kruzky, zakaznici, institucie, ...) si aj tak pojdu svoje.
Hovorí sa tomu kakať si do huby. Ak sme tak prispôsobiví, tak prečo bedákaš, že ti berú hodinu svetla?! Veď sa len stačí prispôsobiť na skoršie vstávanie...
A prečo sa rovno neprispôsobiť a posunúť čas o 3 hodiny? Veď môžme chodiť von o polnoci keď začne svitať
alebo rovno takto
Na odborářské schůzi vstane soudružka a navrhuje, aby se pracující zavázali k tomu, že příští sobotu odpracují mimořádnou směnu. Na to povstane postarší dělník a zvučně praví: "A já navrhuji, aby se pracovalo nejen příští sobotu, ale všechny soboty a taky všechny neděle a vůbec všechny dny, a to až do noci, neboť pak by se nesouložilo a nemohly by se rodit takové ***** jako je tady ta soudružka".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pokial vies, co znamena "komentar" v zurnalistike, zmysel clanku ti uniknut nemohol
Komentar je:
" žurn. ▶ vysvetlenie závažného spoločenského javu so zaujatím vlastného stanoviska"
Tesne vedľa
jediná možnosť ako vtedy chovať doma nejaké tie zvery bolo nakŕmiť ich na svitaní pred tým ako ťa vyhnali na panské a druhý krát pred zotmením, keď si sa z panského vrátil
- a berú to ako fakt, ktorý sa nemá meniť
a niekto tu potom spomenie - milióny rokov programovania na režim sliepka - však - cokupit
Mám suseda hneď vedľa, čo chová sliepky - na dvore,
asi bude šikovný programátor, hravo zvládol preprogramovať tento "milióny" rokov trvajúci program, pretože jeho sliepky aj s kohútom sa zobúdzajú až po o ôsmej, bez ohľadu na to kedy sa rozvidnieva
a čo potom taká chudák sliepka napr, v Holandsku kde v lete je svetlo ešte aj o 23:00 alebo na rovníku kde to je v pomere 12/12
takisto aj moje mačky vedia skoro presne kedy je 6 hodín - vtedy dostanú papať
človek je mimoriadne prispôsobivý tvor, ináč by napr, nevedel ani pracovať na smeny, ani žiť v rozličných zemepisných šírkach.
čiže nevidím žiadny rozumný dôvod aby nás *****i o jednu hodinu svetla
astro Nespi
ja som sa v škole učil o pracovných smenách, že to zmenili v 1991 nejak neakceptujem
Tvorcovia pravopisu sa venujú takýmto kravinách - ešte ma irituje pretek / závod, akože teraz to je tiež čechizmus a to vadí
To že v aktuálnej na hovorovej reči, je plno anglikanizmov, nejak nevadí,
naposledy som vypočul debatu - ako sa má Tvoj hasbend - myslel som, že ma *****
kvoli pár ebnutym hypochondrom
A prečo sa rovno neprispôsobiť a posunúť čas o 3 hodiny? Veď môžme chodiť von o polnoci keď začne svitať
Na odborářské schůzi vstane soudružka a navrhuje, aby se pracující zavázali k tomu, že příští sobotu odpracují mimořádnou směnu. Na to povstane postarší dělník a zvučně praví: "A já navrhuji, aby se pracovalo nejen příští sobotu, ale všechny soboty a taky všechny neděle a vůbec všechny dny, a to až do noci, neboť pak by se nesouložilo a nemohly by se rodit takové ***** jako je tady ta soudružka".