Gusto0 Tak zaiste, viac pohody ma clovek vtedy ak vie, ze ma po vyjazde volno. Na druhej strane, rano su prijemnejsie teploty a par hodin na bikeu, ak sa to neprezenie, vie cloveka nabudit na cely den nielen po fyzickej, ale aj po psychickej stranke. Kontrola bikeu pred vyjazdom, jazda v znamom prostredi, a ista sebakontrola by mohli znizit riziko, ze sa nieco pri vyjazde poserie, na minimum .
ale blbost...
aj tak bude zimny cas, lebo ten originalne patri na nasu zemepisnu dlzku
Preco blbost? Ideme sa snad bavit ci je lepsie bicyklovat sa za denneho svetla alebo za tmy?
Inak co si tak predstavujes pod pojmom originalne patri na nasu zemepisnu dlzku? Originalne sme boli aj banda poddanych dobra akurat tak na pracu na poli... Dnes sme uz trocha inde, nie?
vola sa to CET – Central European Time: https://www.timeanddate.com/time/zones/cet
a je to standardny cas v regione strednej, zapadnej, juznej a vychodnej Europy.
Nie je vobec ziadny dovod, aby bol po zruseni zmien casu ponechany nejaky iny cas ako tento.
ale blbost...
moje nervy, tebe este nikto nepovedal ze cas a casove pasmo je ved DOHODY ? a ziadne take ze tu nieco patri a tak to musi byt ... je vela krajin, ktore z roznych dovodov prijali iny cas nez cas casoveho pasma kde geograficky patria ... moje nervy, nevypisuj tu hluposti
Meh, ale inak ma pravdu. Okolnosti sa menia, nedava zmysel drzat sa "originalu"... Popravde ma tiez dviha zo stolicky idea ze pridem o hodinu svetla denne... Ak ostane zimny cas, verim tomu, ze o par rokov sa zacne castejsie u nas riesit SAD. A nemam tym na mysli Slovensku Autobusovu Dopravu
Inak tu http://tdi.sk/casovepasma/ je pekne vidno, ze +/- na rovnakej zem. dlzke ako nasa vychodna hranica, uplatnuju niektore krajiny (Bielorusko, Sudan) uz UTC+3. O UTC+2 ani nehovoriac. Cize je to minimalne na uvahu, ci je UTC+1 u nas adekvatny. Z hladiska ludskeho biorytmu teda...
Rano o 3tej to svetlo normalny clovek moc nevyuzije.Ale vecer sa hodi skoro kazdemu hodinka svetla navyse.
Kokos a vy ste nikdy neboli v lese pri východe slnka? Veď to je niečo neopísateľne krásne, úplne iné svetlo, slnko nízko - dlhé tiene, kopa zveri všade, vtáci, po ľuďoch ani stopy.
Zrovna ty máš takú parádnu možnosť toto využiť v lete, "hneď za domom" kopa trailov, to si úplne pýta si občas privstať a keď už je o tretej svetlo, tak dráhu alebo trnky brnky musíš stihnúť otočiť aj keď ideš na šiestu do roboty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz, ako dôchodcovi, mi je to jedno - ale hlasujem za letný SEČ.
A spat o 19.00
ale blbost...
Preco blbost? Ideme sa snad bavit ci je lepsie bicyklovat sa za denneho svetla alebo za tmy?
Inak co si tak predstavujes pod pojmom originalne patri na nasu zemepisnu dlzku? Originalne sme boli aj banda poddanych dobra akurat tak na pracu na poli... Dnes sme uz trocha inde, nie?
a je to standardny cas v regione strednej, zapadnej, juznej a vychodnej Europy.
Nie je vobec ziadny dovod, aby bol po zruseni zmien casu ponechany nejaky iny cas ako tento.
http://tdi.sk/casovepasma/
V Afrike sa len takto bicykluje
moje nervy, tebe este nikto nepovedal ze cas a casove pasmo je ved DOHODY ? a ziadne take ze tu nieco patri a tak to musi byt ... je vela krajin, ktore z roznych dovodov prijali iny cas nez cas casoveho pasma kde geograficky patria ... moje nervy, nevypisuj tu hluposti
Inak tu http://tdi.sk/casovepasma/ je pekne vidno, ze +/- na rovnakej zem. dlzke ako nasa vychodna hranica, uplatnuju niektore krajiny (Bielorusko, Sudan) uz UTC+3. O UTC+2 ani nehovoriac. Cize je to minimalne na uvahu, ci je UTC+1 u nas adekvatny. Z hladiska ludskeho biorytmu teda...
Hej, napr. taky Franco, spanielsky diktator chcel mat rovnaky cas ako v nacistickom Nemecku, hoci Spanielsku sa skor hodil GMT.
A teraz hadaj, kto je nasim najvacsim biznis partnerom
Kokos a vy ste nikdy neboli v lese pri východe slnka? Veď to je niečo neopísateľne krásne, úplne iné svetlo, slnko nízko - dlhé tiene, kopa zveri všade, vtáci, po ľuďoch ani stopy.
Zrovna ty máš takú parádnu možnosť toto využiť v lete, "hneď za domom" kopa trailov, to si úplne pýta si občas privstať a keď už je o tretej svetlo, tak dráhu alebo trnky brnky musíš stihnúť otočiť aj keď ideš na šiestu do roboty.