prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
astro môžeš pokojne spávať
Mi napadlo, čo keby ste na seminári dali to logo takto: "Ak chceš dosku, vezmi OBYdve"
Hmmm
Mám xy známych, čo sa neobmedzujú, zjedia čo vidia a potom všetkých naokolo otravujú rečami o svojich špekoch
Tak buď jem a neriešim, alebo sa snažím jesť malé dávky a častejšie a popritom sa hýbať.
Nerýpem, len konštatujem
Súhlasím s tebou, avšak musíš byť silná v hlave, pretože porušiť pravidlo je oveľa ľahšie, ako ho dodržiavať. A ak sa 15 rokov prežieraš fastfoodom a nehýbeš sa, je ťažké skončiť s tým.
Viem to z toho keď som prestával fajčiť v 2012-om. Sekol som s tým zo dňa na deň, no dodnes si veľa krát poviem, že: teraz by to chcelo cigu....
Nehovoriac, že po prestaní som pribral 10 kíl.....no dnes som už o 5 kg nižšie ako bola pôvodná váha pred skoncovaním s fajčením. Ale nájsť v sebe tú silu, či motiváciu, že pre čo to robíš je veľmi ťažké.
Mám xy známych, čo sa neobmedzujú, zjedia čo vidia a potom všetkých naokolo otravujú rečami o svojich špekoch
Tak buď jem a neriešim, alebo sa snažím jesť malé dávky a častejšie a popritom sa hýbať.
Nerýpem, len konštatujem
Ďakujem kolegyňa, vystihla si myšlienku. Chalani tu nejde o hejt voči "tučnejším", no niektorí si za to môžu sami. Nehýbu sa jedia večer o 10tej mastné jedlá. Mne genetika nenadelila chudučkú postavu, že by som mohla jesť na čo mi príde a kedy mi príde chuť. Tiež sa musím kontrolovať a aj tak nemám 50kg. A to som si v živote prešla diétami. Samozrejme že si to v živote vyžaduje sebazaprenie. No čo si nevyžaduje? Vzdelanie, šport, iné životné ciele. Všetko si vyžaduje sebazaprenie a to je na tom to obdivuhodné.
Keď má niekto zdravotné problémy snaží sa schudnúť a nejde to to je iné. No mňa mrzí keď vidím ľudí ako sa stravujú u uja McD. a učia na to aj svoje deti.
Oki dosť bolo. Toto je téma na vtipy nie na ich zamýšľaniami takže dajte sem radšej niečo vtipné
Nerýpem, len konštatujem
pravda pravduca...Ale obezita je svina v tom, ze ide postupne, nenapadko.....A nenapadko ma vplyv aj na zmyslanie cloveka, psychiku...Chudnutie zacina v hlave...Keby to bolo jednoduche, vsetci sme krasni a stihli a zdravi...Ale nie je sme. To ale neznamena, ze sa nemame stale o to pokusat...Mame. Ako raz povedal Rocky Balboa: Nie je dolezite, kolko krat spadnes, ale to, kolko krat sa dokazes postavit.
Alebo: Nie je dolezite, kolko krat ti spadne, ale kolko krat ho dokazes postavit ...............ked uz sme v tom vtipkarovi
"Jednou jsem pózoval nahý pro časopis. I když ten trafikant vypadal, že by raději peníze."
Můj penis byl v Guinessově knize rekordů. Potom si toho ale všimla prodavačka a z knihkupectví mě vyhodila..
Q:Viete preco si sumo bojovnici holia nohy?
A:Aby si ich ludia neplietli s feministkami.
"Moja thajská manželka vraví, že malý penis nie je prekážkou vo vzťahu...
No aj tak by som bol radšej, keby ho nemala..."
Vcera si Tono odlozil pred obchodom bicykel tak, aby videl, keby mu ho chceli ukradnut.
A videl to.
muž: čo bude dneska na obed?
žena: nič!
muž: veď ani včera sme nič nemali...
žena: viem, navarila som na dva dni...
Diéta sa najlepšie drží, keď si najedený.