prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
na margo vrtania do panelu mi nieco napadlo
http://www.youtube.com/watch?v=cJvNAMD0lqU
Ako by si sa cítil, keby za tebou niekto zaflekoval?
Ja radšej spomalím a slušne ich poprosím, aby mi uvoľnili cestu
Ja radšej spomalím a slušne ich poprosím, aby mi uvoľnili cestu
inak vacsinou staci ked "zaklepkas" s brzdovymi packami (cize ich rychlo pustis viac krat za sebou) - este sa mi nestalo ze by na to niekto nereagoval
A ja mám zvonček..
Tí keré sem skušau já,tak to by sem leceu jak čelendžer hubú napred...
kúpte si AJ7 majú pekný zvuk pri vyskočení páčky z normálnej polohy smerom von hehe
netreba pritom klepkat ani brzdit, staci roztrasenym hlasom a vyzsim tonom jaj, nebrzi mi tooooooo........
my tu riesime veci, kebize mi skor poradite preco mi vrze v hlavovom, a to ho mal servisak uz 1 rozobrat, chvilu nic a potom zase to robi, ale iba po "zatazi" ako napr. skok alebo zjazdik kde sa brzdi a teda namaha vidla...
why ?
musim tyo sem hodit, aby ste mi povedali ze ci mam pravdu :
idem si z bodu X do Y a zrazu prisiel prechod ale bola dost zapch tak som nechal 1 auto prejst prechod a to tam zastavilo, tak som myslel ze ten za nim nepojde az na prechod, tak vojdem do cesty, 1 ockom sledujem naraznik toho auta ale stale sa nejak priblizoval, tak som radsej rychlo presiel medzi tym sa zbadal, a z tych 3Km/h dupol na brzdy a zareval na mna ze "ty K.K.T" tak som zastavil pozrel sa nan ho, a z usmevom na perach ze ho mozem zdrbat som povedal "sak som bol na prechode, tak kdo je tu K.K.T ?" iba si nieco zamrmlal a siel het, co myslite, bol to ***** alebo KOT ?
my chces povedat ze chodis cez prechod mimo biku ?? ja nosim prilbu VZDY, v podchode tiez zosadnem, ale cez prechod vedla biku ?? ee