prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
Angličan si vezme fľašku svojej obľúbenej whisky a zájde si ju vypiť do svojho klubu, kde strávi celý deň.
Francúz si zoberie fľašku dobrého koňaku a zájde si ju vypiť k svojej milenke, s ktorou strávi celý deň.
Slovák si zoberie fľašku svojho moču a zájde s ním na zdravotné stredisko, kde strávi celý deň čakaním na výsledky.
a jste hodně sprostí."
Strejda zvedne oči od lahváče a povídá:
"Ale p_ču."
-----
a jeden pekný obrázkový.
to ani do krcmy nedojdem za vidna
to ani do krcmy nedojdem za vidna
Ako sa poznam aj tak to stihnem
obuj sliky a hor sa do 11tky
Už žiju docela dlouho všimnula sem si,že ti chlapi jezděj na tom kole nějak divně.Oni nemůžou jet na něm hezky,oni musej pořád dělat nějaký rošťárny.
Třeba mě vadí jak musej pořád skákat všelijak přes obrubníky,nebo jezděj po chodníku,kličkujou mezi autama a teď je docela moda mít na zádech žlutou plovací vestu,aby náhodou nespadli na zádička chudinky.Kdyby nejezdily tak nebezpečně,tak to na zádech nepotřebujou.To ženy jezděj daleko lépe.Nikde nekličkujou,jedou pěkně po straně na křižovatce slezeme a jdeme pěkně způsobně přes přechod pro chodce a kolo vedeme.Když tam přechod není tak je mnohem lepší počkat na zelenou barvu na semaforu, z kola slézt a přes cestu ho dodtlačit to kolo do té zatáčky.Tímhle způsobem dosahujeme mnohem menší rychlosti a když by nás nějaký nezodpovědný muž řidič srazil,tak to nebude tak těžká nehoda,protože při chůzi jdeme daleko menší rychlostí než když máme boty na šlapkách a hejbeme kolenama.Taky mě zaráží způsob,jak nastupujou na kolo.Oni si nejdří musej sednout na sedátko a pak šlapat.Taková žena,ta dá levou nohu na levou šlapku,pravou nohou se začne odrážet a když už sviští vítr v uších tak tu pravou nohu přemrskne před sedátko a dá tu n ohu na tu pravou šlaku a už jede.Tohle je daleko lepší způsob,protože při mužském způsobu se dosahuje daleko menší rychlosti a hrozí spadnutí na stranu...ale já vím,oni mají plavací vestu.Chichichi.Navíc náš způsob nasedání na kolo i vypadá lépe.
Blanka,39 roků, Praha
fuj fuj fuj, vy smradlavi chlapi
umrem xD
to ona v akej dobe žije?
Už žiju docela dlouho všimnula sem si,že ti chlapi jezděj na tom kole nějak divně.Oni nemůžou jet na něm hezky,oni musej pořád dělat nějaký rošťárny.
Třeba mě vadí jak musej pořád skákat všelijak přes obrubníky,nebo jezděj po chodníku,kličkujou mezi autama a teď je docela moda mít na zádech žlutou plovací vestu,aby náhodou nespadli na zádička chudinky.Kdyby nejezdily tak nebezpečně,tak to na zádech nepotřebujou.To ženy jezděj daleko lépe.Nikde nekličkujou,jedou pěkně po straně na křižovatce slezeme a jdeme pěkně způsobně přes přechod pro chodce a kolo vedeme.Když tam přechod není tak je mnohem lepší počkat na zelenou barvu na semaforu, z kola slézt a přes cestu ho dodtlačit to kolo do té zatáčky.Tímhle způsobem dosahujeme mnohem menší rychlosti a když by nás nějaký nezodpovědný muž řidič srazil,tak to nebude tak těžká nehoda,protože při chůzi jdeme daleko menší rychlostí než když máme boty na šlapkách a hejbeme kolenama.Taky mě zaráží způsob,jak nastupujou na kolo.Oni si nejdří musej sednout na sedátko a pak šlapat.Taková žena,ta dá levou nohu na levou šlapku,pravou nohou se začne odrážet a když už sviští vítr v uších tak tu pravou nohu přemrskne před sedátko a dá tu n ohu na tu pravou šlaku a už jede.Tohle je daleko lepší způsob,protože při mužském způsobu se dosahuje daleko menší rychlosti a hrozí spadnutí na stranu...ale já vím,oni mají plavací vestu.Chichichi.Navíc náš způsob nasedání na kolo i vypadá lépe.
Blanka,39 roků, Praha
fuj fuj fuj, vy smradlavi chlapi
Keby som to necital, tak ani neverim, ze niekto moze taku .... napisat
že si to ty.
Chlápek v nóbl restauraci potřebuje na toaletu. Na pánech je obsazeno. Už to nemůže vydržet a tak nakoukne na dámy. Tam nikdo, tak hups tam. Libuje si, že jsou to krásné toalety a jak tak sedí,vidí tři knoflíky. Říká si pro sebe, že tohle na pánech nemají, co to asi muže být?
-Na prvním je "TV" - "že by televize?" Obrazovku nevidí.
"Nevadí, zkusím to."
Zmáčkne knoflík a teplá voda mu omyje přirození.
"Hmmmm, skvělé, to musíme na pánech taky prosadit."
Na druhém knoflíku je "HV" - "že by horká voda? "Tak to vyzkouším.
Zmáčkne a osuší ho horký vzduch. "Hmmmm, to si taky musíme pořídit,"strašně si libuje.
Na poslednim knoflíku je "AOT" - "co by to mohlo být? Tak to vyzkouším!!!"
Zmáčkne knoflík a najednou se mu zatmí před očima a vzbudí se až na jednotce intenzivní péče, kde mu orosené čelo utírá sestřicka a ptá se ho:
-"Pane, co jste prosím vás dělal?!"
-"No, já nevím, byl jsem na dámském záchodě, byly tam tři knoflíky, tak jsem je zkoušel."
-"A Vy jste zmáčkl i ten poslední?" ptá se zdešene sestřicka.
-"No, asi ano, už si nic nepamatuju, co to bylo zač?!"
-"Pane, "AOT" je automatický odstraňovač tampónu. Penis máte pod polštářem."