prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
Okamzite rozsviette!
Mna uz trikrat a ja este nikoho!
http://futbal.pravda.sk//sk_fligaz.asp?c=A090623_200932_sk_fligaz_p43
„Je dôležité, aby ľudia presne vedeli s kým majú do činenia, a preto pri vykonávaní svojich povinností pri ochrane majetku a zdravia občanov bude Polícia SR už čoskoro postupovať oveľa transparentnejšie,“ tak odpovedal nemenovaný pracovník Ministerstva vnútra, keď som mu do telefónu povedala o úniku utajovaných informácii týkajúcich sa chystaného kompletného premenovania Policajného zboru.
„V rámci tejto transparentnosti bude občanom okamžite jasné, kto je zodpovedný za určovanie a vykonávanie spravodlivosti v tomto štáte,“ pokračoval vysokopostavený príslušník.
Inšpiráciou k novému imidžu sa stali talianske policajné zložky. Vďaka tomu môžeme od nich nakúpiť množstvo techniky, ktorej design len jednoducho upravíme a rovnako stačí drobne prerobiť aj všetky tlačivá, uniformy a ďalšie materiály. Skrátka, prechod na vyššiu transparentnosť bude plynulý. Odohrať by sa mal postupne v najbližších týždňoch, čakalo sa len na potvrdenie v podobe jednomyseľnej pondelkovej voľby najdôležitejšieho muža slovenskej justície.
Takže po Verejnej bezpečnosti a Polícii SR budú mať naše zložky tretí názov. Viac už napovie nasledujúca fotka, ktorú som našla na stole. Podľa môjho utajeného zdroja pochádza z predvádzania slovenských policajných áut v novej kamufláži. Predvádzanie sa konalo za účasti najvyšších predstaviteľov Ministerstva vnútra a Ministerstva spravodlivosti v ospalom talianskom mestečku *****no Furioso.
Za krizovatkou ho zastavi policajtka.
Chlapik spusti okienko a pyta sa
- Za kolko
Policajtka odpoveda
- 30 Euro
Chlapik po kratkom zamysleni
- V poriadku nasadaj
čože to mám na tom svetru.
A či voda a či rosa?
Konský kkt,ošťal som sa.
Keď žena fajčí mužovi tak,že mu vtiahne plachtu do zadku.
Ked je vpredu...
Hrašok vo vyťahu.
Je to zelene chodi to hore dolu a je toho plno čo je to ?
Plno hraškov vo vyťahu.