prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
to je pre tych co nerespektuju cervenuuu
http://www.stream.cz/video/154/346110-10-drog-ktere-neberte-kdyz-ridite
zvuky akoby jazdila na aute. Ako sa blíži ku koncu chodby, z jednej
izby vyskočí starký a zahlási: "Prepáčte pani, ale ste šla
nadmernou rýchlosťou. Mohol by som sa pozrie» na váš vodičák?"
Starenka sa šúcha po vreckách vytiahne nejaké obaly po cukríkoch, a
mu ich podá. On si ich preskúma, vráti jej, a pošle ju preč s
varovaním.
Starenka pokračuje v svojej jazde po chodbe. Ako sa vracia, ten samý
starký vyskočí zo svojej izby a zvolá: "Prepáčte pani, ale hentam
povyše ste prešla do protismeru. Mohol by som vidieť váš technický
preukaz?" Starká zase prehmatáva vrecká a vytiahne nejaké servítky.
On ich prezrie a pošle ju preč s varovaním.
Starká vyrazí cik-cak dole po chodbe a ako sa približuje späť k
izbe starkého, ten vyskočí absolútne nahý s tvrďasom.
Starká sa pozrie hore a vyhŕkne: "Oh.....preboha .... nie ... fúkať - zase???!!!
Fotecky si prajeme farebne ?
Probíhá milování v poloze 69 a v tom nejlepším ho ona vyplivne z úst a povídá:
"Tak si představ, Karle, že při tom zemětřesení v Pakistánu zahynulo přes 70 000 lidí.
" Karel se na ni vytřeštěně podívá a odpoví:
"Maruš, prosím Tě, co má ... zemětřesení společného s kouřením mýho ptáka?"
A Maruš:
"Ále, tady ti visí u prdele kus novin, tak si čtu...
"Poznáte Trabant?"
Vodič Mercedesu si samozrejme pomyslí, že ho chcel Trabant predbehnúť a tak zrýchli. Po krátkej chvíli Mercedes zase dobehne Trabant a toto sa opakuje asi ešte 3-krát až zase Trabant dobehne Mercedes a predbehne ho. Mercedes zrýchli. Po asi 5 minútach vidí vodič Trabantu Mercedes v priekope a vodiča na krajnici. Ako prechádza okolo, otvorí okienko a kričí:
"Poznáte trabant?"
Vodič Mercedesu zúfalo odpovie: "Áno."
Vodič Trabantu: "A kde sú brzdy?
Podtlak je tak veliký, že se sama nedokáže odlepit. Čeká na svého muže, aby jí pomohl.
Avšak ani společnými silami se jim to nedaří.
Muž přemýšlí a pak řekne:
"Hanba, nehanba, zavoláme souseda, je domácí kutil, ten určitě něco vymyslí."
Soused přijde, dá si panáka a po chvíli říká: "Vyřežeme pod ní parkety,otočíme
ji na hlavu, vyvrtáme dírku a až podtlak povolí, sundáme jí to dolů."
Manžel chvíli přemýšlí a pak říká: "Hele, víš co? Parkety jsou drahý, stály dva litry za metr.
Začneme ji každý masírovat jednu bradavku a až zvlhne, odtlačíme ji jako slimáka
do kuchyně - tam je linoleum za dvě stovky.
Vazeni obyvatelia panelovych domov, rad by som dnes predniesol kratku instruktaz na temu vrtame dierku.
Motivaciou k napisaniu tohoto dielasu stovky ***** a odborne nezrelych jedincov hrajucich sa na kutila Tima. Stovky, byvajuce v bytoch vedla mna, nedovolujuc mi spat, pozerat moj oblubeny televizny serial ci hrat hry (***** ***** DOJEDNEHO VAS NEZNASAM)
Skor nez zacnem a objasnim dolezite pojmy, ako napr priklep, musime si vysvetlit co sa ukryva pod pojmomvrtacka.
Vrtacka je zariadenie, ktore ma tieto vlastnosti:
1. NESTOJI 500sk a NEPREDAVAJU JU V AKCII V CAREFOURE ANI V TESCU 2. Vazi viac ako vasa desiata 3. Nema napajaci kabel tenky jak slamka na dzusik.
Takze, ak uz si myslime ze mame vrtacku, a teda sme si nekupili nieco v bakelitovom obale vaziace 2kg v odbornej predajni s naradim (TESCO), tak sa pustime do definicie dierkovania = vrtania.
Vrtanie do panelu musi splnat nasledovne:
1. Vyvrtanie jednej diery do panelu netrva pol hodinu 2. zvuk pri vrtani neevokuje v cloveku strach, smrt, nestavaju mu z neho vlasy ani chlpy. Taktiez nepripomina dielo vasho oblubeneho noise interpreta 3. a vyvrtanie jednej diery do panelu skutocne netreba supersilaka.
V com teda robia jedinci, ktorym nepripada ani trochu divne ze jednu dieru vrtaju za kvilenia placucej vrtacky pol hodinu a viac chybu?
Odpovedi moze byt hned niekolko:
a) nezapli priklep (to je taka mala packa s napisom PRIKLEP, ktora sposobi vybracie vrtacky, co jej ulahci vnik do panela)
b) priklep je zapnuty, ale vrtacka je na***** resp. to ani nie je vrtacka...to co si kupis v kerfure za pat kil je dobre tak na vrtanie dierok do kolaca, mozno s tym spravis dierku do tvojej oblubenej ikea skrine, ale urcite nie do panela
c) si kok.t a zavolaj si kamarata co uz vrtal a netrvalo mu to par dni
mimochodom, to uz fakt nechapem ked niekto hodinu vrta tu jednu dieru, ja mu kricim cez panel ze "esteeee esteeeee davaaaaj" a chlapcovi to nedojde...
Keby mala jedna diera trvat 30 minut a stat vas tolko sluchovych buniek ako 24 hodin prekalenych na squat party tak by petrzalku budovali este dnes...
takze mile obyvatelstvo panelovych domov, ak chcete vrtat, pozicajte si poriadnu vrtacku s priklepom (napr HILTI) v pozicovni alebo od znamych a nenicte druhym zivot.