prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
ps: nahodou som narazil na toto, https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/16952/493471
a teda za mna radovo vacsie a horsie scifi ako panko vyssie- pardon za offtopic, do vtipkara nie je, i ked ide o galakticky ulet (no nebezpečný)
„Jsem profesionální kritik. Chcete slyšet můj názor na tenhle obraz?“
„Povídejte.“
„Je to bezcenná blbost.“
„Stejně bych si to rád poslechl.“
Pilot stíhacieho lietadla spomaľuje, sedí vedľa Airbusu, pozdravuje pilota osobného lietadla cez rádio: „Nudný let, čo? No pozri sa sem! "
Otáča lietadlo dozadu, zrýchľuje, prekonáva zvukovú bariéru, rýchlo šplhá do závratnej výšky a potom náhle klesá takmer na hladinu mora. Priblíži sa k A380 a pýta sa: „Tak aké to bolo? "
Pilot A380 odpovedá: „Veľmi pôsobivé. Ale pozrite sa na toto! "
Stíhací pilot pozoruje osobné lietadlo, no nič sa nedeje. A380 letí stále rovno, vždy rovnaká rýchlosť. O päť minút neskôr pilot rádia A380 vysiela: "Tak čo poviete teraz? "
Vodič tryskáča sa pýta nahnevaný: „Čo si urobil?"
Druhý sa smeje a odpovedá: „Vstal som, natiahol som nohy, šiel na toaletu, potom som si dal kávu a škoricový croissant a vybavil som si stretnutie s letuškou na ďalšie tri noci v 5-hviezdičkom plne platenom hoteli.“
Poučenie príbehu: Keď ste mladí, rýchlosť a adrenalín znie úžasne. Ale s vekom sa stávate múdrejším a začnete si vážiť pohodlie a pokoj.
Svätá pravda...
Mne sa páčil, mi pripomenul situáciu zo včerajšieho neskorého popoludnia. Vliekol som sa hore Brnianskou kúštik nad limit (cca 55 kmh), samozrejme dva pruhy dosť plné, tak ma junáčik na Mazde predbehol bus pruhom rychlosťou odhadom cca 80 km/hod. Postáli sme na Pražskej, pri Ymce a zrazu na Račianskom mýte som ho videl za sebou... Na Trnavskom mýte bol už predomnou a za Trnavským som išiel pruhom na Miletičovu a k Centrálu v pohode a on sa vliekol v strednom pruhu, tak som si ho obzrel. Nedočkavý junáčik... Keby mal aspoň nejakú fajočku vedľa seba, že sa predvádza, ale bol sám.
To jako myslis vazne? No docela jo…
Sorrz, mam jen neco s klavesnici, pomuyes?“
https://www1.pluska.sk/video/video-toto-musite-vidiet-ciganikova-dolinkova-zaseknute-vytahu
To jako myslis vazne? No docela jo…
Sorrz, mam jen neco s klavesnici, pomuyes?“
Povodne to bola hadanka:
Q: Co sa deje, ked veci, ktore ta vzrusovali, ta teraz vyrusuju.
A: Prepla sa ti klavesnica na qwerty.
Kto má sopeľ, leží dole.
vyplýva to zo ženevskej konvencie,
že každý väzeň má právo na teplé jedlo.
Protože ví, kde je med.