prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
uz len reflexna vesta mu chyba
Zdroj: SME
http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/americky-vojak-bojoval-proti-talibanu-v-ruzovych-boxerkach.html
- to je on
Kedysi som vojencil na palebnom postaveni protivzdusnej obrany. Kusok od Prahy. Poplach znamenal byt do 5 minut pri kanone a podmienka bola maska, prilba a samopal inak len to v com sme spali. Vypocet bol jednoduchy - najblizsie letisko americkych imperialistov bolo kdesi pri Norimberku, vzdialenost od Prahy a rychlost lietadiel ... (aha a este dosah radiolokatorov).
Takze viem pochopit tu fotku - ma vsetko co treba, prilbu vestu a zbran.
Prepac ale nejak tomuto obrazku nerozumiem. Preco ma chalan miesto tela jadrovy reaktor VVER-1000...?
Kedysi som vojencil na palebnom postaveni protivzdusnej obrany. Kusok od Prahy. Poplach znamenal byt do 5 minut pri kanone a podmienka bola maska, prilba a samopal inak len to v com sme spali. Vypocet bol jednoduchy - najblizsie letisko americkych imperialistov bolo kdesi pri Norimberku, vzdialenost od Prahy a rychlost lietadiel ... (aha a este dosah radiolokatorov).
Presne tak, este aj ten v strede ma obute strieborne neviemco a ponozky asi tiez nestihol
lebo je to džastin viver
Nikto netvrdí, že sú to vojaci. Dnes si výstroj kúpi hocikto. A druhá vec, že v často to funguje "kúp si a máš", len neviem, či vo všetkých profesionálnych armádach alebo len v niektorých... Zľava doprava to ide od najchudobnejšieho.
no sa mi moc nechce veriť že zrovna strieborné tenisky bolo to prvé čo mal poruke, alebo že tam chlapec spáva v červenom tričku a ružových trenkách.. ale neviem na vojne som už nebol..
Ja som bol na letisku za Plznou, tam bola aj tzv ostra hotovost.
Piloti boli celu sluzbu (24 hod) v kombineze a aj v nej spali
Ked radar zachytil nejaky letiaci objekt asi 50 km od hranice piskli poplach a do 3 min. museli byt vo vzduchu - a aj boli. Narusitel - zakazdym bolo male sportove lietadlo ktore zabludilo a prekrocilo hranicu. Potom ho donutili pristat na nasom letisku.
Takisto isli aj po takych co zdrhali na zapad, kto ma zaujem tu je nejake citanie ako to bolo:
http://www.valka.cz/clanek_10446.html
aby nie celkom OT:
Při svatební noci se ženich stydlivě přiznává své novopečené manželce, že ještě nikdy neviděl nahou ženu a vlastně ani neví co má dělat.
Ona, podstatně zkušenější, nicméně, polichocena jeho nevinností, navrhne, aby zhasnul, že mu povede ruku a bude přitom říkat, kde se právě nachází.
„Toto jsou mé rty, krk, jedno prso, druhé prso, břicho, …a toto ti raději pošeptám.“
„Rozsviť, to musím vidět, tak mi říkají v práci.“
Ja tomu rozumiem (hoci som vojnu obišiel míľovými krokmi), preto som písal, že vojna vie byť tvrdá
CraObs: Myslím, že tenisky si obuje rýchlejšie ako nejaké kanady (ak už veľmi nechce ísť v šľapkách alebo by sa mal prezúvať). Ten napravo asi držal pohotovosť v "plnej poľnej" a tí dvaja pribehli ktovie od akej "zmysluplnej" činnosti
Inak vôbec netuším, či armáda má nejaké predpísané nočné prádlo