prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
ešte husle nevytiahli, už tam bola SOZA...
EDIT:// http://www.sme.sk/c/6584785/soza-pyta-aj-cast-z-ceny-mobilov.html
Prvý sa postaví a hovorí: "Niekto klopal, idem otvoriť."
Vtom druhý hovorí: "Nie seď, ja som klopal, ja idem otvoriť."
Tu sa vráťme k hádke Izraela s Iránom. Irán ma kamarátku Sýriu, s ktorou ma podobné puto ako Amerik s Európou. Izrael aj Amerik sa rozhodol vyprovokovať Irán tým, že bude robiť zle Sýrii. Ale samozrejme z diaľky to vyzerá tak že Sýria ma problém sama so sebou a dokonca s chlapcom zo susednej rodiny s Turkom. Turek je tiež kamarát Amerika a Izraela...
Deckám v meste pomaly začína dochádzať že niečo v správaní Amerika a Izraela nie je v poriadku a aby sa sily na pieskovisku vyrovnali a hádka utíšila tak sa za Irán (a kamarátku Sýriu) postavil veľký ruský chlapec podobný Amerikovi spolu so žlto-červeným Čínskym bratom. Ako vidíte deti, každý má svojho kamaráta a celé mesto je popretkávané týmito putami. Preto ak sa spustí hoci malá bitka v pieskovisku na zmiešanom sídlisku určíte to spustí lavínu bitiek kamarátov a ich kamarátov. A toto cele naše krásne Zemeguľovo zničí.
A aké ponaučenie z tejto rozprávky plynie? Žiadne! Uvedomte si, že sme len deti a tento svet riadia dospelí ktorým aj tak nikdy nebudeme rozumieť. A títo si všetko aj tak spravia po svojom....... Mimochodom, všimli ste si, ako sa skupinka alkajda v strede rozprávky vytratila z píbehu? Ale Ameriko na sídlisku ostal?!?!
Dobrú noc deti... (autor: Michal Figura - Quiker)
http://pics.kuvaton.com/kuvei/bruce_lee_is_a_badass.gif
(pri nepochopeni niektorych vyrazov asi Google prekladac nepomoze)
6:13 Budim še. Super!!!
6:50 Beham holi po baraku a rehocem še. Ocec me nahaňa.
7:05 Ocec zakopnul o nočnik, ktori zapomnul večir vinesc.
7:10 Jazdim kolo oca na motorke a pištim.
7:20 Stavame s ocom hrad pre tyranosaura. Ocec ho postavi a ja ho rozkopem. Super!!!
8:05 Ocec drimka mezdi troskami hradu. Chvíľku sebe hrajem sam s tyranosaurom. Žere šmolkov.
8:06 Tyranosaurus strčil svoj chvost ocovi do nosa. Po rici dostanem ja. Revem.
8:30 Tom a Jerry v telke, nuda, ale oca to bavi. Beham dokolečka pred telkou, pokim nedzignem na žem a prasknem sebe do hlavi.
9:10 – 9:40 Revem.
10:00 Nemožem najsc tyranosaura. Ocec še mi pita, čom revem. Revem, bo neznam povedzec tyranosaurus.
10:40 Ocec mi dava po rici, žebi som mal čom revac. Potom mi da fixky,naj sebe kreslim.
10:50 Nakreslil som abstrakciju vijadrujucu pociti dvojročnoho dzecka, ktoru nikdo nechape. Ocec vivaľuje oči.
11:05 Ta na koberec še vraj nekresli.
11:45 Obed. Zaš kurča. Pľuvam to do kvetinača.
12:30 Idzem spac po obedze. Ocec ma ľepšu naladu. „Ta do posceľki, ti nezbednik“ .
12:40 Ľežem pod posceľ. Ocec počita do tri. Na tri še tam zašeknem. Revem.
13:35 Konečne zaspavam.
14:15 Budim še. Beham zaš holi po baraku a zaš še rehocem. Ocec me zaš nahaňa.
14:30 Ocec zakopnul o nočnik, ktori zapomnul vinesc rano.
16:00 Konečne idzeme von. Na pieskovisku mi dajaki čurak chce zobrac tyranosaura. Dzignem mu hrabličkami po gebuli. Reve. Ocec mi da po rici. Revem ja.
17:30 Požičim sebe trojkolku od dzifčatka. Reve. Mušim ju vracic. Revem ja.
18:40 Po večeri sebe hrajem. Opravujem zrkadlo. Kalapačom. Mušim prestac, ta skačem na balone, kim nepraskne.
18:55 Reve ocec. Potom še ukľudni a hvari, že jutre idzem chvalabohu do školki.
19:55 V posceľke mi ocec rozprava rozpravočku. V polovičke už chrape. Chvost tyranosaura še pomali bliži k jeho nosu...
poucenie teda je ze treba do predmanzelskej zmluvy uviest vsetky plasticke operacie
http://www.topky.sk/cl/100535/1329530/Repcikovi-zlomili-krk-stuzkove--V-SOZA-konci-