prostě sexy kus,
minisukýnka, přiléhavé tričko, podprsenka žádná - a snaží se opravit
kolo.
Když je ženská zmerčí, tak hned na ně: "Pánové, neumíte někdo opravit kolo?
Já tomu vůbec nerozumím". Jeden chlap na to: "Jo já se v tom
vyznám, opravím
vám to." Druhý tomu prvnímu: "Tak opravuj, já už pomalu půjdu a
počkám tě na
kraji lesa". No chlap čeká na kámoše na kraji lesa 10 minut, 20
minut -
kámoš Furt nikde. Asi po půlhodině chlap kouká - jeho kámoš jede z
lesa na
kole od té ženské. Tož se ho ptá: "Ty vole, tys tu ženskou zabil a sebral
jsi jí to kolo nebo co?" Kámoš odvětí: "Ale ne. Já jsem jí to perfektně
spravil a ona byla tak šťastná, že sundala kalhotky a říká mi - vemte
si co
chcete. No tak jsem si vzal to kolo" Na to ten druhý: "No to jsi udělal
dobře, protože v těch kalhotkách bys vypadal jak debil!"
To sa dozvies, ked ten pan prelozi Stary zakon, kedze je to v nom...
Zabilo ma, ked som cital tu stranku, ktora tam je z Noveho zakona odfotena, a Jezis Kristus vysklonovany v cigancine bol Jezisoskero Kristoskero
Pani odpovedala: No, takže máme tu tri typy na chudnutie. Jeden z nich nie je náročný, druhý už trochu áno a ten tretí je veľmi ťažký, ale určite by vám pomohol. Muž si zažiada najľahší typ.
Za hodinu u neho zvoní mladá žena, celá v ružovom a hovorí: '' Keď ma chytíš, tak som len tvoja! '' Žena sa teda rozbehne, ale muž nemá najmenšiu šancu, žena utečie.
Volá teda späť, že by chcel skúsiť číslo dva. Za hodinu u neho opäť zvoní žena, celá nahá, len v ružových teniskách a hovorí: '' Keď ma chytíš, tak som len tvoja! '' Čo sa nestalo? Muž ju opäť nestíha.
Preto tu volá tretíkrát, že chce skúsiť typ číslo tri. Za hodinu u neho zvoní chlap, celý nahý, len v ružových teniskách a hovorí: '' Keď ťa chytím, tak si len môj! ''
priecne pruhovane svalstvo je to svalstvo ktore vies ovladat... pysky ovladat nevies
z hladkeho su organy...(nevies prikazat zaludku aby prestal travit...
priecne pruhovane svalstvo je to svalstvo ktore vies ovladat... pysky ovladat nevies
z hladkeho su organy...(nevies prikazat zaludku aby prestal travit...
To nie je úplná pravda, inak pysky neobsahujú žiadne svalstvo len epitelové a spojivové tkanivo, teda čo aspoň viem
tak ja som neriesil pysky....ale rozdiel medzi hladkym a priecne pruhovanym svalstvom
tiez ma inac napadlo ze tam asi nebudu ziadne svaly
ale v jednoduchosti priecne pruhovane dokazes ovplyvnit... hladke nie
viem ze srdce je samostatna kategoria