Povodny text prispevku, ktory rozputal tuto diskusiu:
pokial chcete servisovat tak tomuto obchodu sa vyhnite velkym oblukom, bol som tam 3x ale uz nikdy viac...ani raz som odtial neodisiel ze by mi nieco urobili tak jak mali a vysledne ceny servisu strielali od brucha...na odvzdusnenie som musel cakat 10 dni lebo "mechanik" mal dovolenku a nikto iny vraj odvzdusnovat nevie...ty mali zasrani co tam robia nemaju o bikoch ani paru a splasene tam pobehuju...druhykrat vymena prestavca...hned ***** hlavko, miska...ze vraj to sa casom spravi...este som si aj za ich dodatocnu opravu zacvakal...fakt je to uuuuplne nahovno...majitel sice pokeca ale mam taky pocit, ze pokial mu neurobite ryzu tak vas ma v pecku...bez poriadneho servisu sa mozu strcit...diely aj tak kupim na nete min. o 50% lacnejsie...a este som rozmyslal nad novymi rafikmi tak mi chalan ponukol velkodusne ze by vedeli zohnat za 800 eciek...fakt super v hodnote celeho mojho biku, no debil...tak som zase zasiel do kaktusu aj ked sa mi znepacil "update" z maleho obchodiku na velky shop ale velke prekvapenie...maximalna ochota, pristup a hlavne servis...ked tam nieco dam tak to ide ako ma...takze u mira ma uz neuvidia
pokial chcete servisovat tak tomuto obchodu sa vyhnite velkym oblukom, bol som tam 3x ale uz nikdy viac...ani raz som odtial neodisiel ze by mi nieco urobili tak jak mali a vysledne ceny servisu strielali od brucha...na odvzdusnenie som musel cakat 10 dni lebo "mechanik" mal dovolenku a nikto iny vraj odvzdusnovat nevie...ty mali zasrani co tam robia nemaju o bikoch ani paru a splasene tam pobehuju...druhykrat vymena prestavca...hned ***** hlavko, miska...ze vraj to sa casom spravi...este som si aj za ich dodatocnu opravu zacvakal...fakt je to uuuuplne nahovno...majitel sice pokeca ale mam taky pocit, ze pokial mu neurobite ryzu tak vas ma v pecku...bez poriadneho servisu sa mozu strcit...diely aj tak kupim na nete min. o 50% lacnejsie...a este som rozmyslal nad novymi rafikmi tak mi chalan ponukol velkodusne ze by vedeli zohnat za 800 eciek...fakt super v hodnote celeho mojho biku, no debil...tak som zase zasiel do kaktusu aj ked sa mi znepacil "update" z maleho obchodiku na velky shop ale velke prekvapenie...maximalna ochota, pristup a hlavne servis...ked tam nieco dam tak to ide ako ma...takze u mira ma uz neuvidia
Jasné,budeme len radi,pretože takýchto zákazníkov len v úvodzovkách nepotrebujeme,mimochodom ten výraz ´´zasran´´ si nechaj pre seba,nakupuj si teda cez webobchody,veď majú ako vravíš lacnejšie,mechanik mal dovolenku po roku,no a čo,ty by si bol už asi mŕtvy,keby si robil tak ako on,okrem teba je tu kvantum spokojných zákazníkov,takže nabúduce choď inde,nestojíme o teba...dobré kolesá stoja viac,tie tvoje šunky nikoho netrápia,nebeháme ako splašení,to sa len zdá,lebo ako je logické,predajňa je veľká a tovar je aj tam aj tam,takže musíme behať,kritizovať je ľahké,by si si to mal vyskúšať,ja osobne mám bajk za 9 tisíc eur,jazdím 10 rokov,tak mi ku..nehovor,že kto sa tu nevyzná do bicyklov,možno do hydraulík nie som frajer,chalani sú tu viacerí,tak si nechaj bľudy pre seba,Ďakujem.Mišo Havlík,BM Bike.[/quote]
-------
tak toto teda nebola velmi profesionalna reakcia
netvrdim ze jedna kritika hovori o kvalite servisu
ale svoju mechanicku zrucnost obhajovat cenou vlastneho biku ????
a myslim ze servisovat by ste mohli aj tzv. "sunky"
jazdim 40 rokov [/quo
Chcel som povedať,aby si chalan nemyslel,že sa nevyznáme,lebo osobne mám skúsenosti ako s bežnými,tak aj závodnými bicyklami,to je celé:D
Za druhé,nech si urážky ako ´´zasran´´nechá pre seba:D
Ak je to ten chlapec,čo myslím,brzdy tu mal len 2 dní a veľmi náhanal,lebo chcel ísť cez víkend jazdiť,sme mu len slušne vysvetlili,že to dovtedy bohužial nestihneme a on tu bude všetkých za to urážať a myslieť si,sme sme dáke béčka,chalani túna jazdíme,rozhodne nie je pravda,že sa nevyznáme,chalan nech si to fakt najprv overí,nech začne tárať nezmysly:D
Och,ľudia,ja ale nerobím servis,len občas,som predajca,by som asi zošalel,hydrauliky som nikdy nerobil,tak sa nebudem do toho starat.Radšej poviem a priznám,že ja to neviem,akoby som to mal dosrať.Sme tu 2 až 4 predavači a 3 mechanici,ale akurát bohužial tu nik nebol,tak to bolo akurát nedorozumenie,nemôže všetci byť profíci na odvzdušnovanie:DD
Niekedy ho tu mám,foto mám na Facebook pod menom Michael Fallen FromHeaven,to je moje konto.Ide o De Rosa King 3 RS bicyklík,je to krásny cestáčik,Campagnolo výbava,krásny,na rám som čakal 3 mesiace,lebo chalani v XCR Svorada v Brne ma zmerali a dali ho vyrobiť.Mám ho skoro 2 mesiace a doteraz mu muchy vychytávam.Ja robím také vytrvalostné túry,aj sem z Petržky,kde bývam,chodím,splnil som si sen jednoducho hehe:D
:D Niekedy ho tu mám,foto mám na Facebook pod menom Michael Fallen FromHeaven,to je moje konto.Ide o De Rosa King 3 RS bicyklík,je to krásny cestáčik,Campagnolo výbava,krásny,na rám som čakal 3 mesiace,lebo chalani v XCR Svorada v Brne ma zmerali a dali ho vyrobiť.Mám ho skoro 2 mesiace a doteraz mu muchy vychytávam.Ja robím také vytrvalostné túry,aj sem z Petržky,kde bývam,chodím,splnil som si sen jednoducho hehe:D
Teda ako nie že z Petržky sem,ale po Slovensku heh:D
Nesťažujem si,počas jari som tu však ´´nocoval´´a privyrábal si na servise bajkov tuna.
Pokupoval som si komponenty a nakoniec aj rám.
Platy by mohli byť aj lepšie,platím si k tomu nájom garzónky v Petržalke,dakedy mám fakt problém,lebo bývam sám,ale počas sezóny sa dá došetriť,nuž,teraz bíída:D
Tu je môj krásny,akurát ma NOKONY bowdeny čierne,tieto sa tu nehodili:D
Hej hej,lepšie povedané do Košíc som ešte nedošiel,môj rekord je za deň 370 km a to len do Popradu,cez zimu som dal niečo podobné a to z LM cez Huty na Oravu.Košice idem dať teraz v chladnejšom počasí,leto je pre mňa depresívne,teplo mi je,na skapanie.Vieš kamarát,mňa baví takto jazdiť,mám aj brutálne svetlo,lebo často chodím počas noci,ide o HOPE 2 LED,radím pozrieť,my ho predávame,je fakt super.takáto diaľková cyklistika je super vec,je to náročné a stále sa snažím podať lepší a lepši výkon.Ja som taký,že šo sa týka cyklistiky a bicykla,všetko musím byť dokonalé a my cyklisti vieme,že akákoľvek túra či už s kamošmi alebo len tak sám,je akoby sviatok a obrovská udalosť,v mojom prípade musím jazdiť každý deň,keď nejazdím,je to hotové utrpenie,však to poznáte:DD
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
-------
jazdim 40 rokov
jazdim 40 rokov
Chcel som povedať,aby si chalan nemyslel,že sa nevyznáme,lebo osobne mám skúsenosti ako s bežnými,tak aj závodnými bicyklami,to je celé:D
Za druhé,nech si urážky ako ´´zasran´´nechá pre seba:D
Ak je to ten chlapec,čo myslím,brzdy tu mal len 2 dní a veľmi náhanal,lebo chcel ísť cez víkend jazdiť,sme mu len slušne vysvetlili,že to dovtedy bohužial nestihneme a on tu bude všetkých za to urážať a myslieť si,sme sme dáke béčka,chalani túna jazdíme,rozhodne nie je pravda,že sa nevyznáme,chalan nech si to fakt najprv overí,nech začne tárať nezmysly:D
Tak si to servisuj na nete.
Tvoj slovník hovorí veľa.
(možno si od konkurencie)
tiež by som ho rád videl
Teda ako nie že z Petržky sem,ale po Slovensku heh:D
Nesťažujem si,počas jari som tu však ´´nocoval´´a privyrábal si na servise bajkov tuna.
Pokupoval som si komponenty a nakoniec aj rám.
Platy by mohli byť aj lepšie,platím si k tomu nájom garzónky v Petržalke,dakedy mám fakt problém,lebo bývam sám,ale počas sezóny sa dá došetriť,nuž,teraz bíída:D
A to chodíš do KE na víkend na bicyku?
A to chodíš do KE na víkend na bicyku?
Tu je môj krásny,akurát ma NOKONY bowdeny čierne,tieto sa tu nehodili:D
Hej hej,lepšie povedané do Košíc som ešte nedošiel,môj rekord je za deň 370 km a to len do Popradu,cez zimu som dal niečo podobné a to z LM cez Huty na Oravu.Košice idem dať teraz v chladnejšom počasí,leto je pre mňa depresívne,teplo mi je,na skapanie.Vieš kamarát,mňa baví takto jazdiť,mám aj brutálne svetlo,lebo často chodím počas noci,ide o HOPE 2 LED,radím pozrieť,my ho predávame,je fakt super.takáto diaľková cyklistika je super vec,je to náročné a stále sa snažím podať lepší a lepši výkon.Ja som taký,že šo sa týka cyklistiky a bicykla,všetko musím byť dokonalé a my cyklisti vieme,že akákoľvek túra či už s kamošmi alebo len tak sám,je akoby sviatok a obrovská udalosť,v mojom prípade musím jazdiť každý deň,keď nejazdím,je to hotové utrpenie,však to poznáte:DD