Mám takú príjemnú dilemu, ktorý telefón z ponuky NOKIE si vybrať, len sa neviem rozhodnúť. N95 8GB je zaujímavá, ale čítal som, že je to taká plastová hračka. E90 je strašne veľká a nemotorná, rád nosím telefón vo vrecku nohavíc a tento by mi zavadzal. Kvôli jednoduchosti sa mi pozdáva 6233. Ak máte nejaké skúsenosti s týmito resp. inými modelmi tak sem s nimi
PS. SE je naozaj krajná alternatíva, jednoducho som si na Nokiu zvykol
Myslím, že Nokia 6120c by ti úplne stačila. Ja ju mám už 3 mesiace a som s ňou zatiaľ spokojný. Výdrž batérie celkom dobrá na smartphone. Čo sa týka foťáku tak jasné že to nie je žiadny fotomobil ale na fotenie dokumentov postačuje. Jedinou achilovou pätou tohto telefónu je hýbajuci sa zadný kryt ale to nie je veľká tragédia. Ja by som do nej šiel znova.
EDIT: prave v tejto chvili sa to zmenilo, odteraz je matt uz len byvaly kamarat, ze saldi
takze dutchi, tu je cennik tych veci co si chcel :
kotuc Formula 180mm - 1490,-
ED 480g prichut tropic - 349,-
2ks plastov Schwalbe NN UST - 3180,-
modry zazrak proti poskriabanie laku na tvojom milaskovi - ani za nic
btw ... tu tvoju prednu brzdu som asi stratil
saldi...uvidime teda, ci pravdive tvrdenie ze aj zla reklama je reklama
Neverte mattovi, ked sa vam bude snazit nahovorit, ze som mu pokazil splachovac To si urobil sam, tesne potom, ako mi pisal ze zjedol tu stiplavu klobasu
tak aby sme ozaj dutchmanovi nekrivdili, tak to uvediem na pravu mieru :
ja som nepovedal ze dutchman mi pokazil zachod, ale iba to, ze od jeho navstevy nespla***** ...tzn ze ho ziadnym mechanickym a ani inym sposobom neposkodil on sam ako osoba, ale mozno so sebou priviedol toho srandovneho ducha ktory si rano o jednej krati chvile tym ze mi zhadzuje tram na ktorom mam vystavene sedla a tym pusta aj alarm tak ako dnes nadranom ...ale asi neratal s tym ze ja som este v tej dobe kontroloval chladnicku, takze ten neprijemny zvuk alarmu nestihol zobudit vsetkych dochodcov v okoli 3km
katko... sorry za celkom pekny off-topic, ale...ono to uplne ze samo
takze naspat k teme Nokia...upgradol som svoju 6120c staronovou baterkou zo starej Nokie 6100 a cuduj sa svet, dva dni fungujem a telefon mi ukazuje este stale vyse polovicnu kapacitu baterky
tak aby sme ozaj dutchmanovi nekrivdili, tak to uvediem na pravu mieru :
ja som nepovedal ze dutchman mi pokazil zachod, ale iba to, ze od jeho navstevy nespla***** ...tzn ze ho ziadnym mechanickym a ani inym sposobom neposkodil on sam ako osoba, ale mozno so sebou priviedol toho srandovneho ducha ktory si rano o jednej krati chvile tym ze mi zhadzuje tram na ktorom mam vystavene sedla a tym pusta aj alarm tak ako dnes nadranom ...ale asi neratal s tym ze ja som este v tej dobe kontroloval chladnicku, takze ten neprijemny zvuk alarmu nestihol zobudit vsetkych dochodcov v okoli 3km
takze dolezite : dutchmana nepustat na nase zachody, hehe
a aby som to upresnila i ja: vsetko je moja vina, ja som chcela ist na WC u Matta a on mi povedal, ze od Dutchmanovej navstevy nefunguje... a ja som Dutchmanovi do ss napisala, ze som sa kvoli nemu skoro pocikala... a uz to zacalo... napisal Mattovi atd. netusila som, ze sa to dostane na forum..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takze dutchi, tu je cennik tych veci co si chcel :
kotuc Formula 180mm - 1490,-
ED 480g prichut tropic - 349,-
2ks plastov Schwalbe NN UST - 3180,-
modry zazrak proti poskriabanie laku na tvojom milaskovi - ani za nic
btw ... tu tvoju prednu brzdu som asi stratil
saldi...uvidime teda, ci pravdive tvrdenie ze aj zla reklama je reklama
EDIT: ale aby som hovoril aj k veci, pouzivam Nokia N73, pravidelne aktualizujem firmware a vcelku spokojnost. Fotak je tiez v poho.
to dutch: tak preto si spominal ten splachovac...
Neverte mattovi, ked sa vam bude snazit nahovorit, ze som mu pokazil splachovac
ja som nepovedal ze dutchman mi pokazil zachod, ale iba to, ze od jeho navstevy nespla*****
Mozno som sice u neho vypustil dakeho ducha, ale to je zase o inom
ja som nepovedal ze dutchman mi pokazil zachod, ale iba to, ze od jeho navstevy nespla*****
takze dolezite : dutchmana nepustat na nase zachody, hehe
Bez urazky
Presne takto vznikaju famy
Matt, ten hajzel Ti za Thomson predstavec celkom rad opravim