prichadza cast mojho zivota, kedy sa musim rozhodnut co dalej... musim sa rozhodnut, ze na aku vysku pojdem...
problem je v tom, ze rozhodovanie nebudem mat az take jednoduche, lebo presne neviem, co by som chcel v zivote robit. vseobecne ma bavi sport (futbal, bike, tenis, lyze...proste asi vsetko)a auta(ci uz dizan alebo technika). rozmyslal som nad katedrov sportov v prirode na fakulte telovychovy a sportu na UK. len neviem, ci mi tato skola v konecnom dosledku na nieco bude...
takze naozaj neviem... este som uvazoval nad niecim ako sportovy manazment tiez na univerzite komenskeho, ale neviem neviem...
vlastne ani neviem co cakam, ze napisete, ale snad mi nejako pomozete
vopred diky za radu
neni zle, ale jak sa k tomu dostanem
neni zle, ale jak sa k tomu dostanem
ťažko.
STU...fuha o tom som ani nerozmyslal, ale zvazim...ako technika v pohode, aj sa celkom vyznam, ale nebavi my fyzika, co by bol asi problem..a zacinam jej aj menej rozumiet (ciastocne chyba ucitela), a kedze je to profilovy predmet tak neviem...
btw: co sa berie ako "dobry" studijny priemer?? do 1,5??
fuha v kosiciach, ked uz studium na sk tak v BA (kvoli ubytovaniu)...
hmm, inak na tej STU odbor "automobily, spalovacie motory" to nemusi byt zle..
btw: ked ta bavi technika, tak chod na nejaku strojarsku, alebo aj tie auta by neboli odveci co si spominal..
Tuke je oproti STU salat.To je ralita spytaj sa Redhamera.
este ziadnu, ale musim sa uz teraz rozhodnut, nie...
btw: kazdeho bikera a este k tomu strojara by urcite bavila praca v nejakej fabrike na RS, foxky, atd..
ako nevies co to je alebo chces vediet meno skoly?
HUBENEHO