Takže tu pridavajte hocijake inzeraty z bazara ktore vam pripadaju zabavne,smiešne...začnem...(Dufam že takato tema tu ešte nebola)
Cena: v texte,- Sk
Chalan musi byť velmi zufaly
posledný komentár: Včera o 21:27
posledný komentár: 20. 3. 2023 o 20:53
posledný komentár: 14. 6. 2019 o 16:16
daj este daco
Predám Dh (Predaj)
pReDaM Dh !!!olpran!!! laser fuLL DisK! šedo MoDry
Cena: €100
Pridaný: 30.08.2010 (23:23) užívateľom THE-END
Email: seasMTBiker.skzmail.sk | Telefón: 0907767465 | Bydlisko inzerenta: žarnovica
predám tento nehorázny ***** šrot,menil som prehadzku a 2 krat petku pretože som ju zlomil,ale menil som aj retaz pretože sa my už nedalo radiť.Môžete to vidiet na tom ako je nastavene sedlo.Jazdil som s tym freeride.Ráfik som tiež poohinal preto je noví.Je váš za 45 eur,potrebujem súrne peniaze.Ak chccete tak dám aj zlavu na 35 eur.
moj mail je [email protected].
Verim, ze toho rohateho freerajďaka rychlo predas v duchu hesla " Šak nekup ked je taky lacny "
Sedlovka: Velo,perfektná na riť! - cudne praktiky
Citujem "Predám tento CTM Zephyr v 200% stave"
O/T:for 6 lukino66: Debilkom si nazívaj tvojho ocíka,ja ked dačo predávam tak predávam svoje veci ktoré VLASTNÍM (áno,on predával mojho marina akože bol jeho),a samozrejme k nim píšem prevdivé komentáre(nieže 300 km víkendové jazdenie)
nepríde ti úbohe a hlúpe nadávať na rodičov? najviac milujem takéto reči
kludne aj do regrutacneho strediska ich poslat...
edit: uz som nasiel http://www.mil.sk/7762/regrutacne-strediska.php
TU
naj. 30000km ale ak chcete môžem stočiť podľa Vašej potreby
TU
naj. 30000km ale ak chcete môžem stočiť podľa Vašej potreby
To bol asi len pokus o vtip
Je v pojaznom stave nebol som nanom ani ras taze je ako novi iba ma trochu puknuti ram
45 € Košice
dobry den, predam tutok klasicku bmx-ku funguje perfektne je k nej vela origos komponentov ako vsetky 3 kože s vyplnou, chromove blatniky a dalse.... je upraveny nahon to aby isla rychlo na zadu je 14-kolecko (VYBORNA NA DRIFT,SPRINT,RYCHLOST)a kluky su namieru robene 40zubov....teraz ma nasadeny pl ...
35 € Trnava
917 01