chcem vediet ako to praktizujete ked idete niekde dalej a chcete odist od bicykla dalej ved nie je to lacna vec ja sa o neho bojim ja ho nezamkynam vecsinou som stale pri n
Kde si davate veci potrebne k jazde alebo nutne veci na prezitie xi xi
warzone: To jazdíš otočený chrbtom dopredu? Alebo nosíš batoh vpredu? Lebo v chlade mi doteraz vždy bola zima na ruky, nohy a na prsia, na chrbát si nepamätám.
warzone: To jazdíš otočený chrbtom dopredu? Alebo nosíš batoh vpredu? Lebo v chlade mi doteraz vždy bola zima na ruky, nohy a na prsia, na chrbát si nepamätám.
Keby ta bolievali krize bol by si rad ze ti ich nieco zahreje
A k teme: bajk nikdy bez dozoru nenechavam, ked idem do vnutra do obchodu dam ho aspon tak aby som nan videl, alebo ideme dvaja a jeden strazi.
Bike uz bez dozoru nikdy nenecham, uz som sa poucil ... aj ked som ho nechal zamknuty, aj ked to bola sunka bike (Author Memphis, model z roku 1996) a zostal bez dozoru len 10 minut, aj to stacilo, aby mi ho slohli ... takze uz nikdy viac, ak sa musim od biku vzdialit napr. do obchodu, tak ho necham pod dozorom spolujazdca, alebo kaslem na obchod.
inac nema niekto skusenosti so zamkom s alarmom??....vraj dokaze revat az 120db.... ....to by fakt nemusela byt vec na zahodenie...ale takisto sa pripajam k nazoru ze od biku ani na krok...
kamosi su vyhoda len co ked v tom momente niaky nie su a treba ozaj odskocit
Uzivam lankovy zamok s vedomim, ze to nepomoze len zdrzi. Aj ten pouzijem len daleko od civilizacie, kde je nizsia pravdepodobnost, ze akurat tu caka na svoju obet nejaky zlodej. Samozrejme po nevyhnutne nutnu dobu. Vojst do chaty pre pivo a hned von. V mestach a dedinach neopustim ani na krok ked som sam.
K tym zamkom asi tolko. Ku kamaratovi do pivnice sa vlamali zlodeji. Rozmlatili cele vstupne dvere a ked vosli do vnutra zistili ze su tam len bajky a zanknute klasickym zamkom. Tak sa na to vykaslali lebo asi nemali cvakacky. Oprava dveri stala mozno tolko co tie stare bajky dnu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aj bike?
no ja by som bez neho nikde neodisiel a ked bicyklujes nepotis sa pod vakom?? hm
Keby ta bolievali krize bol by si rad ze ti ich nieco zahreje
A k teme: bajk nikdy bez dozoru nenechavam, ked idem do vnutra do obchodu dam ho aspon tak aby som nan videl, alebo ideme dvaja a jeden strazi.
Uzivam lankovy zamok s vedomim, ze to nepomoze len zdrzi. Aj ten pouzijem len daleko od civilizacie, kde je nizsia pravdepodobnost, ze akurat tu caka na svoju obet nejaky zlodej. Samozrejme po nevyhnutne nutnu dobu. Vojst do chaty pre pivo a hned von. V mestach a dedinach neopustim ani na krok ked som sam.
Tak potom uz len: Chran BOZE