No, ja si myslim ze zbrane na biku su blbost.
1. Kto by ma chcel skopnut z bajku, toho vidim ak som niekde v terene
2. Ak by ma skopol, tak sa len tak nepreberiem
3. Mna aj tak nikto nechyti
a nie je nic lepsie ako nosit kaser alebo nejaku inu kravinu vo vacku na drese a potom sa niekde vyrubat a vytetovat si ju na chrbat resp zarazit az do ladvin.
noooo, co ja viem zbrane.... mozno mam iba stastie ale jazdim na biku uz nejaky ten rok a ked som v KE tak jazdievam aj okolo Lunika IX aj na terase cez ten lesik nad tym ciganskym getom, kde sa to romale len tak hemzi a zatial si ani jeden nic nedovolil...ba doknca ked sme boli v Slovenskom raji tak sme sa zastavili aj v Letanovskom mlyne ...ved by aj skusil nejaky pocerny kuceravy siahnut na moj bike hned by som mu otlacil svoje kufre do hlavy a pocitil by zubky mojej pily ) a romale by sa razom stal SPD compatible )
zasadne nosim MP5 alebo skorpika ale uz ma nikto nechce ozbijat, tak sa s tym aspon lahsie predbiehaju bajkeri
panecku zbrane na bike?? no uznavam, ze asi mate bajky drahe jak prasa, hoci ani ja by som neskakal meter padesat keby mi ho potiahli, ale nosit zbran to ee. sice kudlu nosim vzdy, ale bezpecne ulozenu v batohu takze kym by som ju vyhrabal tak ojojojooj uz ziadne harakiri nespravim vy tie zbrane co pisete mate stale pripravene v rukach???
co mam kamaratov tak zatial ziadnemu neslohli bike ani nijak neublizili. no vlastne jednemu, ale ten nadrbany zaspal na namesti a bicykel nechal len tak vedla seba takze sa neni comu divit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. Kto by ma chcel skopnut z bajku, toho vidim ak som niekde v terene
2. Ak by ma skopol, tak sa len tak nepreberiem
3. Mna aj tak nikto nechyti
panecku zbrane na bike?? no uznavam, ze asi mate bajky drahe jak prasa, hoci ani ja by som neskakal meter padesat keby mi ho potiahli, ale nosit zbran to ee. sice kudlu nosim vzdy, ale bezpecne ulozenu v batohu takze kym by som ju vyhrabal tak ojojojooj uz ziadne harakiri nespravim
co mam kamaratov tak zatial ziadnemu neslohli bike ani nijak neublizili. no vlastne jednemu, ale ten nadrbany zaspal na namesti a bicykel nechal len tak vedla seba takze sa neni comu divit.