som tak minule rozmyslal do ake miery by bolo narocne naprogramovat moznost pridavania blogov na MTBikeri ? aj s fotkami ???
nejaky podobny system ako na SME, kazdy prispievatel by mohol mat aj nejaku Bikovu karmu
co ty na to ?
urcite by si pritiahol viac ludi
velmi rad by som sa podelil s ostatnymi so svojimi zazitkami a fotkami z potuliek po slovensku, okrem toho mam GPSko takze by som tam mohol pridat aj detailny vyskovy a horizontalny popis kazdej trasy, ktoru som absolvoval...a verim tomu, ze je tu viacero takych bikerov. ktori by sa pridali..
teoreticky by kazdy uzivatel mohol mat vlastne konto s fotkami, blogom a podobne...no ale je uz trocho moc do buducna...
pravdepodobne bude treba rozsirit kapacitu do buducnosti ze ? a to stoji prachy...tak sa ozvi...vedel by som zohnat nejakych sponzorov...
ak by to bolo mozne, bolo by fajn, keby si ludia mohli aj nejakym sposobom prisposobovat svoj profil, zobrazene fotky a vzhlad svojej profilovej stranky...
urcite na to je mnozstvo opensource enginov...
este jedna vec...bol by problem umoznit to, aby sa do diskusie/fora dali pridavat obrazky, respektive attachmenty ?