V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
edit: to bola pre misa otazka sry
napis to tam, a mas hotovo.
Edit: Dnes pri prihlasovani som si vsimol ze sa mi nativny autocomplete prehliadaca bije s vasim autocomplete. Ked uz ste nad polom formulara urobili autocomplete, asi by bolo vhodne nastavit autocomplete="off", nech tam prehliadac nedoplna svoj autocomplete.
Podla mna je idea parovania diskusnych tem a pretekov dobra a je tym snaha vyriesit problem, ze sa nebudu zakladat duplicitne temy. Problem je vsak vtedy, ked tu temu chce zalozit organizator preteku alebo niekto z vyboru. Napriklad Palo tu pise zaujimave info o Stupavskom i zimnom maratone a urcite nie je jediny - dynatom, milsu, terry o dalsich maratonoch ... Tym ze ste tu temu zalozili vy, nemate pristup k internym detailom (nemusia byt v tom case este na webe) a tak vam nezostane nic ine iba urobit nejaky suchy copy-paste z webu (ak uz v danom case web bude pripraveny na novy rocnik).
Tymto zoberiete organizatorovi moznost "prveho slova" a ak sa dana tema rozbehne tak sa rozbehne skor ako sa k nej stihne organizator uvodnym prispevkom vyjadrit - co je podla mna velka skoda, lebo jeho prispevok bude zaujimavejsi - ak tu ten svoj maraton bude chciet "predat". Navyse v nazve vami zalozenej temy moze chybat i nazov generalneho partnera podujatia - lebo to v case vytvorenia temy vy este nebudete vediet
Tie SS pri inzerate ti blbnu stale? ja som si to teraz testol a sprava prisla v poriadku...