V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Este jeden navrh: aby kupujuci mohol vymazat inzerat predavajuceho. Samozrejme az po skutocnom prebrati tovaru. Dost problemov by to vyriesilo...
Problem je v tom, ze inzerat sa este stale pravidelne aktualizuje. Neuvadza, ze ma viacero parov kolies. Netreba klamat, staci povedat, ze mam zdroj odkial ich beriem za dobru cenu. To je vsetko.
Mozno ma nejaky vazny dovod, preco zdroj priznat nemoze
Zvazit by sa mohlo aj nejake overovanie zadanim cisla a poslanim SMS s kodom, aj bazos.sk nieco podobne ma. Napriklad povinne zadanie telefonneho cisla + SMS kod pri zadani prveho inzeratu pre dane konto + kontrola ci na dane cislo nejake ine konto uz nemalo aktivovany bazar. Podla mna ma bazar na mtbiker dost silne postavenie na trhu a podmienky si moze urcit. Pripadne naklady na SMS preniest na financovanie "komercnymi" inzerentmi, co maju kvanta inzeratov. Zo statistickych dat by sa dali urcit nejake limity co zadarmo, co nie - napr. 1 inzerat zadarmo pre nove konto bez overovania, potom po overeni SMS napr. 5 inzeratov mesacne zadarmo, pripadne brat do uvahy aj ine aktivity pouzivatelov- napr. ci prispieva do fora, atd....
Do hodnotenia bazaristov urcit pridat aj statiske data o konte. Kolko inzeratov v ktorej kategorii mal, clovek co predal 20kolies je podozrivejsi ako niekto kto rozpredal v 20 inzeratoch svoj stary bicykel. Ak kapacita dovoli tak stare inzeraty nedovolit mazat, ale ich len deaktivovat - aby sa nezobrazovali, ale aby sa k tymto detailom dalo dostat cez hodnotenia konkretneho konta napr. jeden rok spatne.
Najlepsi by bol asi system ala ebay, na hodnotenie po zrealizovanej kupe. Tie lajky pri inzerate aj tak moc vypovednu hodnotu nemaju, nie je nad vhodny komentar.
pao predpokladam ze to -3 spravy je tam cudne - mondzo kuknes to?
EDIT: ked si to teraz citam este raz vyzera to ako keby som isiel zajtra zalozit nejaku stranku ale to nie, hoci nehovorim ze ma to uz nenapadlo.
cervo - na pao problem urcite pozriem...
A kedy to bude z nasej strany? Q1 / Q2 2015.
Hlavny problem toho prveho su podla mna skor prevadzkove naklady a monetizaciu som uviedol najma ako jednu z moznosti jeho riesenia. Jednorazove overenie pri prvom inzerate osobne nevnimam ako citlivu vec (a predpokladam, ze slusnej vacsine prekazat nebude, ved mnohi cislo aj tak publikuju), skor naopak sa zvysi doveryhodnost bazaru. Verejne publikovanie cisla v inzerate by samozrejme bolo volitelne.
ked pouzijem na napisanie prispevku tlacitko "Rychla odpoved" a mam pred napisanim komentara nastavenu moznost sledovat temu emailom, tak mi po odoslani toto sledovanie zrusi a prestavi mi ho ma sledovanie notifikaciami.
predpokladam, ze sa pri rychlej odpovedi pouziva nastavenie check boxov z normalnej odpovede (tlacitko "odpovedat v teme").
nedalo by sa pri rychlej odpovedi nemenit nastavenie sposobu zasielania notifikacii ?
prejavuje sa mi to vo FF a aj IE
Okrem toho, uvital by som moznost reportu za gramatiku. Niektore prispevky sa nedaju citat.
copy + paste + spomenies autora
Okrem toho, uvital by som moznost reportu za gramatiku. Niektore prispevky sa nedaju citat.
Tak ich necitaj