V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
To bude urcite hladanie ihly v kope sena ....
Ale rozsirene vyhladavanie podla typu priloh (jpg, gpx, ...) by bolo super. Urcite som sa toho uz v minulosti dozadoval
niekedy tomu chyba kontext, ked napriklad v citacii chyba obrazok alebo predosle prispevky
niekedy tomu chyba kontext, ked napriklad v citacii chyba obrazok alebo predosle prispevky
Malo by to na nove citovane prispevky fungovat - zobrazi sa ikonka pred autorom citovaneho prispevku.
Toto by malo tiez ist, ale fakt neviem najst .mp4 alebo .ogg videa na webe
cool, este by to mohlo otvarat v stejnom tabe
Trocha som to prerobil a spustil nanovo - daju sa teda mazat vlakna sukromnych sprav. Funkcionalita je teraz rovnaka ako pri emailoch:
- zmazat sa da len cele vlakno, nie jednotlive spravy.
- ak pride novy prispevok do zmazaneho vlakna, obnovi sa.
- mazanie ma efekt len na vlastny inbox/outbox, nie na inbox prijemcu, tzn. ak je sprava odoslana, uz sa neda u prijemcu zmazat (ako email).
Dajte mi vediet ak by ste videli nejake chyby / problemy s tymto.
lenze zavriet tab je pracnejsie ako dat back
Diky cervo
???
Ctrl + F4
Funguje na všetkých prehliadačoch.