V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
A dnes si dávam záväzok ísť na bajk, nech tu len tak nestraším
Ahoj, tak som sa na to pozrel a bola to zrejme dalsia nestastna nahoda, kde Ta oznacil ako kupujuceho. Vymazal som Ta. Uvidime, ci sa to bude opakovat castejsie.
Inak tato logika , ktora popisujes, je v bazari kontraproduktivna. V bazari mas velmi tazko sancu, ze chces tagnut aktivnejsieho .. skor by som povedal, ze prave naopak.
Bod dva. Ako su kriptovane sukromne spravy ? Dkoaze ich admin/moderator citat ak mu nie su urcene? Dostanu sa do nich vyhladavacie automaty ? Su to SS ci sa tak len volaju ?
Kenai pri prispevku, ktory je skryty, uvidis ikonku vykricnika, aby autor vedel, ze prispevok je skryty. To kto ho hodnotil zverejnovat 100% nebudeme, pretoze presne to co opisujes je to, comu sa chceme vyhnut - aby si hodnotitela konfrontoval.
Sukromne spravy su sukromne, moderatori ani vyhladavacie roboty do nich pristup nemaju.
To bola sebakritika?
Aha, cize podla teba je to takto OK. Zvlastne je, ze na negativne hodnotenie clankov treba napisat co sa cloveku nepaci. Ukazkovy dvojity meter.
Vlastne hovoris, ze ked niekto nieco ohodnoti, nemusi si to obhajit, nemusi ani len povedat, ze to bol on. To naozaj buduje charakter. Alebo si sa len prisposobil prevladajucemu charakteru na fore ? Naozaj tim odkazujes vsetkym, ze si o nich myslis, ze si nevedia svoj nazor obhajit, tak im davas moznost udriet si od zadu a utiect ? Krasne.
Tak to asi zacnem pouzivat, tak ak mate niekto palec dole (o com asi aj tak neviete) tak je odomna, len pre to ze sa to da. Myslism, ze ho budem davat vsade, len tak, lebo mozem. Aj tak to nikto nezisti a ak sa prida aj scarinko a este niekto, urobime prazdne forum
Administrator ? V akej forme su ulozene? Kriptovane, ci volny obsah databazy ?
edit, vlastne nie, toľko energie tomu nevenujem
edit2, špeciálne pre scarinka editujem príspevok
Zacinam mat silny pocit, ze si moderator klika co skryje a potom tvrdi, ze to tak ludia chceli. Nevyvratitelny argument, bez jedineho dokazu "lebo ludia to tak chcu", tu badam uz dlho.
Ak sa mylim, isto mi niekto vysvetli, aky je s tym prispevkom problem.
Vela si toho beries na plecia, zvolni.