V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
zacal som tuto cast tohto webu pouzivat, lebo fotky z vyjazdov postupne zakapavaju, tam sa taha vela fotiek zo stravy. ale je ta strasne vela "balastu" (selficka, rodinne albumy ...).
pomohla by moznost - "od tohto uzivatela nezobrazovat fotky". nechem ho blokovat, len aby sa mi vo "vsetky fotky" nezobrazovali fotky od urcitych ludi.
Samozrejme moj prispevok bol presunuty do uplne nesuvisiacej temy
Je moznost zverejnit zoznam moderatorov?Ci chyba je na mojej strane a neviem taky zoznam najst? Dakujem za info.
Samozrejme moj prispevok bol presunuty do uplne nesuvisiacej temy
Je moznost zverejnit zoznam moderatorov?Ci chyba je na mojej strane a neviem taky zoznam najst? Dakujem za info.
To som presunul ja (omylom som na mobile oznacil na presunutie aj Tvoj). Uz som ho vratil tam kde bol.
z tych 2, co som videl, su to existujuci 'stari' pouzivatelia, cize asi slabe a hacknute heslo
Jedna sa aj o fotky v clankoch.
Ale viac mi vadi, ze po pridani viac foto v nejakej teme ich pomiesa. A po jednej potrebujem 5 klikov, aby som pridal 1 fotku, to ma ozaj nebavi, ked ich chcem pridat viac. Preto uz skoro vobec fotky nepridavam. Tiez, ked su pred odoslanim pomiesane, tak sa nedaju nijak usporiadat. Teda aspon ja o tom neviem.
V clankoch su trochu vacsie horizontalne 1200*800
Ohladom prehadzania, nerobi mi to. Nahravam ale len cez pc. Dam si fotky najprv na pracovnu plochu v poradi ake chcem a potom to nahram. Viem ze kedysi ich nahravalo v opacnom poradi, ale to uz opravili.
Kompresia tiez brutal.. Z 6MB fotky je zrazu 256KB
Chapem, ze ten priestor musi niekto platit, ale berte to ako podnet