V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Ano, zaujimava otazka... fakt nepoznas odpoved ? Skusim pomoct.
Aky ma zmyslel aby si bol s niekym v kontakte ?
aky ma zmysel aby si si s nim vymenil myslienku?
aky ma zmysel aby si nieco napisal ?
aky ma zmysle nieco citat?
aky ma zmyslel vobec nieco robit ?
na co si tu na fore ?
na cosi na tomto svete ?
Odpoved je pre mna na vsetky tieto otazky rovnaka.
Ja tomu nerozumiem, ked sa chcem ist tlapkat po ramene, skrabkat za uskom tak idem za kamaratmi na pivo, alebo za parnerkou. Ak chcem riesit nejaku temu idem na forum a necakam, ze budu ludia so mnou jednat v rukavickach. Sliapem ludom na otlaky svojimi narozmi, tak ocakavam primerane podrazednu reakciu. Az ju dostanem nestazujem sa a nedavam za to palceky dole. Aspn to by som cakal od nezakpomplexonovanje sebainetgrovanej bytosti.
omyl chlapče
a veľmi ľahko sa môže stať (a aj sa stáva) že nielen názormi ale aj formou prejavu vyvoláš práve tú "primerane podráždenú reakciu" ktorá sa v realite prejavuje pokrútením hlavy, mávnutím ruky a odchodom od daného individua lebo nemá význam strácať čas
Co tak buduca streda o 18:00 na zeleznej?
Castovsky cyklookruh tento rok stiham, takze ho idem tiez
a veľmi ľahko sa môže stať (a aj sa stáva) že nielen názormi ale aj formou prejavu vyvoláš práve tú "primerane podráždenú reakciu" ktorá sa v realite prejavuje pokrútením hlavy, mávnutím ruky a odchodom od daného individua lebo nemá význam strácať čas
Mas pravdu stale si neviem zvyknut na to, ze ludia maju sapiens iba v nazve druhu. Inak su to emociami zmietane stvorenia. Ako vravi Tesak mnohi su stale len homo erectus. Kazdopadne debata s nimi zriedka prinesie nieco nove.
Co tak buduca streda o 18:00 na zeleznej?
Castovsky cyklookruh tento rok stiham, takze ho idem tiez
Ja tam budem. Volal som aj par kamosov, ale neviem kto pride. Teda ideme jazdit do MK, ale zbehnut niekam na kofcu nie je problem.