V poslednom čase sa medzi istými účastníkmi diskusie rozmáhajú hádky na absolútnych somarinách... myslím si, že by sa to malo riešiť- buď banom alebo dôrazným napomenutím pretože čítať niektoré témy je vážne strata času... toť môj názor...
ako suhlas lebo z niektoryx tem tu je riadny offtopic aj ked sa moderatori snazia...myslim ze jedno razne napomenutie a potom bananik....alebo tu treba nahodi Vaznicu....ak viete o com je rec...je to tak zabehnute na mnohych forach..ale myslim ze zatial nie je taka akutna v porovnani s inymi forami, lebo toto tu ma naozaj uroven....az na vynimky v poslednom case....
ja suhlasim s Billesom (to je co?)
v poslednom case sa neni dovod s nim hadat kedze prestal pisat uplne kraviny, takze tiez nechapem ze ta prave teraz napadlo zalozit tuto temu
ad Craboš : hovadiny proste nemozem nechat nepovsimnute
Cize nieco ako: "pod na ferovku do Hadky, hadky, hadky".
no presne,akonahle by diskusia zacala naberat neproduktivny smer hadania sa mimo temu,tak by sa vyzvali hadajuci do toho threadu urcite by so viacerych schladilo...
si myslim, ze niekedy su ludia dost zaujati voci tym ostatnym.. vid ked nieco napise Billes alebo peppan a niekto sa do nich hned navaza, keby to napisal niekto iny tak by to mozno preslo.. jasne, ze B aj P obcas napisu pekne hovadiny, ale aj tak, troska toleranacie a respektu.. alebo ban
to marecej: túto tému som založil po príspevku práve Billesa na tému rozdiel medzi mech. a kot. brzdami (20.5.2007) kde sa zase raz prejavil.. tento príspevok už niektorý z moderátorov zmazal ale zas ma raz utvrdil v názore, ktorý naňho mám...
no presne,akonahle by diskusia zacala naberat neproduktivny smer hadania sa mimo temu,tak by sa vyzvali hadajuci do toho threadu urcite by so viacerych schladilo...
alebo v takomto momente by ich prispevky boli automaticky presmerovane sem
to marecej: túto tému som založil po príspevku práve Billesa na tému rozdiel medzi mech. a kot. brzdami (20.5.2007) kde sa zase raz prejavil.. tento príspevok už niektorý z moderátorov zmazal ale zas ma raz utvrdil v názore, ktorý naňho mám...
no lebo sa tam tusim Martinux nad neho vyvysoval a robili si posmech z toho, ze nevie aky je medzi tym rozdiel akokeby on bol sef....tak som mu napisal, nech sa z toho neposerie
ked to tu tak citam tak by som ešte dodal, že to je často aj o tom, nie len čo tam človek napíše, ale ako to napíše.. aké pri tom používa slová, výrazy atď.. a jedna vec je ako to vyznie napísané a druhá vec ako to autor myslel.. je veľa prípadov kedy v podstate rovnaké spojenie slov môže vyznieť úplne inak, záleží len na to ako sa podá..
a apropo - štýl akým teraz napísal Billes ten príspevok vyššie fakt nemusím (najmä tie výrazové prostriedky a celkovo ako to potom vyznieva...) potom bodaj by nevznikali hádky..
presne o tom som chcel diskutovať... konkrétne v tomto prípade tam geroy dal linky na témy a Billes si zase raz musel ústa otvárať... preto som za prísnejšie postihy takýchto "úletov"..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v poslednom case sa neni dovod s nim hadat kedze prestal pisat uplne kraviny, takze tiez nechapem ze ta prave teraz napadlo zalozit tuto temu
ad Craboš : hovadiny proste nemozem nechat nepovsimnute
no presne,akonahle by diskusia zacala naberat neproduktivny smer hadania sa mimo temu,tak by sa vyzvali hadajuci do toho threadu
a toto je fakt..
tak ale ciastocne si zato mozu sami lebo ako sa uviedli tak sa to s nimi vezie..
no presne,akonahle by diskusia zacala naberat neproduktivny smer hadania sa mimo temu,tak by sa vyzvali hadajuci do toho threadu
alebo v takomto momente by ich prispevky boli automaticky presmerovane sem
no lebo sa tam tusim Martinux nad neho vyvysoval a robili si posmech z toho, ze nevie aky je medzi tym rozdiel akokeby on bol sef....tak som mu napisal, nech sa z toho neposerie
a apropo - štýl akým teraz napísal Billes ten príspevok vyššie fakt nemusím (najmä tie výrazové prostriedky a celkovo ako to potom vyznieva...) potom bodaj by nevznikali hádky..