Super. Mne sa najviac paci ten maly kalendarik v lavom menu na zakladnej stranke, kde je zobrazeny cely mesiac s dnami v tyzdni a jednotlive dni pocas ktorych sa kona nejaka akcia su nastavene ako aktivne prelinkovanie na konajuce sa akcie s filtrom pre dany den - to je fakt dobry napad.
no ja by som napr isiel...len tazko povedat...asi to nebude nejaka masovka ked den predtym su partizanske a uz tam tych ludi neni zrovna najviac...ale rad pridem...
5/21 Seredmaraton Enriko111 Odkaz na registraciu 2017 je v podstate odkazom na vysledky 2016. Nie je ani na zozname pretekov pre rok 2017, ked is das filtrovat rok 2017 a krajinu Slovensko, tak ti zobrazi nejaky Test na Samorin challenge. Nic viac...
6/18 Karpatsky triatlon Na stranke je aj zoznam dalsich pretekov s datumami vo forme obrazku.
dobrú starinu si vytiahol ReHMn som sa hneď potešil pri čítaní toho príspevku nad tebou že Partizánske obnovili tento rok a prd z toho keď som zbadal dátum
Zdravím, všimol som si, že pri súkromných akciach sa defaultne zobrazuje rok 2016, môže to byť zavádzajúce, keď si to niekto nevšimne. Prosím prehoďte to, ďakujem
Ahojte.
V kalendári je dvakrát pod sebou tá istá akcia s tým istým dátumom (Salzkammergut Trophy):
13.7 Salzkammergut MTB Trophy Bad Goisern (Rakúsko)
13.7 Salzkammergut Trophy Bad Goisern (Rakúsko)
asi by to bolo treba zjednotiť.
Ahojte.
V kalendári prosím zmeniť názov pretekov (zmenil sa hlavný sponzor):
28.9 Športservis Bratislavský MTB maratón Bratislava - Rača (Slovensko)
Treba zmeniť Športservis na Kaktus Bike
Správne má byť:
28.9 Kaktus Bike Bratislavský MTB maratón Bratislava - Rača (Slovensko)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale Pali, no
27. máj 2006 to asi nepoznáte.
http://www.sportservisklub.sk/mtb_marat ... lagat.html
rozmýšlam či tam ísť
27. máj 2006 to asi nepoznáte.
http://www.sportservisklub.sk/mtb_marat ... lagat.html
rozmýšlam či tam ísť
staci poslat ss
5/21 Seredmaraton
Enriko111 Odkaz na registraciu 2017 je v podstate odkazom na vysledky 2016. Nie je ani na zozname pretekov pre rok 2017, ked is das filtrovat rok 2017 a krajinu Slovensko, tak ti zobrazi nejaky Test na Samorin challenge. Nic viac...
6/18 Karpatsky triatlon Na stranke je aj zoznam dalsich pretekov s datumami vo forme obrazku.
5/27 Goralman
7/15 Oravaman
9/2 Janosik
8/5 Slovakman 226
http://www.spektrumsz.sk/dpcl/
https://zazriva.com/?podujatie=cykloprechod-zazrivskym-chotarom-2019
V kalendári je dvakrát pod sebou tá istá akcia s tým istým dátumom (Salzkammergut Trophy):
13.7 Salzkammergut MTB Trophy Bad Goisern (Rakúsko)
13.7 Salzkammergut Trophy Bad Goisern (Rakúsko)
asi by to bolo treba zjednotiť.
V kalendári prosím zmeniť názov pretekov (zmenil sa hlavný sponzor):
28.9 Športservis Bratislavský MTB maratón Bratislava - Rača (Slovensko)
Treba zmeniť Športservis na Kaktus Bike
Správne má byť:
28.9 Kaktus Bike Bratislavský MTB maratón Bratislava - Rača (Slovensko)