Cafte. Mam taky problem, ze ked sa prihlasim na forum, pozriem par novych tem (nestihnem pozriet vsetky) a odhlasim sa, tak pri opätovnom prihlaseni neskor su tie nove temy, ktore som nestihol pozriet uz oznacene ako precitane. Robi mi to aj v praci aj doma. Rozmyslam, ci to nahodou nemoze suvisiet s neverejnou IP, ale ved info o precitani tem by malo byt viazane na login a nie na IP ak rozmyslam spravne...
Dost mi to niekedy komplikuje orientaciu vo fore. Nie je to bug? Nemate niekto takyto problem? Skuste to pripadne otestovat a dajte info, mozno zistime, ze to nie je len moj pripad a mozno sa to Cervovi podari odstranit.
takze este raz, aby sme hovorili o tom istom - prihlasis sa. pozries par novych tem, ale nie vsetky. odhlasis sa a potom ked sa znovu prihlasis, tak mas oznacene ako precitane vsetky, aj ked si ich realne neprecital. tak?
podla mojich skusenosti to nie je bug, ale prirodzena vlastnost (minimalne) phpBB for
To je divna vlastnost - to znamena, ze ked sa prihlasim po troch dnoch a mam 20 minut casu na forum, tak nestiham precitat vsetko a ked sa odhlasim a na druhy den prihlasim znovu, tak uz nezistim, co som pozriet nestihol...
Podla mna je to bug, lebo ked chcem oznacit temy ako precitane, tak je na to urcena funkcia a nema to robit pri odhlasovani.
To je divna vlastnost - to znamena, ze ked sa prihlasim po troch dnoch a mam 20 minut casu na forum, tak nestiham precitat vsetko a ked sa odhlasim a na druhy den prihlasim znovu, tak uz nezistim, co som pozriet nestihol...
ano, bohuzial.
Podla mna je to bug, lebo ked chcem oznacit temy ako precitane, tak je na to urcena funkcia a nema to robit pri odhlasovani.
pocul si uz niekedy o RSS? skus to. je to super.
mne zobrazuje citacka (integr v maxthon) napr vzdy 15 tem, ktore boli pozmenene s tym ze temu na ktoru kliknem (precitam ju) zmeni na precitanu (ina ikonka) a tak to ostava..
mne zobrazuje citacka (integr v maxthon) napr vzdy 15 tem, ktore boli pozmenene s tym ze temu na ktoru kliknem (precitam ju) zmeni na precitanu (ina ikonka) a tak to ostava..
v kazdom pripade na toto je RSS ako usite.
Pocut som sice pocul a viem, ze to sluzi prave na nieco podobne, ale nic blizsie neviem, nemam cas sa tomu venovat a neviem, ci to riesi moju situaciu ak sa pripajam na 3 roznych compoch. Mozno ked sa budem niekedy nudit na dovolenke tak si k tomu co-to vygooglim. Ale dik za tip. Zatial teda zostanem zaradeny medzi tych nespokojnych, ktorym sa tato "funkcionalita" (z mojho pohladu aplikacny bug) nepaci.
hmm.. mne robi to iste.. ale podla mna je to fajn.. lebo neviem ako ty ale ja necitam uplne vsetky temy.. mam par to*****v ktore navstevujem pravidelne + prebehnem ocami zoznam novych tem co ma zaujme.. ak by mi to pri kazdom prihlaseni "neprecistilo" tak mam zachvilu 50 stran prispevkov..
dalo by sa to ciastocne vyriesit pridanim "zobrazit aktivne temy" co myslim phpBB obsahuje..
Pokial nepisem prispevok, tak sa vobec neprihlasujem.
Ked idem na forum pouzijem vpravo hore vyberac: "Zobrazit vsetky prispevky za:" - cas urcim podla toho, kedy som naposledy cital forum. A potom si pozriem tie temy, ktore ma zaujmaju.
tiez mi to celkom vadilo...ale uz som si zvykol a idem na forum len ked nan mam cas...ale urcite by som privital keby sa to "neprecistovalo" pri odhlaseni
sak myslite, keby to tak fungovalo ako vy chcete, tak ked by sa dakto novy reistroval a prvy krat prihlasil tak mu svietia vsetky temy ako neprecitane(aj svietia) a potom keby sa odhlasil a znovu prihlasil tak mu zas svietia az kym by ich neprecital a to je podla mna chore. Takto by mu vzdy svietili aj temy rok ci dva stare.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
podla mojich skusenosti to nie je bug, ale prirodzena vlastnost (minimalne) phpBB for
ano, bohuzial.
nie, bohuzial.
Pri dalsom prihlaseni sa ukazu len nove prispevky a nove temy.
Pocut som sice pocul a viem, ze to sluzi prave na nieco podobne, ale nic blizsie neviem, nemam cas sa tomu venovat a neviem, ci to riesi moju situaciu ak sa pripajam na 3 roznych compoch. Mozno ked sa budem niekedy nudit na dovolenke tak si k tomu co-to vygooglim. Ale dik za tip. Zatial teda zostanem zaradeny medzi tych nespokojnych, ktorym sa tato "funkcionalita" (z mojho pohladu aplikacny bug) nepaci.
dalo by sa to ciastocne vyriesit pridanim "zobrazit aktivne temy" co myslim phpBB obsahuje..
Ked idem na forum pouzijem vpravo hore vyberac: "Zobrazit vsetky prispevky za:" - cas urcim podla toho, kedy som naposledy cital forum. A potom si pozriem tie temy, ktore ma zaujmaju.
checkni si cookies - musis mat povolene pre MTBiker