Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
ja by som dal radsej takto ked uz
background: orange;
border: 0px;
color: #fff;
viac konkretne sa k tomu zatial vyjadrit neviem, je to citane, nebude ignorovane
Pridavam sa, nove prispevky vobec nebiju do oci a zvyknuty na tu oranzovu z predosleho designu, ma mylia tie oranzove bodky v reakciach na prispevok. Oznacene noveho prispevku je velmi nevyrazne a velmi lahko prehliadnutelne.
Presný kód farby je podstatný
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
uz len otazka - preco chcete mat tie ciary vedla odpovede na prispevok oranzove?
Tiez mi nefunguje hodnotenie prispevkov. Hodi ma uplne hore na stranku, ked kliknem na "palec hore".
Neviem, ci je problem u mna alebo to je vseobecny problem. Mam v Safari nainstalovany AdGuard - moze robit tento doplnok problem? Doteraz sa nic take nedialo. Ide mozno o posledne dva tri styri tyzdne.
Ak mas zapnute v Safari developer tools a vies mi poslat do SZ screenshot obsahu zalozky Console po tom, co nacitas detail fora, mozno by sa podarilo polahky identifikovat problem.