mame v todo list uz nejaky cas takyto napad: personalizovanie pozadie webu. Na pozadi mame momentalne jeden obrazok, ktory obcas menime a samozrejme aj reklamu od nasich inzerentov. Tato funkcia by umoznila ten obrazok zmenit na individualnej baze pre kazdeho registrovaneho uzivatela:
- bud vyber jeden z 8 obrazkov, ktore dame do ponuky
- alebo upload vlastneho obrazka
- alebo vyber farby (cize bez obrazka, len plna farba)
+ moznost urcit ci tento obrazok/farba sa bude zobrazovat aj pri profile uzivatela, ked si ho budu pozerat ini uzivatelia (tzn. nieco ako cover/profilovka). Samozrejme treba brat do uvahy, ze platena reklama ma prednost, takze tento obrazok sa bude zobrazovat az ked sa vymina (max. 10 zobrazeni za pol dna).
Budeme radi ak nam date spatnu vazbu ci to vobec robit a pripadne to spolu vyladime.
Diky.
Osobne si myslim, ze omnoho uzitocnejsie by pre pouzivanie fora bolo, keby sa ludom, co maju v profile vyplnenu len polozku Okres a polozku Mesto nechali prazdnu, zobrazoval pod avatarom aspon ten okres. Dost by to obcas pomohlo. A nebolo by od veci nastavit aj polozku Mesto ako povinnu. Teraz je len dobrovolna a preto ju nechavaju ludia prazdnu.
P.S. Mne sice nepride mesto ako diskretny udaj, ale ked je niekto tak paranoidny, ze sa boji, tak vzdy predsa moze napisat falosnu lokalitu. Ale beriem aj to, ze to moze niektorych odradzat od registracie...
EDIT: Aj Ty sa bojis?
Ja sa nebojim, ale ja zijem len virtualne, taky okres nemame
Ale je zaujimave, ze nikto okrem Matka a mna sa k teme personalizacie pozadia od vcera nevyjadril. Ludia, halo?