nemohla by sa zaviest taka vec aby sa v urcitych sekciach(pieskovisko...) proste neratali prispevky a tym by bolo aspon o trocho menej prispevkov a nemohlo by sa stat napr to ze byu niekomu nadavali ze ma xmiliard prispevkov len v pieskovisku a plni si tym rank atd....
nebolo by to mozne?
zjavne nepochopenie....
nejde o rank ale o to ze poniektory (ako ja ) maju dost prispevkov v pieskovisku tak aby ludia nemohli pindad za mnozstvo prispevkov a odvolavat sa pri tom na to ze 2/3 z nich su v pieskovisku atd
matko kasli na to ... cislo je len orientacne .. urcite nevyopoveda o kvalite ;-] jedine o tom kolko casu mas a kolko reci mas ... sak aj nazivo je jeden urecnenejsi ako druhy
1. pocet prispevkov vo fore = pocet prispevkov vo fore, nie pocet prispevkov vo vybranych sekciach. Bolo by to akurat matuce a bolo by vela otazok typu 'preco mi nepocita prispevky'.
2. pocet prispevkov nevypoveda o kvalite a kym forum nema nejaky 'rank system', tak to ciselko skutocne nic neznamena. Ak niekoho irituje, ze ten ci onen ma viac prispevkov ako ja, je to skutocne len jeho vec. Kazdy, kto na fore urcitu dobu existuje si spravil mienku o tom ktorom uzivatelovi na zaklade obsahu a nie poctu jeho prispevkov...
3. som lenivy a nechce sa mi hrabat v zdrojakoch phpBBcka. Dost pravdepodobne si forum uklada pocet prispevkov k uzivatelovi (aby nemuselo zakazdym prechadzat DB a zistovat, kolko ma prispevkov), cize by som musel napisat skript, ktory by prebehol vsetky prispevky a zapisal pocty prispevkov zo 'spravnych' sekcii. Taktiez upravit pridavanie postov. A potom bude sranda, ked zmenime IDcka fora, alebo pridame nove 'nezapocitavane' forum apod.
A neslo by nejak zariadit, aby som mohol niektoreho (mnou vybrateho) uzivatela zablokovat, t.j. aby sa mi jeho prispevky nezobrazovali? Nieco ako ignoracia. Nikto by nevedel kto koho ignoruje a nikto by sa nerozculoval nad nekonecnym mnozstvom nic nehovoriacich prispevkov od isteho usera.
A neslo by nejak zariadit, aby som mohol niektoreho (mnou vybrateho) uzivatela zablokovat, t.j. aby sa mi jeho prispevky nezobrazovali? Nieco ako ignoracia. Nikto by nevedel kto koho ignoruje a nikto by sa nerozculoval nad nekonecnym mnozstvom nic nehovoriacich prispevkov od isteho usera.
myslim, ze to by nebolo dobre, pretoze na ten prispevok usera ktoreho ignorujes, moze byt odpovedane, a potom by si nevedel o co ide. Proste ak niekoho prispevok nechces citat, necitaj.
j veru....PHPbb hacky su zbytocne naozaj...to forum je take ostrielane ze na to je zbytocne nasadzovat nieco take ako bolo spomenute...teda ignore listy a podobne vymozenosti..lebo sa to inde velmi neosvedcilo...teda aspon som si nevsimol.....taketo veci sa daju poriesit aj inac, a cas straveny na ich riesenie moze cervo vyuzit inac a efektivnejsie..ale tak samozrejme nevravim ze vase pripomienky su od veci, to nie... len si myslim ze sa daju otravne prispevky obist aj inak ako zapnutim ignoracie PEACE
2jfab: myslim ze kebyze nemas zobrazene neiktore prispevky od clenov od ktorych by si to ani nechel tak by to bolo dost metuce aj pre teba..na dlhsie diskusie je tu iCQ a ine instant messengery...kde si diskutujuci mozu vysvetlitl rozne nedorozumenia...aspon moj nazor...
zavadzat tu taketo novoty je podla mna zbytocne..a. tiez ako tu bolo mudro spomenute, vypovedna hodnota prispevkov od uzivatela nie je dana kvantitou ale kvalitou
inac 2cervo: ako sa ti pozdava PHPbb 3 ? chysta sa prechod alebo nie ?
no k tejto téme.. na fóre som dosť dlho a viem, od ktorého užívateľa čo očakávam a aká je hodnota jeho príspevkov. vôbec nesledujem, koľko má kto príspevkov, akurát keď sledujem niekoho nového kuknem tým smerom. nejaké novoty mi nechýbajú.
rank a pocet prispevkov o nicom nevypovedá, a ako uz niekedy bolo povedane, zobrazovat datum registracie je tiez nezmyselne, pretože niekto moze mat ucet na mtbikerovi 3 roky len nema taku potrebu a cas prispievat i ked moze mat skusenosti za troch, pripadne moze mat ucet 3 mesiace a mat 1400 prispevkov, ktorych 3/4 su kravinya pritom si nevie nastavit salter ci premazat stred.... žejo Billes. Rankbooster
Cize tato tema sa moz rovno zamknut je bezpredmetná.
rank a pocet prispevkov o nicom nevypovedá, a ako uz niekedy bolo povedane, zobrazovat datum registracie je tiez nezmyselne, pretože niekto moze mat ucet na mtbikerovi 3 roky len nema taku potrebu a cas prispievat i ked moze mat skusenosti za troch, pripadne moze mat ucet 3 mesiace a mat 1400 prispevkov, ktorych 3/4 su kravinya pritom si nevie nastavit salter ci premazat stred.... žejo Billes. Rankbooster
Ja si neviem nastavit salter ci premazat stred? sa uvedom kusok. na biku si viem spravit vsetko co treba. si trapny a uz sa na moju adresu ani neozyvaj takymto primitivnym stylom, odpust si aj odpoved na tento prispevok, mna tvoje reci absolutne nezaujimaju mozes ich pisat sebe do dennicka. ja sa vyjadrujem k temam, kde sa vyjadrujem, a moj ucet nema 3 mesiace, tak sa vzchop. som tu dlhsie ako ty ...
samozrejme vidim ze si popisal seba, ze mas ucet viac nez rok, a mas tu 100 prispevkov a skusenosti mas za troch....ale ja mam 1450prispevkov, a z toho 3/4 si kraviny, jasne sefe.
hadam tu teraz nebudeme polemizovať kto ma dlhsie ucet(vid vyzsie je to bezrpedmetne)...
Mas pravdu ospravedlnujem sa... zato ze som cital 20 tvojich prispevkov a stoho bolo 15 kravin nemozem predsa usudzovat ze si Noob... Mozno tych zvysnych 1380 ma vypovednu hodnotu... este raz sa ospravedlnujem
ako rytmus povedal "nemam rad ludi co su tvrdi len slovami"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vidime
nejde o rank ale o to ze poniektory (ako ja
1. pocet prispevkov vo fore = pocet prispevkov vo fore, nie pocet prispevkov vo vybranych sekciach. Bolo by to akurat matuce a bolo by vela otazok typu 'preco mi nepocita prispevky'.
2. pocet prispevkov nevypoveda o kvalite a kym forum nema nejaky 'rank system', tak to ciselko skutocne nic neznamena. Ak niekoho irituje, ze ten ci onen ma viac prispevkov ako ja, je to skutocne len jeho vec. Kazdy, kto na fore urcitu dobu existuje si spravil mienku o tom ktorom uzivatelovi na zaklade obsahu a nie poctu jeho prispevkov...
3. som lenivy a nechce sa mi hrabat v zdrojakoch phpBBcka. Dost pravdepodobne si forum uklada pocet prispevkov k uzivatelovi (aby nemuselo zakazdym prechadzat DB a zistovat, kolko ma prispevkov), cize by som musel napisat skript, ktory by prebehol vsetky prispevky a zapisal pocty prispevkov zo 'spravnych' sekcii. Taktiez upravit pridavanie postov. A potom bude sranda, ked zmenime IDcka fora, alebo pridame nove 'nezapocitavane' forum apod.
to by tu uz boli poniektory zbytocne
2jfab: myslim ze kebyze nemas zobrazene neiktore prispevky od clenov od ktorych by si to ani nechel tak by to bolo dost metuce aj pre teba..na dlhsie diskusie je tu iCQ a ine instant messengery...kde si diskutujuci mozu vysvetlitl rozne nedorozumenia...aspon moj nazor...
zavadzat tu taketo novoty je podla mna zbytocne..a. tiez ako tu bolo mudro spomenute, vypovedna hodnota prispevkov od uzivatela nie je dana kvantitou ale kvalitou
inac 2cervo: ako sa ti pozdava PHPbb 3 ? chysta sa prechod alebo nie
chysta... ked prejde do live verzie z RCcka.
kto chce číta, kto nechce nečíta.. asi tak
Preto sa nad tým nezamýšľaj kámo
Ja si neviem nastavit salter ci premazat stred? sa uvedom kusok. na biku si viem spravit vsetko co treba. si trapny a uz sa na moju adresu ani neozyvaj takymto primitivnym stylom, odpust si aj odpoved na tento prispevok, mna tvoje reci absolutne nezaujimaju mozes ich pisat sebe do dennicka. ja sa vyjadrujem k temam, kde sa vyjadrujem, a moj ucet nema 3 mesiace, tak sa vzchop. som tu dlhsie ako ty ...
samozrejme vidim ze si popisal seba, ze mas ucet viac nez rok, a mas tu 100 prispevkov a skusenosti mas za troch....ale ja mam 1450prispevkov, a z toho 3/4 si kraviny, jasne sefe.
hadam tu teraz nebudeme polemizovať kto ma dlhsie ucet(vid vyzsie je to bezrpedmetne)...
Mas pravdu ospravedlnujem sa... zato ze som cital 20 tvojich prispevkov a stoho bolo 15 kravin nemozem predsa usudzovat ze si Noob... Mozno tych zvysnych 1380 ma vypovednu hodnotu... este raz sa ospravedlnujem
ako rytmus povedal "nemam rad ludi co su tvrdi len slovami"