Paradna stranka plna dobrych napadov a reportov z pretekov,ktore su plne zaujimavych postrehov.Zakladatel tejto stranky vie co robil.
Co vy na to?
PS:Pomocou MTbiker som si nasiel holku na bike,ktora je uplne super,cize dvojnasobne podakovanie.
Len tak dalej.
Asi bude treba ist na vychod. Ale aby si nesiel zbytocne, Dijck by to mohol overit
Vcera som na SME nahodou zazrel v blogoch link s nazvom Merida a tak som klikol. A bolo tam toto:
http://onuferova.blog.sme.sk/c/75445/Br ... ida-I.html
z osobnej skusenosti viem, ze najst na SK zenu-bikerku, ktora by s radostou chodila na bajk a este aj stihala sviznejsie tempo je asi tak pravdepodobne ako pri vyjazde po lese najst volne pohodeny XTRkovy schalter...
vacsina bikeriek co poznam, zacala jazdit az po intenzivnom natlaku svojich poloviciek, len velmi malo z nich to robi same od seba... ktovie cim to je...
ja dufam, ze tiez casom svoju polovicku ohnem na intenzivnejsie bikovanie
Tesim sa na vasu ucast a prajem vela kilometrov a vela stastia
vsak si hovoril ze dnes nejdes nikam. ja som bol dnes trasu Sasova, Nemce, Selce, Selčianska dolina, Šachtička, Sasova. Celkom super bolo. Bikerov som postretal asi 5tich.
aby ste vsetci nezavideli iba rockshoxovi, pripajam fotku mojej drahej z bikovacky
Minule som tvoju frajerku stretol v lese.
Bosorka neplaaaaaaaaaac ... to len tarame ...