Posledné dva dni mi často server posiela stránku s takouto hláškou:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Zial zatial s tym neviem nic spravit - admin servra mi nevie povedat, co to sposobuje, okrem 'vysokej navstevnosti' a 'nie idealne optimalizovaneho kodu'. Kod sa nemenil, navstevnost vzrastla mierne, takze sa stalo asi nieco ine, preco to nejde. Zistujem, co s tym, zatial dakujem za trpezlivost...
Je to urcite poctom ludi simultanne na stranke. Ale ten sa nezmenil v poslednych dnoch nejak vyrazne, takze nevidim dovod na tak masivne pretazenie v poslednych dnoch. Moj predpoklad je, ze sa na servri nieco zmenilo, ale nemam ako zistit co to bolo - kym mi admin neda nejake info.
No s tym poctom ludi si nie som isty - zacalo to strajkovat len 20. resp. 21. 1. (dovtedy no problem). V jeden moment to ide uplne bezproblemovo, vzapäti je uplny vypadok. Ani kalendar som radsej cez vikend nedoplnal - zbytocna robota ak mi to padne pri ukladani.
Ja ich zaznamenavam tiez pocas celeho dna, ale uz od 21. 1. Nieco posrali ti co prevadzkuju server, na ktorom je umiestnene forum, lebo zvysok stranky funguje aj ked forum nie.
Ano, tak to je, stranka fungovala, forum nie ... ak je stranka ako klasicky web a forum bezi na mysql, tak problem bude tam .. (komunikacia s mysql, malo pamate pre mysql, atd,atd,atd..) ale kedze nepoznam infrastrukturu co je kde a ako, tak viac k tomu povedat neviem.
Problémy stále pretrvávajú. Raz fórum ide v pohode, inokedy klikám a nič, stále 503. Potom sa spamätá a tak dokolečka... Aj teraz je problém s odosielaním.
Od 19 hod až do 22 to nejako nešlo. Nedalo sa mi ani prihlásiť a aj špacírovať po fóre. Aj tento príspevok posielam už asi na 4 krat. Ale cez deň to už šlo bez problémov. No uvidíme zajtra...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
máš to porouchaný!
dodo