Posledné dva dni mi často server posiela stránku s takouto hláškou:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
V com moze byt problem? www.mtbiker.sk mi pomaly nacitava, zobrazuje, roluje.... Prehliadac je Mozilla, ostatne stranky funguju normalne.Bol tiez preinstalovany Win XP, predtym to fungovalo ok.
rrart: je mozne, ze sa forum nacitava pomaly, ked je na server velky napor (vela uzivatelov naraz, pripadne server je vytazeny kvoli inym procesom). Toto sa vacsinou vrati do normalu v ramci par minut. Nasu dobu nacitania monitorujeme neprestajne a napriklad forum sa (kompletne) nacitava v priemere za 1.4 sekundy, co je rychlejsie ako absolutna vacsina stranok.
V rovnakom case? Vyrazny rozdiel (i.e. 2 sekundy versus 10 sekund napr.?) Ci len marginalny rozdiel? Nieco sa da vysvetlit pomalostou prehliadaca, nieco cachingom, ale z pohladu servera je uplne jedno z akeho prehliadaca pristupujes, vsetky requesty vrati rovnako rychlo v tom istom case. Samozrejme ta rychlost sa s casom meni, ako som pisal vyssie.
Nevieš poradiť ako dať v Opere nejaké stránky do whitelistu AdBloku? Stále sa o to pokúšam a neúspešné. Proste nejako to nechce akceptovať whitelist a povoliť stránku s reklamami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Po otvorení odkazu na nový článok z notifikácií mi vyskočí
The requested URL /clanky/5773/radiaca-sustava-umiestnenie-prehadzovacky-a-presmyku-v rame.h was not found on this server.
Keď sa k článku preklikám ručne, otvorím ho normálne
Chrome 23.0.1271.97 m
ale ide o to, že v notifikáciach je ten odkaz taký, aký je
Nie si sam. Tak skus Chrome.