Posledné dva dni mi často server posiela stránku s takouto hláškou:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Poprosím o radu- kde sa dajú zmazať komentáre ?
Kedysi dávno ete som si miesto popisu k biku dal dva komentáre a chcel by som ich vymazať ale nejak sa mi to moc nedarí
Aktualizoval som na 29.0.1547.66 m, ale robi to stale. Vypol som aj vsetky addony a nepomohlo.
Inak vsimol som si problem aj so strankou lamky.net, takze chyba bude asi niekde u mna, len netusim kde.
Mam problem s otvaranim notifikacii. Vzdy ked kliknem na ikonku notifikacii, tak mi vyhodi toto: Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Invalid item type video' in /home/mtbiker/functions/UserItemWatch.php:31 Stack trace: #0 /home/mtbiker/functions/ModuleNotifications.php(46): UserItemWatch->__construct('22405', 6641, 'video') #1 /home/mtbiker/functions/Utils/Layout.php(53): ModuleNotifications->getBody() #2 /home/mtbiker/index.php(13): Utils_Layout::draw() #3 {main} thrown in /home/mtbiker/functions/UserItemWatch.php on line 31
Neviete co s tym? Zacalo mi to robit az dnes, tak neviem...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kedysi dávno ete som si miesto popisu k biku dal dva komentáre a chcel by som ich vymazať ale nejak sa mi to moc nedarí
čo to je?
Stalo sa mi to už 2 x a nedá sa mi z toho vyjsť.
čo to je?
Stalo sa mi to už 2 x a nedá sa mi z toho vyjsť.
Vendo77 z bezpecnostnych dovodov nie.
win7 enterprise 32bit
chrome 27.0.1453.116 m
IE a FF idu OK.
Inak vsimol som si problem aj so strankou lamky.net, takze chyba bude asi niekde u mna, len netusim kde.
vypisuje mi toto
Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Invalid item type video' in /home/mtbiker/functions/UserItemWatch.php:31 Stack trace: #0 /home/mtbiker/functions/ModuleNotifications.php(46): UserItemWatch->__construct('17064', 6641, 'video') #1 /home/mtbiker/functions/Utils/Layout.php(53): ModuleNotifications->getBody() #2 /home/mtbiker/index.php(13): Utils_Layout::draw() #3 {main} thrown in /home/mtbiker/functions/UserItemWatch.php on line 31
Neviete co s tym? Zacalo mi to robit az dnes, tak neviem...