Posledné dva dni mi často server posiela stránku s takouto hláškou:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
u mna v mobile ked citam SS ktora ma dlhsie vlakno mi pri novej nenaroluje dole na novu spravu. musim rolovat od zaciatku az na spodok manualne. v PC to nabehne hned na spodok na novu SS.
WP 8.1, i-explorer.
nie ze by to extra vadilo ale potesilo by skocenie hned na novu spravu
dnes som cez FF navstivil par web stranok a vsetko bolo v poriadku az kym som neotvoril MTBiker. naskocili mi na plochu same okna, ktore sa zaplnili reklamou. zhrozeny som nasledne otvoril chrome a tam sa stalo to iste. vsetko bolo vporiadku az kym som aj chromom neotvoril mtbiker , co sa deje ?
ad block mam ale ten sposobi akurat to, že tam vidim iba prazdne okna bez reklamy. akurat ohranicuju miesto, kde by bez ad bloku boli viditelne. mam tam plno prazdnych okienok a niekedy mi otvara aj karty dalsie. mam free verziu spywareblasteru, ktoru už pouzivam s updatami asi 10 rokov.
antivirak nemam ziadny lebo warez, xxx sites nenavstevujem
Hm, Nemas nejaky plugin co to moze sposobovat? Alebo rovno virus, mozno to ovplyvnuje tvoj DNS lookup a taha to cez nejaky malware server, lebo 100% to nie je u nas v kode. Co sa stane ak na miesto http:// das https:// ?
no ja neviem. do PC mi nik iny nechodi a vedome som nic do browsera nepridaval. zaujimave, ze som postrehol vyskyt az po navsteve MTBikera ako pri FF tak aj chrome. ja vas tam samozrejme z nicoho neobvinujem.
ked navstivim napr. zuno, tak nabehnu aj reklamy ale ked chcem vstupit uz do klientskej zony s https, tak tam je to uz "ciste" a mam pocit, ze i yahoo je imunny.
spustil som nejaky windows malicious software removal tool ale zakazdym po restarte systemu (ktory si po skonceni vyzaduje) ho opatovne najde na tom istom mieste - trojan nejaky NecursA
You will start to know your computer has infected with virus that when you find your computer is acting strange. You keep getting some ad pop-ups while you open your browsers such as Google Chrome, Internet Explorer, Firefox
necham si to na zajtra, vdaka za interes a este jedna sprava....dokonca mi dnes po dlhej dobe nacitalo do systemu i DVD mechaniku. asi po tej aplikacii anti-malware. ako z filmu sneženky a machri = odborník žasne,laik se diví...
Nezobrazuje. Neviem sam, ze preco som tak dlho mal ten windows. Doma mam linux v praci som mal 3 roky NB s linuxom ale musel som si s kolegynou vymenit pocitace navzajom a ona tam mala windowsa. Vedel som, ze raz k preinstalacii musi dojst a toto ma dožralo, ten virus.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
WP 8.1, i-explorer.
nie ze by to extra vadilo ale potesilo by skocenie hned na novu spravu
antivirak nemam ziadny lebo warez, xxx sites nenavstevujem
neviem ci dropbox je vhodna forma ?
ked navstivim napr. zuno, tak nabehnu aj reklamy ale ked chcem vstupit uz do klientskej zony s https, tak tam je to uz "ciste" a mam pocit, ze i yahoo je imunny.