Posledné dva dni mi často server posiela stránku s takouto hláškou:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
taka drobnost :
prisla mi mailova notifikacia, ked ma spomenuli v teme >> status <<
subject mailu ma problemy so znamienkami vacsi + mensi - zobrazuju sa tam vo formate pre html
mailovy klient je Thunderbird
Error Code: 2 - 2018-07-23 12:43:11 - mysqli::__construct(): (HY000/1040): Too many connections in /home/mtbiker/functions/Utils/Database.php on line 14. URI: /forum/o-hocicom/; QS: forum_uri=o-hocicom&start=; REFERER: https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/; USER AGENT: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/67.0.3396.87 Safari/537.36.
Server má dočasné technické problémy. Ospravedlňujeme sa.
Narodeniny zmizli kvoli GDPR, tie statistiky kto je online kvoli zatazeniu servera (kedze sa musel trackovat kazdy pageview v jednej tabulke, aby sa dalo spocitat kolko ludi je kde vo fore). Aj s ohladom na ochranu sukromia a to, ze vela ludi v nastaveniach zacalo skryvat svoju pritomnost na fore, tie statistiky nemali uz velmi zmysel.
Lepsie aspon pocet prihlasenych userov ako nic. Ti neprihlaseni su aj tak voyeuri a nie foristi. A aj ten rekordny pocet by sa mohol po novom zresetovat a tykat len prihlasenych ak to je technicky jednoduchsie.
pred chvilkou:
Notice: Undefined index: env in /home/mtbiker/functions/base.php on line 78 Error Code: 2 - 2018-09-14 12:59:31 - mysqli::__construct(): (HY000/1040): Too many connections in /home/mtbiker/functions/Utils/Database.php on line 14. URI: /; QS: ; REFERER: N/A; USER AGENT: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prisla mi mailova notifikacia, ked ma spomenuli v teme >> status <<
subject mailu ma problemy so znamienkami vacsi + mensi - zobrazuju sa tam vo formate pre html
mailovy klient je Thunderbird
1040 - Too many connections
som myslel, ze gdpr
Notice: Undefined index: env in /home/mtbiker/functions/base.php on line 78 Error Code: 2 - 2018-09-14 12:59:31 - mysqli::__construct(): (HY000/1040): Too many connections in /home/mtbiker/functions/Utils/Database.php on line 14. URI: /; QS: ; REFERER: N/A; USER AGENT: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:62.0) Gecko/20100101 Firefox/62.0.
1040 - Too many connections
Ale to nevadí, určite si vyberiete z vrchného menu...
po kliknuti na odkaz z mailu / refreshi na stranke ...
canopus, napisat si mal hned! By sme to hned fixli:)
Ale diky za upozornenie.