Posledné dva dni mi často server posiela stránku s takouto hláškou:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Ja som to mal v Opere tiež (včera o 20:30), ale keď som prepol na IE alebo na ten firefox, tak išlo všetko normálne.
Vzhľadom k tomu že tá hláška popisuje chybu MySQL (a neviem o tom, že by ju bolo možné odstrániť bez zásahu admina) a nie nejakú browser-related špecialitu, to "normálne" fungovanie je veľmi málo pravdepodobné. Je pravda, že stránka sa počas dňa občas načítala, ale napr. pri pokuse o otvorenie prehľadu nových príspevkov, alebo niektorej témy to bez výnimky končilo na ozname SQL ERROR 126 ...
zda sa ze problemy mali vsetci prihlaseni, ked som sa "odhlasil" vymazanim cookies tak mi to islo.. samozrejme nemal som k dispozicii funkcionalitu prihlaseneho uzivatela ..
Skoda, ze ste mi o tom nepovedali skor, oprava bola otazka sekund. Problem bol, ze jedna tabulka (so 'sessions'), ktora umoznuje to, aby ste boli prihlaseni, sa 'pokazila' a bolo ju treba 'opravit' (tieto vyrazy nemaju dobre preklady z anglictiny ). Oprava je len otazkou spustenia jedneho prikazu v MySQL. Ak sa nieco take stane, napiste mi na [email protected], opravim to ihned.
Skoda, ze ste mi o tom nepovedali skor, oprava bola otazka sekund. Problem bol, ze jedna tabulka (so 'sessions'), ktora umoznuje to, aby ste boli prihlaseni, sa 'pokazila' a bolo ju treba 'opravit' (tieto vyrazy nemaju dobre preklady z anglictiny ). Oprava je len otazkou spustenia jedneho prikazu v MySQL. Ak sa nieco take stane, napiste mi na [email protected], opravim to ihned.
Tak som si hovoril: "Nejde file-server, určite nepôjde ani mail-server, škoda písať..."
Ale aj tak je to sranda - niektorým na pár hodín odstavia prístup na obľúbený web a po jeho sprístupnení sú odbavení... Ach tá dnešná mládež...
No a mne to cez operu furt nefunguje.Prihlásim sa,aj ma to prihlási a potom zas nič.Ale pritom na dolnej lište sa môj nick objavuje len akurát nemôžem nič napísať.
Tak a teraz fčul bucte múdri.
Ak tomu správne rozumiem, tak podobný problém som mal aj ja. Bolo mi poradené nasledujúce riešenie: "Problémy s prihlásením sú takmer vždy spôsobené problémami s cookies na strane prehliadača. Odporúčam vždy premazať cookies a to na 99% zaberie." Snáď pomôže.
Forum nabehlo na novu verziu: 3.0.6, ktora by mala vylepsit kopu veci (nechcelo sa mi citat co . Ak sa nieco tymto upgradom pokazilo / zmizlo, dajte mi prosim vediet.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vzhľadom k tomu že tá hláška popisuje chybu MySQL (a neviem o tom, že by ju bolo možné odstrániť bez zásahu admina) a nie nejakú browser-related špecialitu, to "normálne" fungovanie je veľmi málo pravdepodobné. Je pravda, že stránka sa počas dňa občas načítala, ale napr. pri pokuse o otvorenie prehľadu nových príspevkov, alebo niektorej témy to bez výnimky končilo na ozname SQL ERROR 126 ...
Ale aj tak je to sranda - niektorým na pár hodín odstavia prístup na obľúbený web a po jeho sprístupnení sú odbavení... Ach tá dnešná mládež...
Tak a teraz fčul bucte múdri.
suhlas
Nevidím nike ani X na mazanie posledného príspevku, ako tento nevydarený tuná dole.