chcem nieco najst v konkretnej teme - napr.,Vahy komponentov a doplnkov, ci uz niekto predo mnou vazil retaz HG 73.
Vyhladat HG ani 73 sa neda - moc kratke.
Vyhladanie vo fore "o hocicom" retaz vrati 128 vysledkov na 9 stran....dost otravne prehladavat to.
Totiz, niektore temy sa uz blizia k 200 stranam (niektore uz prekrocili - vid vtipy) a zacina to byt neprehladne.
Nechcem aby sa prispevky opakovali, preto vzdy dam vyhladat, ked nieco taketo chcem postnut. No a napadlo ma, ze by bolo fajn mat moznost vyhladavat nielen vo forach, ale aj v temach.
Technicky by to malo byt mozne. Ked kliknet pri vyhladavani na forum, mohlo by sa ukazat napravo zoznam tem. Ak by si vybral, vyhladavalo by to len v teme.
Mozete pouzivat aj interne Google vyhladavanie, ktore je na hlavnej stranke www.mtbiker.sk (to prehladava aj forum). Coskoro bude forum integrovane do hlavnej struktury, takze to potom pojde jednoduchsie (ale zostane aj vyhladavanie, ktore tu mame teraz)
Funguje vobec vyhladavanie? Takmer zasadne mi nevyhlada to, co hladam...
Mozno som blby, ale ked som vo fore a zadam do zakladneho vyhladavania vlavo hore napr. text tv okienko, tak po zobrazeni vysledkov vypise Text vyhľadávania: +okienko | vynechané: tv. Fakt nerozumiem, preco system vynechava z vyhladavania tu prvu cast tv. Samozrejme, ze vysledky vyhladavania su tym padom uplne nanic. Pritom TV okienko je dokonca nazov temy a nie len nejaky retazec niekde v prispevku, takze by som ocakaval, ze to bude hned prvy vysledok a ono to vo vysledkoch ani nie je...
A aby toho nebolo dost, tak ked zadam text tv okienko do Googlu, tak ten mi ako prvy odkaz zobrazi temu z MTBiker.sk. To mam akoze pouzivat radsej Google namiesto interneho vyhladavaca ak potrebujem nieco najst vo fore?
Niečo na tom nefungovaní bude. Len tak zo srandy som dal vyhladať "sex v meste" a nenašlo nič, ale keď som dal "sex na dedine", tak to vyplulo mrte tém
phpBB rozklada vyhladavany string na slova a asi vynechava vyrazy kratsie ako 3 znaky. Vyhodou je ze "sex v meste" najde hocijake prispevky co obsahuju "sex" a "meste" hocikde v prispevku, kdezto keby sme robili naivny search, tak by to naslo len "sex v meste" v presnom tvare. Stale mozete pouzit google vyhladavanie - staci kliknut na ikonku lupy v hornom menu.
Čiže kategória (téma) článkov "horská cyklistika" alebo "MTB túry" nie sú v ponuke (akože obľúbené)? Ako návštevník zistí, ktoré kategórie/témy existujú a že ich môže vyhľadať? Myslím, že v ponuke by mali byť aj tieto (alebo všetky) zavedené kategórie článkov..
Karol, my tých kategórii mame stovky ak nie tisícky. Sú tam len tie najobľúbenejšie. Pod nimi je vyhľadávanie, ktoré dopĺňa to čo píšeš - takze tam nájdeš všetky dostupné kategórie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chcem nieco najst v konkretnej teme - napr.,Vahy komponentov a doplnkov, ci uz niekto predo mnou vazil retaz HG 73.
Vyhladat HG ani 73 sa neda - moc kratke.
Vyhladanie vo fore "o hocicom" retaz vrati 128 vysledkov na 9 stran....dost otravne prehladavat to.
Totiz, niektore temy sa uz blizia k 200 stranam (niektore uz prekrocili - vid vtipy) a zacina to byt neprehladne.
Nechcem aby sa prispevky opakovali, preto vzdy dam vyhladat, ked nieco taketo chcem postnut. No a napadlo ma, ze by bolo fajn mat moznost vyhladavat nielen vo forach, ale aj v temach.
Technicky by to malo byt mozne. Ked kliknet pri vyhladavani na forum, mohlo by sa ukazat napravo zoznam tem. Ak by si vybral, vyhladavalo by to len v teme.
Ale to len taky navrh na zlepsovak...
http://www.google.sk/search?q=site:+forum.mtbiker.sk+V%C3%A1hy+komponentov+a+doplnkov+Hope&hl=sk&cr=countrySK&filter=0
waw..rispekt
Peace on you!
Mozno som blby, ale ked som vo fore a zadam do zakladneho vyhladavania vlavo hore napr. text tv okienko, tak po zobrazeni vysledkov vypise Text vyhľadávania: +okienko | vynechané: tv. Fakt nerozumiem, preco system vynechava z vyhladavania tu prvu cast tv. Samozrejme, ze vysledky vyhladavania su tym padom uplne nanic. Pritom TV okienko je dokonca nazov temy a nie len nejaky retazec niekde v prispevku, takze by som ocakaval, ze to bude hned prvy vysledok a ono to vo vysledkoch ani nie je...
A aby toho nebolo dost, tak ked zadam text tv okienko do Googlu, tak ten mi ako prvy odkaz zobrazi temu z MTBiker.sk. To mam akoze pouzivat radsej Google namiesto interneho vyhladavaca ak potrebujem nieco najst vo fore?
https://www.google.sk/search?q=tv+okienko
Text vyhľadávania: +sex +meste | vynechané: v
Text vyhľadávania: +sex +dedine | vynechané: na
Detaily tu: post1024438.html#p1024438