Prilby MET sa vyrábajú v dvoch veľkostiach:
M - pre obvod hlavy 54 - 57 cm a
L - pre obvod hlavy 58 - 61 cm.
Moja hlava má bohužiaľ obvod 57 cm. Chcem samozrejme radšej zobrať tú väčšiu kvoli tomu, že som ešte vo vývine (16 rokov) a moja hlava bude ešte rásť. Píšte prosím vaše názory. Ďakujem
1. si na velkom omyle ked si myslis ze tvoja hlava bude este rast. ak tak mozno o par milimetrov
2. ja mam obvod hlavy 57 a mam M-ko velkost (MET Veleno) a mam tam este volu. takze ti uplne bude stacit to M-ko!!!
Ak sa rozhoduješ pre veľkosť prilby a si na rozhraní, (ako aj ja) šiel by som do väčšej veľkosti a to kôli jednej veci. V zime sa zvykne pod prilbu dávať nejaká šatka a pdobne. Niekto dokonca aj v lete nosí niečo podobné. A do menšej pribly už veľmi ťažko niečo vojde, ak si na rozhraní s obvodom hlavy. A ak áno, bude to asi tesné. Takže aj ja osobne som si vybral veľkosť L 58-61cm.
Mal som potom možnosť skúsiť si v jednej predajni veškosť M a sedela viac-menej rovnako, možno o málinko lepšie. Bol to však novší model 09, (ja mám 08) tam je trochu prerobený mechanizmus nastavovania obvodu hlavy. Ale nespravíš zle ani jednou veľkosťou.
V utorok som si ju skúšal v Green bike na Klincovej 35. Mali M aj L v tmavšej farbe. V krátkej dobe mali doviesť kolekciu met aj do jmk sport na Cintorínskej 2.
Ahoj.
nechcem zakladat novu temu, tak to pastnem sem.
Neviete niekto nahodou, kde sa v okoli PD daju vyskusat-kupit prilby MET alebo Giro?
Diky