Integrovany vodny rezervoar by potesil, ale nie je 100% nutny...zase dat zan par stoviek nechcem, uz cena cez 100 eur sa mi zda dost, ale asi sa jej nevyhnem.
Ocenim hlavne prakticke skusenosti, zatial som vychadzal len z recenzii na eshope, ktora na mna posobia rozporuplne.
Este pred kupou som mal dilemu, nevedel som ci nahodou nekupovat bagel ktory ma cast s chranicom oddelitelnu, aby som mohol odlozit naklad a zajazdit nalahko, teraz si ale uvedomujem ze taku potrebu na trase som hadam este ani nemal, takze mi tam moznost vobec nechyba ...
Ak mas konkretne otazky pis ...
Ale myslim, ze myslienka, ze mat hydrovak separe napriklad z Dekaca nie je zla, viem ho vyuzit aj inde ako pises.
Presne tak, pre bezne jazdenie lesom XC/trail nevidim moc zmysel chranica chrbtu. Ono aj samotny batoh s rezervoarom uz co to ochrani a kriticky je aj tak viac krk/vazy, kde ti chranic chrbtu nepomoze.
Ja odporucam pozriet https://www.pinguin.cz/bike Mam Flux 15 starsi model bez chranica (da sa vlozit). Super.
flegko spomenul som si, že ma inšpiroval Trailhunter, má k baglu s chranicom video, pohladaj si ma YT.
flegko spomenul som si, že ma inšpiroval Trailhunter, má k baglu s chranicom video, pohladaj si ma YT.
Camelbak K.U.D.U 18 jedna sezona, EVOC Stage (12L) dodnes vyuzivany nielen na bajk , aj ladvinka aj batoh uz iba Evoc
Chranic sa da vybrat na pripadnu vymenu alebo na ine aktivity, ja batoh nosim napr. aj na turistiku.
Co sa tyka toho ci to ma vyznam...tazko povedat, blbo padnut sa da vzdy. Ak budes mat lepsi pocit s chranicom, tak si ho kup.
V mojom veku urcite nie a zase az tak rekreacne nejazdim.