Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Záleží od veľkosti auta, ja keď je možnosť tiež radšej hodím bike do auta ako na strechu. Ak je menšie auto a treba rozoberať bike aby vošiel do vnútra, tak to radšej strechu
Tie čierne WingBar sú parádne. Ak ti môžem dať typ tak okrem ProRide 598 ešte pozri Upride 599. Tiež som kúpil zánovny z bazaru a je to paráda.
Ten upride vyzera dobre, urcite je tam bike pevnejsie a aj bezpecnejsie upnuty, ale to uz je cena mimo, aj za 598 mi je dat kilo vela, hladam tak nieco do 70-80€
Ja som kúpil 2ks ProRide 598 po 60€/ks a 1ks Upride 599 za 90€ ?. Treba len dennodenne pozerať bazoš. Niekedy sa to tam oplatí nakúpiť. Do 591 by som asi nešiel radšej kúsok priplatiť a kúp 598. Je tam lepšie vyriešený úchyt a tak isto ak to uťahuješ tak 598 ma už v úchyte momenťák, takže to samo začne cvakať a neposkodiš rám biku.
Thule wingbar, zanovny z bazaru, cene som neodolal. Este proride nato a bye-bye biku v aute. Tesim sa jak maly jojo
Skus sa pozriet aj po Atera Giro.. mal som starsi typ a kvoli hrubke ramu druheho bikeu som kupil novsi typ a starsi predal.. upnutie bicykla sa mi paci viac ako v pripade thule tak som nemal moc co spekulovat
Este som nemal potrebu davat bajk na strechu. Dva bajky plus dvaja ludia vojdu do mainstream auta a nemusi byt ani kombi. Astro aj Kindo potvrdia ze ani 29" full nie je problem, ani dva kusy problem nastava az od cislovky 3. Tri bajky by este sli dat ale 3 ludia uz nie
Scarinko a spol, zbytocne tu polemizujete, ani ja som doteraz nemal potrebu davat bike na strechu. Ale bavit sa mozme ked vy budete vozit dve deti, kocar, psa, a budete mat obyc. hatch.. Potom zistis co je zivot A nie pokazde umyvat bike a rozoberat ho, hrat tetris aby si ho mohol nalozit a pod... Ale na to prides az ked nebudes vyvazat len svoju rit
Este som nemal potrebu davat bajk na strechu. Dva bajky plus dvaja ludia vojdu do mainstream auta a nemusi byt ani kombi. Astro aj Kindo potvrdia ze ani 29" full nie je problem, ani dva kusy problem nastava az od cislovky 3. Tri bajky by este sli dat ale 3 ludia uz nie
Čo by sa nedalo, dvaja by sedeli vnútri a ty by si mohol auto tlačit... ?
Skus sa pozriet aj po Atera Giro.. mal som starsi typ a kvoli hrubke ramu druheho bikeu som kupil novsi typ a starsi predal.. upnutie bicykla sa mi paci viac ako v pripade thule tak som nemal moc co spekulovat
Toto je novsi? Nevyzera zle, veru asi ho pojdem obzriet do Tn, a mozno uz na sobotu kupim Len ma trochu zneistuju tie plasty o ktore sa opieraju kolesa, nevytvara to zbytocny hluk ked nevozis bike? Budem to vozit namontovane celorocne, preto som aj uprednostnil wingbar pred obyc priecnikmi... https://www.autoboxy.sk/nosic-bicyklov-atera-giro-af-plus-2-/i297221/
Ano to je novsi. Hluk nepocujem ani ked tam su bicykle ale to bude asi autom kazdopadne su tam rychloupinaky vdaka ktorym vies nahadzovat nosic v priebehu max minuty. Skus si "osahat" thule aj proride a potom sa rozhodni. A pozri aj bazos, tam vies kupit obcas tieto atera giro 2ks za cenu 1ks proride 598. Mne sa pri thule nepacilo ze bolo upinanie riesene cez dotahovanie lankom - pekne ale zlozitostou sa zvysuje riziko pokazenia
Scarinko a spol, zbytocne tu polemizujete, ani ja som doteraz nemal potrebu davat bike na strechu. Ale bavit sa mozme ked vy budete vozit dve deti, kocar, psa, a budete mat obyc. hatch.. Potom zistis co je zivot A nie pokazde umyvat bike a rozoberat ho, hrat tetris aby si ho mohol nalozit a pod... Ale na to prides az ked nebudes vyvazat len svoju rit
presne tak gro fóra nemá deti takže presne nevie aké to je. Inak ja som šiel ale len na jednodnový výlet 3 biky a 3 ludia ale z toho jeden decky bike. Ale moc neodporucam, doskriabal som si auto aj bicykle pri nakladaní a vykladaní. Ja mam tie wingbary už 6 rokov. Ak sa ti budu zdat hlučné tak tie gumičky zo spodu aj z vrchu musis mat dotiahnute ku koncu ak tam je medzera vietor ti tam píska:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
MR pazout je super?
Ten upride vyzera dobre, urcite je tam bike pevnejsie a aj bezpecnejsie upnuty, ale to uz je cena mimo, aj za 598 mi je dat kilo vela, hladam tak nieco do 70-80€
Pravdu máš, nech si každý dáva bajk kam chce. Len to y mi trhá oči
Čo by sa nedalo, dvaja by sedeli vnútri a ty by si mohol auto tlačit... ?
Toto je novsi? Nevyzera zle, veru asi ho pojdem obzriet do Tn, a mozno uz na sobotu kupim
https://www.autoboxy.sk/nosic-bicyklov-atera-giro-af-plus-2-/i297221/
presne tak gro fóra nemá deti takže presne nevie aké to je. Inak ja som šiel ale len na jednodnový výlet 3 biky a 3 ludia ale z toho jeden decky bike. Ale moc neodporucam, doskriabal som si auto aj bicykle pri nakladaní a vykladaní. Ja mam tie wingbary už 6 rokov. Ak sa ti budu zdat hlučné tak tie gumičky zo spodu aj z vrchu musis mat dotiahnute ku koncu ak tam je medzera vietor ti tam píska:)