Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Nie nemam. Zato mam odjazdene az - az na aute co malo 54 koni so styrmi ludmi vnutri a styrmi bajkami na streche. Takze ked niekto napise pri parametroch 101 koni a 2 bajky skryte vzadu, ze sa neda predbiehat...
To je dnešná doba, ale keď si človek uvedomí, že dnešné trojhrnčeky sú oveľa výkonnejšie ako základne motorizácie v nedávnej minulosti (výdrž nehodnotím). Ako tiež by som chcel mať 6 valec (tajný sen ) alebo aspoň 4 valec 2l (samozrejme atmosféra) v MX-5. Ale 77kw 1,6l na 1,2t aute je svižná až až a 1bike na streche zvláda s rezervou.
problem toho yarisu asi bude, ze majitel nevie v akych otackach ma ten vykon mame 2 atmosfericke benzinove auta a neraz sa mi majitel dizla v aute cudoval, ked som pri 80km/h na obiehanie hadzal trojku.....
Trochu mimo tému, keď max NM mám na 4000 a max kW na 6000/min. Treba sa riadiť NM alebo kW, tie NM asi budú nad 4000 klesať, do áut sa ešte moc nevyznám.
idealne je ked sa max krutak pekryva s max vykonom...neviem ako mas graf krutaku ale urcite po 4000 nejak prudko neklesne, takze malo by to najlepsie tahat od cca 4000 do cca 6000....ja mam max krutak pri 4000 a vykon pri 5500, a ked chcem max akceleraciu, tak radim az za 5500ot....
No aj ja sa snažím, keď treba z malej rýchlosti obiehať, tak na 2ke potiahnem až k 100km/h... (myslím, že na 2ke pri 6000/min ide 90km/h), hore Hutami 2-3ka a pedál na podlahe, niekedy to auto moc nepošetrím, ale v drvivej väčšine idem kľudne Mňa bavila jazda aj na Lanose 63kw, 1t, keď som bol sám aj s 1 bikom na streche, ale samozrejme v rámci možnosti podvozku. Aj som relatívne normálne obiehal. Teraz mám podvozok na Oplici ďaleko lepší ako motor
ja som vcera objednal Whispbar priecniky + WB201 (uzamykanie na ram) alternativa bola Thule Wingbar Edge + Proride 598 (este mozno siahnem po tomto ak tie Whispbary do 2 dni nedodaju...)
ja mam objednane wingbary a k tomu 598, uvidime ale myslim ze nebudu problemy . len som si to nechal prerobit na co najmenej klucov nech nemusim mat o d kazdeho kusu iny...
Mozem len povtrdit a odporucit, mam Thule 931 a nema to chybu, v akcii zozeniete za 450eur s 12r zarukou a dobre to drzi cenu(keby chcel niekto v buducnosti z nejakeho dovodu predat)
Ja som po dlhsom uvazovani nad vyrobou vlastneho racku na vesanie za predne koleso (kukni beef rack bike) kupil od slovenskeho dovozcu Saris Thelma 3.
Super komunikacia a nemohol som kupit lepsie. Nalozim 3 bajky za 2 minuty. Ked veziem 2, netreba ani povolovat rajdy, pri 3 sa to bije, kvoli sirokym rajdom.
Ziadne problemy s uchytenim za ram, tie banany su spevnene kovovym profilom. Aj pri jazde po polnych cestach sa biky hupu, ale drzia - da sa najst video.
Seasucker Talon v akcii. Je to paradny nosic, bike mam na streche do 5 minut. Navyse sa da v pripade potreby chytit na hocijake auto. A drzi to ako slak, naozaj sa netreba bat, ze by bike odpadol
tak uz som to namontil a boli sme testnut cca 50km co to povie a aj po dialnici. konkretne
Thule 757 + 961 a 2x Thule ProRide 598
no a neodpadlo nic, nepovolilo sa tiez nic. sice som sa snazil ist akoze jemne, ze opatrne po retarderoch a jemne brzdit a pridavat atd, ale kto jazdi po ba vie ze neni sanca aby po chvilke nevbehol do dakeho vytlku, kanalu abo co v 50tke a tak... ale vsetko drzi aj ked v navode pisu ze max 10kmh cez retardery a jamy
a schvalne som siel na dialnicu vypocut si to pistanie co viaceri pisu. do 110km ani tuk, nad 120 ked som vypol klimu a radio zebolo uplne ticho tak bolo pocut take ako keby jemne niekto suchal polystyrenom. ale akonahle som zapol klimu abo radio tak to uz nik nerozoznal. cize nechapem ake pistanie . isiel som s tym cca max 135, v navode pisu ze do 130.
takze ja zatial max spokojny.
inac nezvyknu sa kradnut nosice alebo tie priecky? lebo je tam na zamku napisane cislo kluca tak ak dakto taky ma poruke moze si rovno odmontovat... . pokusne som nechal len priecky na streche co to povie, ci zmiznu ci nie
tak dnes som to skusil bez bajkov a drziakov, len tie priecky. a naschval som aj tie tesniace gumy odtial vybral co to spravi. pri 90 uz bolo pocut pistanie, aj ked nic tragicke.rozhodne ale daleko hlasnejsie nez s gumami pri 130. takze jednoznacne tam tie tesniace gumy treba davat
preto som zobral Whispbar priecniky, ktore maju tie gumy integrovane a netreba ich vyberat (stlacia sa ked tam das nosic). Zatial prezili cestu s 2ma full-mtb sem do Dolomitov, zajtra dufajme podrzia naspat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je dnešná doba, ale keď si človek uvedomí, že dnešné trojhrnčeky sú oveľa výkonnejšie ako základne motorizácie v nedávnej minulosti (výdrž nehodnotím). Ako tiež by som chcel mať 6 valec (tajný sen
Trochu mimo tému, keď max NM mám na 4000 a max kW na 6000/min. Treba sa riadiť NM alebo kW, tie NM asi budú nad 4000 klesať, do áut sa ešte moc nevyznám.
http://auto.idnes.cz/nosice-kol-test-0id-/automoto.aspx?c=A170528_103932_automoto_taj
A samozrejme aj zamky sa daju zohnat lacnejsie ako v oficialnych Slovenskych predajniach.
http://auto.idnes.cz/nosice-kol-test-0id-/automoto.aspx?c=A170528_103932_automoto_taj
Mozem len povtrdit a odporucit, mam Thule 931 a nema to chybu, v akcii zozeniete za 450eur s 12r zarukou a dobre to drzi cenu(keby chcel niekto v buducnosti z nejakeho dovodu predat)
Super komunikacia a nemohol som kupit lepsie. Nalozim 3 bajky za 2 minuty. Ked veziem 2, netreba ani povolovat rajdy, pri 3 sa to bije, kvoli sirokym rajdom.
Ziadne problemy s uchytenim za ram, tie banany su spevnene kovovym profilom. Aj pri jazde po polnych cestach sa biky hupu, ale drzia - da sa najst video.
Škoda že musiš vykrucať rajdy na prvom, určite si skušal všelijako...
Spokojnosť su super.....
Thule 757 + 961 a 2x Thule ProRide 598
no a neodpadlo nic, nepovolilo sa tiez nic. sice som sa snazil ist akoze jemne, ze opatrne po retarderoch a jemne brzdit a pridavat atd, ale kto jazdi po ba vie ze neni sanca aby po chvilke nevbehol do dakeho vytlku, kanalu abo co v 50tke a tak... ale vsetko drzi aj ked v navode pisu ze max 10kmh cez retardery a jamy
a schvalne som siel na dialnicu vypocut si to pistanie co viaceri pisu. do 110km ani tuk, nad 120 ked som vypol klimu a radio zebolo uplne ticho tak bolo pocut take ako keby jemne niekto suchal polystyrenom. ale akonahle som zapol klimu abo radio tak to uz nik nerozoznal. cize nechapem ake pistanie
takze ja zatial max spokojny.
inac nezvyknu sa kradnut nosice alebo tie priecky? lebo je tam na zamku napisane cislo kluca tak ak dakto taky ma poruke moze si rovno odmontovat...