Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
re pol: Ved OK, len som zvedavý či niekto nemal nejakú negatívnu skúsenosť pri dlhej jazde - či niečo nezvykne po dlhšom natriasaní povoliť, resp. na čo si dať pozor.
Pri tak dlhom prevoze ma napada jedine ochrana pred hmyzom co sa tyka raidov. Po 1200km tam budes mat riadny cintorin. Doporucoval by som ochranit raidy pukavou foliou. Ak sa to tam na slnku pripecie tak bude problem to dostat dole
Ja obaľujem klasickou baliacou stretch fóliou. Vydrží aj 1000+ km, a rajdy a sedlo ostáva ochránené. Samozrejme, svetielka, náradie, pumpu dávam preventívne dolu počas prevozu nad 100 km.
Ja mam na svoj MTB takuto ochranu sietku uz par rokov.Je to vynikajuce.Ked zlozim bik dole tak to len otrepem od musiek.Je to sietovina nieco ako zaclona len hustejsie.
ahojte..... Zhanam držiak na bajk do kufra auta (do roomstera) na PEVNÚ osku. Mate niekto skúsenosti a podelíte sa s technicky nie moc zdatnou bajkerkou?
Nemal by s tym byt problem - cierny adapter uchytis do Skoda nosica rychloupinakom a vidlicu uchytis do adaptera oskou vidlice cez tie plastove redukcie. Vsak ak by to nepasovalo, tak mozes do 30 dni vratit ak to neposkodis.
Ja mam Talon a je to super nosic. Nemusis sa vobec bat, ze bike by padol. Pred prisatim odporucam nejakym postrekovacom vodou postriekat karoseriu a utriet, navyse prisavky sa lahsie prisaju a drzia ako slak. Neuvolnili sa po 3 hodinach na nasich cestach ani trochu a to som siel ako keby tam nebol nosic (mimo mesta okolo 100km/h, po dialnici 136). Pozitivom je takmer nulovy hluk a bike je pevne chyteny za vidlu. Navyse ja mam jednu prisavku az na celnom skle, takze je bike ovela nizsie ako na klasickom nosici.
Minule som si stopol, ked som prisiel k autu po vyjazde, ze kolko mi to trva nakompletku sa zbalit a nahodit bike: 7 minut V profile mam aj fotky.
lenka1 Bike vozím v aute a mám k nemu amatérsky spravený úchyt na rýchloupinák. Vlani som kúpil bike s 15 mm prednou osou. Ten adaptér, ktorý uvádzaš mi tam pasuje. Funguje to OK. Akurát je to proti pôvodnému stavu vyvýšené o ten adaptér.
Budeš to mať kompatibilné, neboj sa.
ahojte, chcel by som vas poprosit o radu, aky vhodny nosic na bicykle na zadne dvere odporucate na vozidlo toyota rav4, zadne dvere sa otavaraju smerom nahor, zistoval som v spol. thule, ale tam predmetny nosic neponukaju, tymto by som vas rad poziadal o radu, dakujem
Dosť záleží aj od typu bicykla, ale aj od typu auta. Nie na všetky autá sa dá zohnať nejaký strešný nosič, v tom prípade je lepšie sa rozhodnúť pre nosič na zadné dvere, prípadne na ťažné zariadenie. POZOR ale na karbonový rám!!! Niektorý predajcovia predávajú nosič pre "všetky typy bicyklov", potom keď sa vrátite s prasknutým karbonovým rámom, iba kukajú
Ja mám už rok yakima frontloader a vrelo odporúčam.
Na obrázku č.1 ochranný element od THULE, ktorý si určite zakúpte ak by ste mali nosič s uchytávaním na rám
Obrázok č. 2 nosič s bicyklom
Dva bajky som niesol raz do Kalnice (to bolo len info o tom ze sa tam zmestia 2 Enduro biky, 3 na co je dimenzovany stojan to neda), inak to mam len pre jeden, nezakryva to nic, mozno to len tak z foto vyzera Na pokutu to s jednym urcite nie je .... dve stojace hliadky PZ pohode (ci na dialnici, alebo pri ceste 1.triedy), taktiez jednu pojazdnu plaziacu sa 30kmh, som uz s tym objehal a nic. Preistotu som sa to pytal znameho dopravaka ktory to prezeral: nezakryva SPZ, nezakryva smerovky a brzdove svetla .... schopne na cestne komunikacie SR. Jezus moznost upnut bike na strechu na 3-dverovom Punte standardne dostupna nie je. Nema to drazky na nosic ani nic. Na 5-dverovom sa daju zacvaknut do dvery, na 3dverom nie. Jedine co som este nasel, boli take pricucky (jeden na strechu, druhy na kufor). Siel som s tym uz po dialnici asi 3x hore dole PU-BA, bol som s tym v CZ (Bikepark Bila) a pri motore 1.9JTD mi narastla spotreba o cca 0.3L/100km, takze odpor-neodpor. Ked dobre priviazete bike a nejdete s tym 200kmh, tak Vam nema co uletiet. Nosic je dobre rieseny a pevny. Ak by nieco mohlo odletiet, jedine cely nosic s dverami. Bicykel je pripevneny o nosic, na troch miestach. Pristup do kufra je mozny, po zhodeni bicykla, otvorim ho aj s nosicom. Vyhlad dozadu ako na kazdom nosici vzadu je limitovana len na pouzitie "spatakov" a tie su pod urovnou kolies (asi to fakt nie je vidno, ale bicykel je zdvihnuty v urovni od "polovice" auto hore nad strechu), takze je vnich vidiet vsetko (naokpak ma to znervoznuje, ze nevidim kolesa a musim sa prikrcit a pozriet zo spodu ci tam ten bajk vobec je
P.S.:Nikoho nenabadam, nech si ho kupi, ze je super a bezpecny a najvhodnjsi, len reagujem na svoj starsi prispevok, kde som potreboval vyriesit nosic na auto, ked nie je moznost na 3-dverove auto upnut ho na strechu ... ked niekto nevie jazdit a neprisposobit jazdu bremenu ktore vezie, urve aj biky na stresnom nosici, napr pri viazde do podzemnej garaze (ako tu niekto spominal)
Ahoj, otázka na typ nosiču, ktorý používaš - nedodrbal ti pánty na dverách do kufra? Niekde na inom fóre (kde riešili práve nosiče na 5te dvere) sa niekto sťažoval, že si takým nosičom zničil pánty. Pritom keď je kufor zavretý tak nemyslím, žeby tým nejak trpeli, skôr keď niekto otvára kufor keď má na nosiči pripevnený bike. To by som už pochopil, že je to väčšia váha. Ale otvárať kufor keď tam mám zavesené 2 biky mi príde hlúposť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dá sa skombinovať originál držiak od škodovky https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/interierovy-drzak-jizdnich-kol-3t9056700x s adaptérom na pevnú osku https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/nosice-na-auto/prislusenstvo/peruzzo-adapter-pre-upnutie-vidlice-s-pevnou-osou-15-20mm.html ????? .... prípadne ak tu téma niekde je poprosím usmernite ma na ňu... googlila som, ňúrala som a nič nenašla....díky
Ja mam Talon a je to super nosic. Nemusis sa vobec bat, ze bike by padol. Pred prisatim odporucam nejakym postrekovacom vodou postriekat karoseriu a utriet, navyse prisavky sa lahsie prisaju a drzia ako slak. Neuvolnili sa po 3 hodinach na nasich cestach ani trochu a to som siel ako keby tam nebol nosic (mimo mesta okolo 100km/h, po dialnici 136). Pozitivom je takmer nulovy hluk a bike je pevne chyteny za vidlu. Navyse ja mam jednu prisavku az na celnom skle, takze je bike ovela nizsie ako na klasickom nosici.
Minule som si stopol, ked som prisiel k autu po vyjazde, ze kolko mi to trva nakompletku sa zbalit a nahodit bike: 7 minut
Budeš to mať kompatibilné, neboj sa.
...resp google, je toho plno
https://thule-centrum.sk/pozicovna/
Ja mám už rok yakima frontloader a vrelo odporúčam.
Na obrázku č.1 ochranný element od THULE, ktorý si určite zakúpte ak by ste mali nosič s uchytávaním na rám
Obrázok č. 2 nosič s bicyklom
Jezus moznost upnut bike na strechu na 3-dverovom Punte standardne dostupna nie je. Nema to drazky na nosic ani nic. Na 5-dverovom sa daju zacvaknut do dvery, na 3dverom nie. Jedine co som este nasel, boli take pricucky (jeden na strechu, druhy na kufor). Siel som s tym uz po dialnici asi 3x hore dole PU-BA, bol som s tym v CZ (Bikepark Bila) a pri motore 1.9JTD mi narastla spotreba o cca 0.3L/100km, takze odpor-neodpor. Ked dobre priviazete bike a nejdete s tym 200kmh, tak Vam nema co uletiet. Nosic je dobre rieseny a pevny. Ak by nieco mohlo odletiet, jedine cely nosic s dverami. Bicykel je pripevneny o nosic, na troch miestach. Pristup do kufra je mozny, po zhodeni bicykla, otvorim ho aj s nosicom. Vyhlad dozadu ako na kazdom nosici vzadu je limitovana len na pouzitie "spatakov" a tie su pod urovnou kolies (asi to fakt nie je vidno, ale bicykel je zdvihnuty v urovni od "polovice" auto hore nad strechu), takze je vnich vidiet vsetko (naokpak ma to znervoznuje, ze nevidim kolesa a musim sa prikrcit a pozriet zo spodu ci tam ten bajk vobec je
P.S.:Nikoho nenabadam, nech si ho kupi, ze je super a bezpecny a najvhodnjsi, len reagujem na svoj starsi prispevok, kde som potreboval vyriesit nosic na auto, ked nie je moznost na 3-dverove auto upnut ho na strechu ... ked niekto nevie jazdit a neprisposobit jazdu bremenu ktore vezie, urve aj biky na stresnom nosici, napr pri viazde do podzemnej garaze (ako tu niekto spominal)
Ahoj, otázka na typ nosiču, ktorý používaš - nedodrbal ti pánty na dverách do kufra? Niekde na inom fóre (kde riešili práve nosiče na 5te dvere) sa niekto sťažoval, že si takým nosičom zničil pánty. Pritom keď je kufor zavretý tak nemyslím, žeby tým nejak trpeli, skôr keď niekto otvára kufor keď má na nosiči pripevnený bike. To by som už pochopil, že je to väčšia váha. Ale otvárať kufor keď tam mám zavesené 2 biky mi príde hlúposť.