Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
aktualne s ebajkom na nosici vzadu ale taku fotku nemam ale vyzera to viac ako podarene nosic na strechu ale nechavam, synovia pomalicky rastu a to bude definitiny transporter
dalsia vyhoda priecnikov a nosica na strecche... staci to uskladnit na zimu a cele jar, leto, jesen to moze byt na aute... co napr s nosicom na gulu asi neni take lahke...
na zimu to davam k svokre, nosic na gulu by som musel uskladnovat v panelaku v pivnici aby bol po ruke
Nosic na zadne dvere som mal (na 3 bicykle, beznejsie su na 2), ale otravovalo ma ze som nehol otvarat dvere z nalozenymi bicyklami. Aj ked bol nasadny len prazdny nosic, tak vzpery na zadnych dverach to nedavali, neudrzali dvere otvorene. Hold ten nosic mal 8 kg. Pomohla az vymena vzpier. A vo vseobecnosti by nemal ist na zadne dvere elektricky otvarane.
Ked nie je tazne a pocet vzjazdov iba par krat, tak by som sa tiez asi prihovaral za priecniky na strechu.
Zopar dalsich bodov na zvazenie:
- aktualne su to 2 ale casom budu asi 3 bicykle a pripadne neskuor aj 4 bicykle. Teda keby nahodou na tazne tak skor teraz na 3 s moznostou rozsienia na 4. Na strechu je to v pohode 2 a neskor pridat po jednom.
- to tazne aj s montazou by stalo asi viac ako spominanych 150-200. S robotou aj dvojnasobok a viac.
- pre niekolko vyjazdov v roku argument nechavat na streche nosic, aby som rychlo nahodil, mi pride trochu neekologicke. Spotreba bude proste vyssia aj ked len o kusok, zalezi od auta.
dal by som ho na strechu cely. Vzhladom na odpor vzduchu (spotreba) a vysku auta je to asi jedno. Ale kolesa su velke a neskladne, takze ak ho das hore cely, nebudes zbytocne riesit, kam s prednym kolesom.
Ahojte, vyberám nosič na strechu. Rozmýšam či vziať variant s upevnením vidlice, teda bez predného kolesa, alebo klasický nosič. Vopred dík za rady
Podla mna je bicykel chyteny za vidlu ovela stabilnejsi a ma aj mensi odpor. Nevyhodou je to koleso v aute, ak sa to tak da povedat, ja s tym nemam problem.
Presne ta stabilita ma zaujala+bike je aj nižšie položený. Čakal som, že sa nájde niekto. kto by mal skúsenosť s oboma typmi Ale každopádne ďakujem za rady
Kamarat si urobil uchyt za vidlu. Pouziva ho na cestak ktoli tomu, ze sa mu nepacilo, ako stlacal spodnu ramovu trubku a trochu ju pri tom aj poskriabal - od prachu. Tak v tomto je to ok, mas pravdu, ze bike je cosi stabilnejsi, a mas o cosi nizsi odpor. Na druhej strane tak odveziez max 2 biky. Mozno idu aj tri s natocenim toho uchytu, ale to neviem isto.
A samozrejme - koleso mas vnutri. Horsky bike ten kamarat vozi normalne uchyteny za kolesa a ram.
Takze je to na tvojom rozhodnuti. Asi najpodstatnejsi moze byt odpor vzduchu pri dialnicnych rychlostiach, Ten bude asi cosi mensi.
Tak kúpil som Thule FreeRide 532. Len celkom vtipné, že soudruzi nepočítali s novým trendom natiahnutých geometrií s hlavovým uhlom 66, offsetových vidlíc... Čiže ak nahodím bicykel na nosič, predné koleso je mimo žliabku, na plastovej časti, kde končí konštrukcia nosiča
Pre príklad Kellys Gibon, Canyon Stoic...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na zimu to davam k svokre, nosic na gulu by som musel uskladnovat v panelaku v pivnici aby bol po ruke
Ked nie je tazne a pocet vzjazdov iba par krat, tak by som sa tiez asi prihovaral za priecniky na strechu.
Zopar dalsich bodov na zvazenie:
- aktualne su to 2 ale casom budu asi 3 bicykle a pripadne neskuor aj 4 bicykle. Teda keby nahodou na tazne tak skor teraz na 3 s moznostou rozsienia na 4. Na strechu je to v pohode 2 a neskor pridat po jednom.
- to tazne aj s montazou by stalo asi viac ako spominanych 150-200. S robotou aj dvojnasobok a viac.
- pre niekolko vyjazdov v roku argument nechavat na streche nosic, aby som rychlo nahodil, mi pride trochu neekologicke. Spotreba bude proste vyssia aj ked len o kusok, zalezi od auta.
Mna by to nebavilo rozoberat, zvlast ak by si to koleso musel vopchat do auta
Podla mna je bicykel chyteny za vidlu ovela stabilnejsi a ma aj mensi odpor. Nevyhodou je to koleso v aute, ak sa to tak da povedat, ja s tym nemam problem.
A samozrejme - koleso mas vnutri. Horsky bike ten kamarat vozi normalne uchyteny za kolesa a ram.
Takze je to na tvojom rozhodnuti. Asi najpodstatnejsi moze byt odpor vzduchu pri dialnicnych rychlostiach, Ten bude asi cosi mensi.
Pre príklad Kellys Gibon, Canyon Stoic...
lebo to je max udaj vyrobcu, nie je skor chyba v instalacii?