Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Na streche o nich ani nevies, akurat trochu vyssia spotreba + ked fukne vietor, tak to citis.
Bezne som s tym jazdil 130, bez problemov.
Teda nemal som konkretne upride, ale zopar inych modelov a aj inych znaciek.
Priecniky bud thule, alebo nejaku inu renomovanu znacku. Ked das tie za 40€ z lidla, tak ta po ceste drbne z piskania.
Neviem ako dlho planujes to auto mat, ale priecniky sa daju pripadne v Bratislave aj pozicat na kolko dni potrebujes, ale nosice na strechu asi nemaju - myslim, ze len na tazne.
len taky postreh...mam absolvovane 2 cesty do chorvatska jeden rok s bicyklami na streche spotreba 7,5L, dalsi rok to iste auto bez bicyklov vysledna spotreba 4,4L....tento rozdiel pri 2000km uz celkom poznat...rychlost v pohode okolo 130 stale, aj s bajkami aj bez...predpokladam pri nejakom silnejsom motore s vyssim krutiacim momentom, bude ten rozdiel mozno mensi...
Dík za info,auto som kúpil cielene práve na cyklodovolenky hlavne do CZ-tento rok som už bol v Českom raji 2 x ( začiatkom mája 7 dní,o týždeň neskôr 5 dní) teraz v nedelu idem na 7 dní jazdiť do CHKO Žďárske vrchy,takže bicykle sa nakladajú vykladajú dosť často.
Auto si určite nechám viac rokov,takže tá investícia ma neminie-je to fakt otrava pchať tie biky do kufra (aj keď Oct. 3 má kufor riadny )
Ako tu píšem,vyskakuje tu reklama na tento-recenzie píšu,že pohoda-kto má skúenosť ? cena je o trochu lepšia ako Thule:
Mam Upride uz niekolko rokov. Rychle upnutie biku, drzi spolahlivo. Na dialnici jazdim cca. 127km/h. Len si treba zvyknut na ti, ze v tom prednom klbe ta konstrukcia pracuje, kyva sa trochu bike do stran.
Na funkci rostlinare ale vplyv nepozorujem.
len taky postreh...mam absolvovane 2 cesty do chorvatska jeden rok s bicyklami na streche spotreba 7,5L, dalsi rok to iste auto bez bicyklov vysledna spotreba 4,4L....tento rozdiel pri 2000km uz celkom poznat...rychlost v pohode okolo 130 stale, aj s bajkami aj bez...predpokladam pri nejakom silnejsom motore s vyssim krutiacim momentom, bude ten rozdiel mozno mensi...
Dík za info,rátam tiež ,že spotreba pôjde trochu hore,ale ja jazdím z bikami len do CZ a SK,do toho Českoho Ráje je to z BA 380 km,to sa dá zniesť,na benzín sa skladáme.
Mám tam 1,2TSi z rady EA211,ten motor je skvelý,spotreba parádna a je absolútne tichý-ja diesle ee ...
1.5dci 81kw 260nm megane grandtour ...samozrejme tych 130 do chorvatska sa asi neda ist kvoli premavke stale...do 90km/h sa stym da jazdit aj pod 4L tu cestu do chorvatska mi prave bral bike otec na nosic na gulu, ma hybrid a spotrebu mal cez 7L mal som pocit, ze musi tankovat 2x castejsie ako ja....
To je nejake divne. Isiel som s octavkou 1.5tsi 110kw, ziadny nosic, 2 osoby v aute, lahka noha, 130 som snad ani nesiel a aj tak som mal tusim 6,5l. 4l tak mozno dole kopcom 😁
No vidíš, ja som na hladkej 1,2 62kw dvaja dospelý + dve deti, truhla na streche, rýchlosť do 120 dával Chorvátsko aj za 5,6 l, odkedy mám benzín s turbom, tak jazdím 6,5 a viac.
A k trochu k téme: 1 bajk navyše na streche k tej truhle robilo pri benzínovom motore cca plus 1,5 l/100 km.
K spotrebe-tá 1,2TSi EA211 (verzia 77 kW) papká mix dialnica 130/zápchy okolo Brna/švihom kopcovité okresky 5,3 l/100km ,ak to bude o 1,5 - 2 l viac,čo sa dá robiť
Jazdil som aj Thule na uchytenie priamo do strechy auta, keďže som nemal lyžiny. Na nové auto som kúpil Yakima, prídu mi lepšie. Sú viac schované a tak menej hučia. Nevýhoda, že menej na ne dáš keďže sú užšie a horšie sa tam nosiče zakladajú.
Mam nosic na gulu a minuly rok som dokupoval upride. Hlavne ked idem len do karpat tak sa mi nechcelo natahovat s gulou a vytahovat nosic z garaze. Za mna este vyhoda upridu je, ze sa nedotyka ramu.
Na druhej strane ten bike je na streche citit. Spotreba 1x upride je vyssia ako 2 biky na guli. Co sa dialnicnej jazdy tyka tak s gulou vies ist tych zdravych 140 bez toho aby som tie biky nejako citil. Pri upride tam ten odpor citit riadne a vacsinou jazdim do 120.
Yakima je fajn, ale davaj pozor, aby si si dobra zacvakol tie plasty na konci priecnikov, lebo sa raid stracaju. Sestra s manzelom to maju neustale na trojkovej octavii na streche a su spokojni. A to nosia neskutocne mnozstvo boxov na streche (maju pozicovnu)
Dano5
Yakima highroad používam 3 roky a nedám na neho dopustiť. Výborný nosič. Trochu ťažší, ale naozaj pevný a spoľahlivý. V pohode zvláda aj výrazné prekročenie max. diaľničných limitov
To je nejake divne. Isiel som s octavkou 1.5tsi 110kw, ziadny nosic, 2 osoby v aute, lahka noha, 130 som snad ani nesiel a aj tak som mal tusim 6,5l. 4l tak mozno dole kopcom 😁
No asi sa neda porovnavat 150konovy turbo benzin s dizlom ktory je robeny na spotrebu...ten ocov hybrid je 1.4turbo a ako vravim sli sme za sebou a mal spotrebu cez 7, urcite mali nato vplyv bajky na taznom..tiez je asi rozdiel ked su bajky na taznom skryte za nejakym velkym suv....
Takže vo výbere zostáva Yakima highroad,aj kvôli cene-ešte otázka na priečniky,tieto sú presne na Oct.3 combi r. 2013-2020,cena 149 Eur,vyzerajú dobre:
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bezne som s tym jazdil 130, bez problemov.
Teda nemal som konkretne upride, ale zopar inych modelov a aj inych znaciek.
Priecniky bud thule, alebo nejaku inu renomovanu znacku. Ked das tie za 40€ z lidla, tak ta po ceste drbne z piskania.
Neviem ako dlho planujes to auto mat, ale priecniky sa daju pripadne v Bratislave aj pozicat na kolko dni potrebujes, ale nosice na strechu asi nemaju - myslim, ze len na tazne.
Auto si určite nechám viac rokov,takže tá investícia ma neminie-je to fakt otrava pchať tie biky do kufra (aj keď Oct. 3 má kufor riadny
Ako tu píšem,vyskakuje tu reklama na tento-recenzie píšu,že pohoda-kto má skúenosť ? cena je o trochu lepšia ako Thule:
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/nosice-na-auto/stresne-nosice/yakima-highroad-stresny-nosic-na-bicykel-p111813.html?itm_medium=widget&itm_campaign=1#questions
Na funkci rostlinare ale vplyv nepozorujem.
Dík za info,rátam tiež ,že spotreba pôjde trochu hore,ale ja jazdím z bikami len do CZ a SK,do toho Českoho Ráje je to z BA 380 km,to sa dá zniesť,na benzín sa skladáme.
Mám tam 1,2TSi z rady EA211,ten motor je skvelý,spotreba parádna a je absolútne tichý-ja diesle ee ...
A k trochu k téme: 1 bajk navyše na streche k tej truhle robilo pri benzínovom motore cca plus 1,5 l/100 km.
https://tazargroup.sk/nordrive-stresny-nosic-skoda-octavia-kombi-10
Nosiče 2 ks:
https://tazargroup.sk/spinder-rt1-nosic-bicykla
Alebo vsadím na trochu drahšie Thule-uvidím ...
K spotrebe-tá 1,2TSi EA211 (verzia 77 kW) papká mix dialnica 130/zápchy okolo Brna/švihom kopcovité okresky 5,3 l/100km ,ak to bude o 1,5 - 2 l viac,čo sa dá robiť
Na druhej strane ten bike je na streche citit. Spotreba 1x upride je vyssia ako 2 biky na guli. Co sa dialnicnej jazdy tyka tak s gulou vies ist tych zdravych 140 bez toho aby som tie biky nejako citil. Pri upride tam ten odpor citit riadne a vacsinou jazdim do 120.
Yakima highroad používam 3 roky a nedám na neho dopustiť. Výborný nosič. Trochu ťažší, ale naozaj pevný a spoľahlivý. V pohode zvláda aj výrazné prekročenie max. diaľničných limitov
No asi sa neda porovnavat 150konovy turbo benzin s dizlom ktory je robeny na spotrebu...ten ocov hybrid je 1.4turbo a ako vravim sli sme za sebou a mal spotrebu cez 7, urcite mali nato vplyv bajky na taznom..tiez je asi rozdiel ked su bajky na taznom skryte za nejakym velkym suv....
Môj bike má wheelbase 122 cm.
Nejaká rezerva tam určite je, ale netuším koľko.
https://tazargroup.sk/nordrive-stresny-nosic-skoda-octavia-kombi-10
Osobný odber len cca 8 km od miesta bydliska-mám ich zobrať,či máte aj nejaký lepší typ ? Dík za každé info