Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
neviem,tie biky vyzeraju to dost nalepene na aute a dost vysoko,nemas problemy pri nahadzovani bikov s vyskou?Ale zas tri biky... A nerobia tie spodne nozky moc velky tlak na karoseriu?
mna by zaujimalo ci uz vam spadol bajk zo strechy. Ked sme viezli zo svitu 4 biky na streche z jedneho nosica odletela skrutka a bicykel zacal podozrivo lietat. Nastastie nie moj , nejako sme to len prispagatovali. ale pri tych tesco nosicoch za 299sk by som nejaky pad aj ocakaval.
Mne už zo strechy odletel. Nebol to tesco nosič, ale niečo podobné za cca 400 Sk, kúpený v cyklopredajni. Odniesla to vidla + predné koleso. A škrabance. Našťastie už mám nový bike. (aj nové auto, kde sa bajk vojde)
neviem,tie biky vyzeraju to dost nalepene na aute a dost vysoko,nemas problemy pri nahadzovani bikov s vyskou?Ale zas tri biky... A nerobia tie spodne nozky moc velky tlak na karoseriu?
nie ...všetko je ok...spodne "nôžky" sa opieraju o naraznik.....a vysoko to tiež nie je velmi, da sa aj pri mojej posratavičke 170 cm v pohode
no nechcem zakladať novú tému tak to hodím sem nevie niekto náhodou že ako je to teraz so skúšobnou dobou vodič.oprávnenia. dakde som čítal že 2 priestupky a berú vodičák ..... ale čítal som že berú vodičák len za veľmi vážne porušenie (červená, vysoká rýchlosť, .... prípadne nehoda a tak???).... ako to je teda ak sa dá len z reálu lebo v zákone je tuším 2 priestupky.... díkes
no nechcem zakladať novú tému tak to hodím sem nevie niekto náhodou že ako je to teraz so skúšobnou dobou vodič.oprávnenia. dakde som čítal že 2 priestupky a berú vodičák ..... ale čítal som že berú vodičák len za veľmi vážne porušenie (červená, vysoká rýchlosť, .... prípadne nehoda a tak???).... ako to je teda ak sa dá len z reálu lebo v zákone je tuším 2 priestupky.... díkes
Skusobna doba je 2 roky. Prvy priestupok (ak nie je velmi vazny...pokuta..), druhy priestupok --> beru ti vodicak a ides na doskolovaci kurz. Ak sa to iste zopakuje, ides uz tusim na psychotesty, ci si ok Ale ako bolo spomenute, zavisi to od policajta, od toho ako sa vyspal...a od priestupku...
Tie spominane nosice na tazne do 200 Euro, som kupil vo Forstingeri. Je to nosic na dva biky za 3500 nasich bubakov. Neda sa sice sklopit, ale co som skusal - je v pohode. Ma len jednu fintu - 13 kolikov podla Euro normy /kamos povedal, za ako vo vinohrade/ Staci redukcia 13na7 za 450 a ide. Nosnost do 50 kg. Vela stastia...
thule ...teda aspon v KE ma teraz taku akciu ma THULE 591 pro rider
3360 sk ak kupiš 3 ks tak potom 4. je za 1 (jednu) Sk tak, že výsledna cena vychádza niečo nad 2500 Sk ... ak by sa niekto chcel pridat jeden by som zobral
thule ...teda aspon v KE ma teraz taku akciu ma THULE 591 pro rider
3360 sk ak kupiš 3 ks tak potom 4. je za 1 (jednu) Sk tak, že výsledna cena vychádza niečo nad 2500 Sk ... ak by sa niekto chcel pridat jeden by som zobral
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nie ...všetko je ok...spodne "nôžky" sa opieraju o naraznik.....a vysoko to tiež nie je velmi, da sa aj pri mojej posratavičke
Skusobna doba je 2 roky. Prvy priestupok (ak nie je velmi vazny...pokuta..), druhy priestupok --> beru ti vodicak a ides na doskolovaci kurz. Ak sa to iste zopakuje, ides uz tusim na psychotesty, ci si ok
sorry za OT
3360 sk ak kupiš 3 ks tak potom 4. je za 1 (jednu) Sk tak, že výsledna cena vychádza niečo nad 2500 Sk ...
ak by sa niekto chcel pridat jeden by som zobral
http://www.sportobchod.cz/stresni-nosic ... de-591.htm
3360 sk ak kupiš 3 ks tak potom 4. je za 1 (jednu) Sk tak, že výsledna cena vychádza niečo nad 2500 Sk ...
ak by sa niekto chcel pridat jeden by som zobral
Lubo ja som ho kupil za 2950,-Sk tu: http://www.autoboxy.sk/index.php?menu=2 ... geStatic=1 V KE maju predajnu v Krasnej.
http://www.slovkolex.sk/index.php?modul ... 5d06d08ce0
ale dal by som tam asi iba 2 biky s celkovou hmotnosťou 26kg pre istotu
http://www.slovkolex.sk/index.php?modul ... 5d06d08ce0
ale dal by som tam asi iba 2 biky s celkovou hmotnosťou 26kg pre istotu
ten to drziak mam je dobry ale treba to dobre uchytit lebo pri rychlosti nad 120km/h to dost huci alebo rezonuje...
A aj 170 km/h to zatial vzdy zvladlo, aspon sa potom mozem chvalit, ze aky paradny zjazdar je zo mna, ked mam na biku vpredu same musky