Ahojte, rozhodol som sa pre batohhttp://www.deuter.com/DE/en/bike/compact-exp-12-32152-76.html a neviem, aký si mám do neho kúpiť rezervoár. Viete mi poradiť, ktorý je dobrý a hodí sa do daného batohu respektíve, ktorý nie je dobrý alebo sa do batou nehodí.
Chcem 3 litrový.
Díky.
Nevymyslaj a kup original Deuer Streamer 3l - uzatvaraci system so sponou je podla mna 100x lepsi a pohodlnejsi ako srobovaci uzaver na camelbacku a jeho klonoch.
Mozes usetrit 10 eur ked kupis cinsky no-name, ale potom sa necuduj ked voda bude *****t po gume.
Ten tiez vyzera vpohode, len je este drahsi ako Deuter. Podstatne (pre mna) je aby sa to zatvaralo hore sponou, aby to malo funkcny uzaver hadice, a aby to bol nejaky renomovany vyrobca, nech nepijem vodu s gumovou pachutou, ftalatmi a neviem akou chemiou.
Na druhej strane je to spotrebny tovar ktory aj tak za dva roky vymenis.
Do uzkeho ruksaku kupuj uzky (a vysoky) vodny vak, do sirsieho siroky
Uzatvaranie listou (napr. Hydrapak, Source) je super.
Source (aj nahradne diely sa daju kupit) post518706.html#p518706
Nevymyslaj a kup original Deuer Streamer 3l - uzatvaraci system so sponou je podla mna 100x lepsi a pohodlnejsi ako srobovaci uzaver na camelbacku a jeho klonoch.
Mozes usetrit 10 eur ked kupis cinsky no-name, ale potom sa necuduj ked voda bude *****t po gume.
V čom konkrétne by mal byť ten uzáver taký výnimočný a lepší ako napr. Camel ?
"Na druhej strane je to spotrebny tovar ktory aj tak za dva roky vymenis." toto máš z vlastnej skúsenosti? Podľa mňa tiež pekná sprostosť, neviem či niekto mení camel po 2 rokoch. Ja mám svoj asi 5 rokov a jediné čo šom menil bol náustok, ktorý začal po určitom čase mierne prepúšťať vodu.
Jedine s čím súhlasím, že sa oplatí kúpiť nejaký značkový produkt, kde aj ľahko zoženieš náhradné diely. Ak sa o camel dobré staráš a pravidelne ho čistíš, tak určite vydrží dosť dlho.
Ten uzaver je lepsi minimalne v dvoch veciach: da sa cez uzaver strcit do vnutra cela ruka a tym padom sa da velmi jednoducho vycitstit. Druha vyhoda ze ze mozes jednoducho naberat vodu napriklad z nejakej nadrze (nepotrebujes tecuci prud vody ktory nasmerujes do uzsieho otvoru). Ja osobne som to kupoval v Intersporte.
"Na druhej strane je to spotrebny tovar ktory aj tak za dva roky vymenis." toto máš z vlastnej skúsenosti? Podľa mňa tiež pekná sprostosť, neviem či niekto mení camel po 2 rokoch. Ja mám svoj asi 5 rokov a jediné čo šom menil bol náustok, ktorý začal po určitom čase mierne prepúšťať vodu.
Jedine s čím súhlasím, že sa oplatí kúpiť nejaký značkový produkt, kde aj ľahko zoženieš náhradné diely. Ak sa o camel dobré staráš a pravidelne ho čistíš, tak určite vydrží dosť dlho.
V tom, ze cely vak dokazes jednoducho otvorit, vycistit a vyprazdnit. Do vaku so srobovacim uzaverom sa neda poriadne dostat a uz vobec nie je jednoduche vysusit ho.
Po case vsetky nadoby na vodu zacnu pachnut a pri dnesnych cenach to uz nie je taka vysoka polozka, aby sa vak musel pouzivat az kym sa nerozpadne..
S čistením tiež nemám problém ten uzáver je dosť široký, ale uznávam že v sušením budú na tom lepšie tie systémy ktoré majú uzatváranie po celej šírke, na druhej strane poznám minimálne 2 ľudí, ktorým začal vak s takýmto systémom tiecť...ale osobne mám skúsenosť len s Camelbakom, s ktorým som spokojný.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na druhej strane je to spotrebny tovar ktory aj tak za dva roky vymenis.
Uzatvaranie listou (napr. Hydrapak, Source) je super.
Source
V tom, ze cely vak dokazes jednoducho otvorit, vycistit a vyprazdnit. Do vaku so srobovacim uzaverom sa neda poriadne dostat a uz vobec nie je jednoduche vysusit ho.
Po case vsetky nadoby na vodu zacnu pachnut a pri dnesnych cenach to uz nie je taka vysoka polozka, aby sa vak musel pouzivat az kym sa nerozpadne..